Davos - Švýcarsko

Přidat foto

Trocha poježdění po místních trailech. Jedno z nejlepších ježdění co jsem zažil.

(vloženo 8.7.16)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
zikky
zikky

12.7.16 07:55

Atilla: Bikeparky nejezdim, ale kluci co tam byli minulý rok, tak si ho chválili. Ohledně trailů. Koupili jsem tam bike mapu všech značených trailů a cest v okolí. Je to rozdělený barevně jako sjezdovky, modrá – červená – černá. A pak ještě typy cesty, buď traily, nebo cesty (šotolina, hliněná atd.) a nebo asfaltky. Občas mi přišlo že červený traily jsou těžší než černý. Ale jinak si tam asi vybere každej a dá se to různě kombinovat. Ale koupě tý mapy je nutnost. Podle tý mapky na netu se jet moc nedá. A ohledně obtížnosti jako takový, červený jsou jezdivější, není tam tolik kamenů a překážek. Černý jsou víc technický, víc kamenů, celkově větší sklon. V tom termínu co jsme tam byli my se jel Rocky Mountain Trailride a když jsem táhnul kolo a ujišťoval sám sebe, že tohle prostě nejde sjet, tak okolo mě prolít týpek s číslem a ujistil mě, že sjet jde všechno :-)

Reagovat
Atilla
Atilla

11.7.16 20:26

Zkoušeli jste tamní bikepark? jaký je? A traily – náročnost?

Davos byl v plánu, ale komplikace nám umožnila jen Špičák a Livigno. Dík

Reagovat
zikky
zikky

11.7.16 10:09

kocers: Jo spali jsme v RinerLodge, ono je to pro našince asi nej volba. Jelo nás asi deset, ale po trailech jsme jezdili jen ve čtyřech. Je pravda že v těch 2500 m.n.m. jsme občas narazili na sněhový pole. Ale dalo se to. Věřím, že termín posunout o měsíc, tak tam nebude skoro nic. Ale holt aktivit je moc a času málo. Celkově super, jsem z toho fakt nadšenej. Pokud to půjde, rád bych vyrazil příště na dýl. Proložili jsme to i turistikou, aby jsme si odpočinuli od kola, takže myslím že natáhnout to o den dva, je ideál.

Reagovat
kocers
kocers

11.7.16 09:23

Jojo, Davos, tam je to super, hnedka bych jel zase :-) Takže nakonec spaní v RinerLodge :-) Jak se vám tam líbilo? Podle fotek vidim, že náš loňský termín koncem srpna byl dobrý nápad (bylo to bez sněhu) :-)

Reagovat
zikky
zikky

11.7.16 08:50

lazza: Něco málo tady: http://zikky.rajce.idnes.cz/…7.-5.7.2016/

Ale spíš se jezdilo než fotilo :-)

Reagovat
lazza
lazza

10.7.16 19:31

Pekny. Mas nekde vic fotek?

Reagovat
svářeč
svářeč

9.7.16 08:43

škoda že v takových destinacich nestačí moje čeština+sloven­ština,maďaršti­na a východňárština

Reagovat
zikky
zikky

8.7.16 23:11

Debustrol: Tam jsem nebyl, takže nemůžu soudit. Každopádně servis a zázemí je tady na super úrovni. Neskutečný množství trailů. Dole vše co potřebuješ a nahoře za celý den potkáš třeba jen pět lidí. To jsem fakt nečekal.

Reagovat
Debustrol
Debustrol

8.7.16 22:56

Lepší než Finale Ligure? Příští rok budeme zase řešit dilema kam jet a o tomhle už jsme mluvili, tak vyzvídám…

Reagovat
SloM
SloM

8.7.16 22:20

Neskutečně krásné výhledy.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Hamik 6
jezour 16
mirorek2 20
cyklista86 30
Salavic 6
easyrider 9