• RomanH

    Hledam nejake capaky na prechodne obdobi, kdy mi uz nestaci navleky na kolena a v zimnich s neprofukem se varim. Poprve chci vyzkouset variantu kratasy + capaky bez vlozky. Nemuzu se ale rozhodnout, zda vzit s laclem ci bez. Radeji bych ty s laclem, ale mam strach, co budou delat ty dva lacly (jeden z kratasu) na sobe.

    eshop.kalas.cz/de­fault.asp?idem=26&i­deS=3042–001&fnc=detail

    eshop.kalas.cz/de­fault.asp?idem=26&i­deS=3092–001&fnc=detail

    Anketa: Ktere capaky vybrat ?

    0x
    0%
    10x
    100%
    0 0
    • Daf  

      Podle me je lepsi koupit jen navleky na nohy nez porizovat tenke capaky pod ktere stejne budes vozit kratasy.

      0 0
    • MARIN  

      Dva lacly vozim celou zimu uz snad 6 roku a jeste mi nikdy nevadily.

      0 0
      • RomanH  

        OK, ja jsem si vzdy kupoval zimni capaky s vlozkou a s laclem. Na bezkam jsem nejezdil, tak mi to prislo praktictejsi. Od tech tenkych ale ocekavam i rozumnou skladnost, proto je chci bez vlozky. Jen jsem nevedel, jak se to chova.

        0 0
        • palkac  

          chova se to tak, ze budes trochu zpocenejsi v podbrisku, kde mas dve vrsty materialu a jes tam predklonenej. dvoje ksandy nevadi ani trochu.

          0 0
        • Uža  

          Píšeš, že to chceš na konec léta. Tak to bych se obávál, že v tomto období budeš se 2 lacly příliš potit.

          0 0
    • ropman  

      mám jen letní kraťáky + letní dlouhý návleky. Ty beru tak od 15–20 stupňů níž, cca pod 10 beru moira jégrovky s dvojitýma kolenama, pod 0 stupňu ještě takový pletený kamaše na kolena pod návleky. Jezdím třeba i v –10, to už pak ta subjektivní zima moc neroste, je suchá

      0 0
      • mab  

        a jak vlastne ty jegrovky nosis? nejdriv kratasy, pak jegr hmm a neco na to? U moiry to pisou jako prvni vrstva, ale snad se to necpe pod kratsy?

        Mam v tom chaos, potrebuju rozsirit satnik do chladnejsiho pocasi, ted mam kratasy,dres,ve­trovku, procool triko a navleky ruce a nohy, zatim mi to stacilo ale pomalu prituhuje.

        0 0
        • ropman  

          mam moira trenky (neni to přímo Moira, ale Supril, ale to je jedno …, 100 PES), na tom ty moira jegrovky, no a pak kraťáky s návlekama.

          0 0
    • Petr 1  

      Jsem dost velký samorost,ale kraťasy a čapáky s laclem na sobě jsem ještě nezkoušel,musí to bý docela fajn při močení.Návleky na kolena ty mě silně znervozňovaly,takže jsem nakonec skončil u nezateplených čapáků s laclem bez vložky/3 ks/ a ty používám i na běžky.V zimě pod to dám slabé spodky,takže ani v mrazu žádný problém.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.