• Matts.

    Tak som absolvoval pobyt v Železnej Rude. Prvý šok, samý nevestinec po našom bordel + invázia Vietnamcov z bezcenným tovarom.Strašné. Nás však zaujímala bikovačka po Šumave. Počasie bolo vrtkavé, Šumava asi býva dosť mokrá. Prvý deň vyrážame smer Pancíř – Prenet, ale po hodine začína husto pršať, predpoveď bola tiež na prd, tak balíme a na obed sme na ubytovaní. Prezliecť do turistického a hurá na huby.Super. Druhý deň sa nedám zlanáriť na nejaké hocičo a tak vediem celú 6 člennú tlupu do Nemecka, smer Veľký Javor. Počasie sa lepší a bez zosadnutia z Brenes pokoríme najvyšší vrchol Šumavy na bike. Schádzame parádnym zjazdom do Bodenmais, kde chytáme prvé krupobitie. Kým sme sa dotárali do Rudy, tak sme schytali ešte tri krupobitia.Všetci sú spokojní,75 km v nohách.Ďalší deň turistika, lebo sú neustále prehánky, navštívili sme Čertovo jezero.(Ruda-Hofmanky-Špičák-Čert.J.-Ruda).4. deň leje od rána do večera, tak sedíme v reštike a pijeme jeden Gambrinus za druhým – neskutočne dobré pivo,fajn obsluha, čapovanie doslova nad čiaru.Doma také dačo nikdy nebudem mať. 5. deň konečne bike, z Debrníku stúpame dlho (zabudol som názov) a schádzame na jazero Laka, odtial ideme do Prášil, Prášilské jezero, Srní a potom kadejako do Rudy, tiež vyše 75 km.Večer začína opäť liať a leje aj v sobotu ráno, tak o jeden deň skorej balíme a ideme domov. Z minima sme vyťažili maximum.Celkové hodnotenie – spokojnosť – počasie si človek nevyberie.

    0 0
    • alpo  

      S tou Žel. Rudou máš pravdu, je to hnus! Škoda, že ti nevyšlo počasí, ale to se stává často, mě to letos tam také nevyšlo.

      0 0
    • Jimmy137  

      My jsme tam byli posledni tyden v srpnu a bylo to super, ale byli jsme ubytovani asi 13km od rudy… Kdyz prehlidnes ten vitnamskej kus a vlastne celou rudu tak je to tam super… Jinak 5 dni 370km… celkem sila ale jinak bomba bikovani… :)

      0 0
    • peet  

      Šumava je dobrá potvrzuji z vlastní zkušenosti a souhlasím s hodnocením … až na hodnocení toho Gambrinusu :-)

      0 0
      • Din  

        Tomu, kdo je zvyklý na Šariš, může i Gambrinus chutnat pohádkově.. :-)))

        0 0
        • Matts.  

          Ešte že u nás Šariš nečapujú. Debatovať komu čo najviac chutí, to tu môžme písať aj mesiac.Gambáčik chutil a to je podstatné.

          0 0
        • Honza729  

          :-))))))

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.