stylova smrt na velke cantoryji

Přidat foto

chces umrit dustojne, radostne, a se vsemi poctami? pak volej 123–456–789, nebo zajed k nam na cantorku, tam chcipnes bez bolesti a bez prodleni!

tak kam bych si dnes zajel? a hele, na cantorce a tam v tech mistech jsem jeste v zivote nebyl, tak proc ne ze? puvodne vytyceny vystup jsem vinou starsi mapy a podivneho znaceni v nydku netrefil, takze jsem to lamal vicemene podel cervene turisticke. jo, furt jeste ze me mluvi zjitrene emoce a i tech par regeneracnich 12stupnovych iontaku, ale pica pes, horsi kopec jsem snad v zivote nejel. vrazda, smrt, zabiti. doted nevim jestli me to vic sejmulo nahoru, kdy to mistama fakt neslo uslapat, nebo dolu, kdyz to mistama fakt neslo ubrzdit. presne ten kopec, ktery nechces jet vic nez jednou rocne. to fakt nechces. no, vlastne mam prave v tuto chvili pocit, ze ho nechci jet uz NIKDY!!!

btw fakt jsem se nedal na modleni, ale ty drevene kosteliky/kaplicky jsou tu proste tak zajimavy unikat, ze proste clovek na nejaky narazi kazdou chvili a za zminku to urcite stoji.

fotky:

  1. dreveny kostelik v bystrici (skoro polsko)
  2. dreveny kostelik v nydku (jeste vic skoro polsko)
  3. chata pod cantoryji – priserne. muselo se dovnitr neb nemeli venkovni okenko, koliba vedle byla uz polska, ale tam zas nebrali czk.
  4. vrchol cantoryje (uz polsko) s naznakem rozhledny. priserne – vsude pri sobote lidi jak najebanych.
  5. a jelikoz jsem tu vcera byl zperzekvovan, ze nedavam zadne tipovacky, tak jedna na posledni fotce: kde se daju najit tu ten chlopek s tu robku? (polsti kocouri byli dnes tak vyplaseni, ze foto neprichazelo moc v uvahu, tak aspon chlap s babu v nadivotnich velikostech)

btw uplna trivka to asi fakt nebude. nahore jsem potkal jedineho cyklistu a cestou dolu dalsiho jednoho plasana. neni to proste typicky cyklospot. a fakt se tomu nedivim ani za mak.

(vloženo 10.9.16)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Smazaný účet
Smazaný účet

13.9.16 13:04

jen k tem panakum, oni jich fakt postavili vic

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

13.9.16 07:57

no ja netvrdim, ze jste si tam nemakli, ale kdyz proste na prvni foce mas cestu kolem reky a na druhe stoji voda, tak to zkratka kdovijake prudasy nenaznacuje.

no vidis, a ja zas nemam rad tyto „divoke“ zeme. v albanii je podle fotek taky uzasna krajina, ale nejel bych tam ani za nic. a ano, priznavam, na spani pod stanem jsem uz prilis velka mestska damicka.

Reagovat
Renda69
Renda69

13.9.16 04:35

No, garantuju Ti, že jako štěrkovka to fakt nebylo, kameny kolem 15cm a víc a stoupání 10 až 15% – dost lidí to nedalo. Víš, že kopec fotit moc nejde – nebo to aspoň neumím.

Proč doufáš, že nebudeš? Byl to zážitek! Nádherné hory, příroda, minimum lidí, klid. Nemám moc rád industriální cvrkot a tohle bylo na pohodu (když tedy odmyslíš makačku na kole). Zázemí bylo, spaní tedy pod stanem, nic tam není, počasí slušné. Jinak po republice jezdím taky a taky se mi líbí.

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

12.9.16 23:35

ty rendo, nevim. v kyzgyzstanu jsem nikdy nebyl a doufam, ze ani nikdy nebudu. myslim proste prudkou cestu primo do kopce, misty sutry, misty jen tak nality asfalt, za tech x let poradne zvetraly, posypany sterkem I vetsima sutrama, proste cesta, kde se ani neda si pomoct ti, ze pudes ze sedla, protoze ti okamzite podklouzne zadni kolo. a na tvych fotkach to fakyt nevypada, nebot tam vidim 1. normalni sterkovou cestu po rovine 2. neco mezi potuckem a tunkou 3. normalni turisticky chodnik, typu v beskydech vcelku bezneho.

Reagovat
Renda69
Renda69

12.9.16 20:17

to vanderpoel: myslíš jako kamenitou cestu, třeba jako běžná silnice v Kyrgyzstánu? Kousek od Karakolu…Po tom jsme se drápali přes 1000m převýšenín a 15km. Ono to sice nevypadá, ale pár lidí šlo pěšky. Řeka je u Ťan Šanu.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

12.9.16 15:01

bud tech panaku udelali vic, ale tihle jsou od shellky trosku vetsi kousek

Reagovat
THORX
THORX

11.9.16 20:23

Burian je hospoda hned u hlavní cesty Třinec-Oldřichovice kousek za těmi panáky je Shellka. Ano pod Javorovým.

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

11.9.16 19:43

proste je to pod Javorovým

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

11.9.16 19:25

Covece, teds me asi fakt fest presral, bo fakt nevim, kaj tam kery bydli :-D proste sem tam enem projizdal.

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

11.9.16 19:25

Covece, teds me asi fakt fest presral, bo fakt nevim, kaj tam kery bydli :-D proste sem tam enem projizdal.

Reagovat
THORX
THORX

11.9.16 15:05

Je to u Buriana v té zatáčce tak kde jsem havaroval :D

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

11.9.16 11:15

renda: tak po sotoline by to jeste mohlo jit. me na cantoryji sraly useky po sterku/volnych kamenech. mi to tam dvakrat podklouzlo a musel jsem taky kousek tlacit nekam, kde se na to da zase nasednout. coz me vycerpalo snad jeste vic nez kdybych to celou dobu chrcel v sedle.

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

11.9.16 11:13

to bylo po cervene z nydku. pesi turisti tam na me mistama cumeli jak na exota (ok, tak jak na ******). ve vyletni skupince jakesi polske divci skoly jsem snad zahlid i pokrizovani. ale to bez zaruky, bo pot mi valil po ksychte, do oci, po brylach, proste jsem mistama navic i lautr prd videl :-)

Reagovat
Renda69
Renda69

11.9.16 11:06

Do těch 10km délky jsem jel po šotolině, pak 1,5km tlačil, pak se kochal, pak kus jel dolů, kousek šel a pak byla hospoda. Od ní sjezd šotolina a kus výjezd asfalt, hospoda, a přes hřeben zase šotolina v lese – krásný sjezd. Chtěl jsem ty krásné výhledy a tak se holt tlačí… Čas je pod 5h, zbytek kochačky a hospody.

A jo, baví mně to, jinak bych si vybral něco jiné.

Reagovat
freschak
freschak

11.9.16 11:03

Po cervene podel hranice? To bych se tem emocim ani nedivil

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

11.9.16 10:44

to mam nastesti hodne z ruky. kazdopadne puvodne jsem se chtel zeptat, po jakem je to povrchu, ale pak jsem zahlid ty udaje vedle a mam jiny dotaz: to te fakt bavi jet 36 km dele nez 7 hodin? tos pri te prumerne rychlosti lehce nad 5km/h prinejmensim tak pulku tlacil ne?

Reagovat
Renda69
Renda69

11.9.16 10:27

Mám pro Tebe stylový kopec u Toblachu – na 8km 1200m (od 2km do 10km, zvětši si graf)

https://connect.garmin.com/…y/1338869289, tam poznáš jak to vypadá jet do „kopce“.

Reagovat
vanderpoel
vanderpoel

11.9.16 10:13

ni, guty to nesu

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

11.9.16 04:16

Cosik podobneho jsem videl vloni nekde v Pensylvanii u Gettysburgu. Ale tohle podle toho kopce v pozadi tipuju na Guty.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Pepa Hrabačov 16
blackboy007 2
jezour 27
miťo 27
Jáchym 1 8
Pepa Hrabačov 26