• defenger

    Ahoj. Má akční i šilená kamarádka mne přemluvila (i přihlasila) k učasti na teto akci. http://marathon.ivelo.cz/…thon/report/?…  Bude to můj první maraton (a možná i poslední) v životě. Tak by mne zajímali vaše rady i zkušenosti. Mám Demu Deor (ale původních dilů moc nezůstalo) a ujedu bez problémů kol 70km (rekord 130). Jenže v rovinate Jižní Moravě. Nebudu vypadat divně, když si vezmu (své oblíbené i osvěčené) chrániče kloubů? Trasa prý vede mimo cesty i stezky. Zatím, počítám, že to pojmu pohodově: Nafotím to jako reportáž pro náš místní plátek. Zdraví šerpa M.

     
    0 0
    • kolda  

      ujedes to uplne v klidu. nedivoc,jed si svoje tempo,hodne pij a prijedes s usmevem na lici.

      2400m prevyseni na 100 km neni zadny hruzu budici udaj. tak si to uzij.

      0 0
    • marapara  

      Jak píše Kolda, nedivočit, jet si svoje tempo a přijedeš s úsměvem :). Jinak se nenech rozhodit, pač to je poměrně masový maraton. Loni jsem jel 54km a jelo přes 600 lidí, což je fakt dost.

      Trať je to poměrně rychlá, není nějak extra technická, až na pár úseků, třeba sjezd k prvnímu bufetu je lehce technický a vždycky to bývá zašpuntované. Vede pár kilometrů po silnici a jinak lesní cesty a šotolinky. Chrániče kloubů? Na co? To není downhill nebo freeride :). Snad pokud potřebuješ nějakou bandáž na kolena nebo něco, ale jinak je to zbytečné myslím.

      0 0
    • Hejdik  

      HLavně se nenech strhnout šíleným tempem na začátku,protože ti pak ti budou chybět síly.I když jsi zvyklej jezdit 70km,na závodě se z tebe podvědomě stane chrt a budeš mít tendence dupat do toho hned od startu.Takže držet si to svoje.Jedna taková technická,pokud před tebou bude problém,zácpa nebo překážka,tak zvednout ruku,nebo upozornit nějakým vhodným způsobem lidi za tebou,aby tě nesmetli.A hlavně ostražitost,uvědom si,že kolem tebe budou stovky nadrženejch šílenců,co se budou chtít dostat do cíle ve svém"osobním rekordu "za každou cenu.No a chrániče nech doma,ty by ti při jízdě akorát překážely a přiznejme si ,že bys asi vypadal fakt divně.Tož dobře dojeď synku:-)

      Jo a nacvič si rychlou výměnu duše :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.