Zimní kalkoty s laclem a vložkou

39 nepřečtených
  • Phoebe

    Zdravím všechny šikovné bikery, kteří mi určitě poradí. Díval jsem se také do historie, ale moc jsem toho nenašel (s vložkou), resp. sháním zimní kalhoty v rozmezí –5/+10 stupnů, s laclem a cyklo vložkou. Také jsem koukal, že některé kalhoty mají takový pásek na chodidlo proti shrnování nohavice – je to tak důležité? Koukal jsem na Axon a Biemme na modely Winner FX, Tornado, Trium, Coronado, Lee FX – je to dobrá volba, jezdíte je někdo? www.axonsport.cz/…hastrana.htm Z této značky mě zaujala Coronada. Ještě malá poznámka, cenově do 2000,– Kč.

    0 0
    • Lance  

      mam sice bez vlozky (tu jsem nechtel, mam to i na bezky), ale bez toho „pasku pres chodilo“ bych ty kalhoty nekupoval, skvela vec a sedi jak pribite

      0 0
    • orgoj.chorchoj  

      Moira dela cyklisticky spodary-boxerky s vlozkou. Muzes je kombinovat s capakama bez vlozky, ktery pak pouzijes treba na ty bezky. Jinak capaky s vlozkou dela treba Kalas. Dobry je, ze maji ksandy ze sitoviny ktery umoznujou lepsi vetrani.

      0 0
      • Phoebe  

        Pro mě jsou bez vložky naprd, jelikož minulý rok jsem byl na běžkách jednou a tento rok ani jednou. Osobně si myslím, že jsou lepší pro mě s vložkou, a když bude velká zima, tak nějaké funkční spodní prádlo. Doplňovat zimní kalkoty letníma, ať už na nebo pod zimní mi příjde blbost, bo běžky nesu pro mě.¡ Teď jsem koukal trochu do historie, něco jsem přeci objevil, takže už vím, že dlouhé kalhoty s vložkou a hlavně s páskama přes chodidlo. Prohloupím s Biemme Coronado?

        0 0
        • orgoj.chorchoj  

          nevim-neznam, ale na tom obrazku to vypada vpoho.

          0 0
        • orgoj.chorchoj  

          tady www.kalas.cz/cz/index.php?….. najdes ty Kalase. Osobne od nej mam druhym rokem bundu Titanium a jsem spokojenej.

          0 0
        • satanislav  

          je to uplne jedno jestli je pres chodidlo pasek nebo vespodu zipy po stranach na stazeni. vyzkouseno osobne na vice modelech ruznych znacek

          0 0
          • bogic  

            Ja bych se chtel zeptat, jestli na zimu staci zateplený materiál Roubaix, nebo radsi windstoper?

            0 0
            • orgoj.chorchoj  

              S temahle materialama nenam zkusenost. Pokud je teplo (do +5) jezdim v obyc dlouhejch z elastanu. Jak se ochladi (do –5, pak uz nejezdim ;) to doplnim o dlouhy spodary z coolmaxu.

              0 0
            • Jirik123  

              do mrazu radsi s membranou.

              0 0
        • vysmátej bajker  

          Do +5 je to jedno ale kolem nuly oceníš nějakej neprofuk na celém předním dílu alespoň pod kolena.Páska přes chodidlo je dobrá ale není nutností.Nejdů­ležitější je vybrat velikost a střich.Jukni na Trinnity maj něco zlevněného.

          0 0
        • Smazaný účet  

          tiež zháňam podobné dlouhé kalhoty – materiál roubaix bez membrány, s vložkou a s pútkom cez nohu. mám staršie diadory už dlhé roky a nastal čas na ich výmenu. páčia sa mi campagnolo, ale tie sa ťažko zháňajú, prípadne spiuk, giordana, briko…máte nejaký tip? najlepšie aj nejaký kamenný shop (jump sport, az cyklo, maxcursor) kde ste niečo podobné možno videli. dik

          0 0
    • Brzdič  

      Několik let mám čapáky Biemme bez vložky. Jediný co jsem na nich našel je složení (80%polyammyde, 20% elasthanne) a označení – Biemme Sport SRL. Uvnitř mají jemný chloupek, takže jsou trošku zateplený. Do –5 jsou pro mě použitelný bez další vrstvy, jenom s návlekama na kolena. Bohužel trošku žmolkovatí, což mi ty od Kalaše nedělaj. Pod nima vozím kraťasy s vložkou.

      0 0
    • Ruprecht  

      Mám ty Biemme CORONADO už druhou sezonu a v pohodě. od –5 do 8 max 10 stupňů bez problému. Pokud je nad 10 tak už se strašně potím a pokud je pod –5 tak pod ně beru spodky. Můžu je doporučit.

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Vozím zimní membránové Biemme s vložkou, které mají jak ve předu lacl až pod prsa s přechodem do rozšířených šlí, tak zvýšená záda až k lopatkám a jsou tak udělané, že ani v –15 nepotřebuji pod, nebo na ně nic jiného oblékat. Na spodu nohavic jsou stahovací zipy.

      0 0
    • Jirikus  

      Já vozím tuto sezónu tyto od kalase T-Čapáky Wind&Water TECNO bez vložky, kraťasy s vložkou samozřejmě pod ně. Ona většina čapáků s vložkou má tu vložku takovou nanicovatou, jednoduchou, takže jsem zvolil čapáky bez a pod ně krátké. www.kalas.cz/cz/index.php?…

      0 0
      • MlokCZ  

        Ale zrovna Kalas má ty membránové s výbornou vložkou: eshop.kalas.cz/de­fault.asp?idem=26&i­deS=3396–103&fnc=detail

        Bohužel mi štvou, že u Kalase stále do nabídky nazařadili inovované i bez membrány. Tím myslím totožné s golfkami: eshop.kalas.cz/de­fault.asp?idem=26&i­deS=3083–602&fnc=detail Jen protáhnout ty nohavice.

        Krátké pod dlouhé funguje mnohem hůře, jsou tam dvě vrstvy na sobě, kde ta spodní je na spodní vrstvu ze zcela nevhodného materiálu. Také jsem nejdřív zkoušel tuhle variantu a rychle od ní utek pryč (to raději pod ty s vložkou progressové trenky).

        0 0
        • waldi  

          Koupil jsem si zimní dlouhé kalhoty Etape Sprinter WS s laclem. Mají přední stranu z neprofuku a uvnitř docela slušnou vložku. Byl jsem v nich v –4C a ve větru a spokojen.

          0 0
      • pavelr  

        Vozím ty samé čapáky co Jirikus, jen starší model 2002 a jiný bych nechtěl. Dospod letní kraťasy s vložkou. Nějaké starší kraťasy, které by v létě už moc parády neudělaly, se doma vždycky najdou. Na kolena přidávám dospod návleky.

        0 0
    • Teddy  

      Já vozim Nortwave Plate (northwave.cz/?ka­talog/northwa­ve/zima07–08&kategorie=kal­hoty&kid=111&z­bozi=plate-kalhoty-s%A0ksandami&zid=1282 ) s kšandami a maximální spokojenost. Dobrý je že vršek je skoro po prsa takže i když je mráz tak si člověk vystačí se slabším dresem a větrovkou.

      0 0
    • Karaya  

      Ty Northwave nade mnou vypadaj dobre a asi budou i teply.. Ja jsem si k vzhledem k nestandardni postave nechal usit na miru u dres.cz, ale moc je teda nedoporucuju, protoze jejich predstava o zimnich gatich je material Roubaix (ten co se z neho sijou letni navleky :-). Takze je to tak od 10° do 15°C. Cena pres dva litry :-( Jinak vlozka dobra, sedi pekne, ale za ty prachy malo muziky.

      0 0
      • Grinch  

        Pokud muzu taky neco placnout tak bych navrhoval treba Rogelli..mam cely zimni komplet a jsem maximalne spokojen…cena velmi prizniva a vykon je hodne dobry

        0 0
      • Paja  

        Z roubaix se prece nesijou letni navleky:o) Vetsinou maji 3 zakladni materialy tenky-lycra, s chlupem-roubaix, neprofuk-nowind,windstopper, apod. pak treba yoga – min teply roubaix

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.