Zajel jsem si Skoda bike marathon - a bylo to fajn

17 nepřečtených
  • ivaneck

    Pro vasnive ctenare jsem sepsal povidku o tom, co se mi dneska prihodilo a co se udalo.

    bike-forum.cz/forum/po­vidky.htm?deta­il=59

    Jake jsou vase dojmy z tohoto zavodu?

    Anketa: Tak jaka?

    10x
    100%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • dancing dog  

      dobrý čtení

      0 0
    • hojik  

      Ty vole!:) takovydle zazitky jsou ty nejlepsi! priject tam s voservisovanym bajkem od nekoho ci ze servisu umi kazdej blbec. Ver mi ze mas ted daleko vic a lepsi zazitky nez kdyby si startoval se startovnim vystrelem (kterej teda mimochoden mebyl slyset a to sem byl asi 20metru od startovni pasky). najdi si muj thread „Přes dva kopce – zážitek“. Zjistis, ze tydle posrany situace neresis sam:) Chvala ti ze si to nevzdal a odstartoval. 10 minut neni zadny zpozdeni. 10 minut sem urcite stravil na obcerstvovackach­...... takze jeste jednou chvala ti za odhodlani!:)

      0 0
      • orca  

        Popravdě řečeno letos to bylo celé nějak organizačně out. Na startu žádnej konferenciér kterej by něco řekl jako bylo loni . Stál jsem taky kousek od startu a kecal s kámošem a pak najednou oba koukáme a ono to jede. Vyhlašování bylo taky out – je vidět jaké ceny jsou lidem volné. Jo a nejvíc mě překvapilo teda silně zklamalo co jsem „dostal“ v tašce – nebudu komentovat páč marně přemýšlím na co to je. Občerstvení bylo taky out – jeden stánek a stometrová fronta – to i loni bylo několik výdejních míst . Mám pocit že organizačně to silně upadá …

        0 0
        • ivaneck  

          no, stometrova fronta tam sice byla, ale jen na pivo. Komu stacil gulas a limca, ten stal frontu o dvou lidech max.

          0 0
        • hojik  

          Obsah tasky byl fakt OUT. ta modra vec… OK, ale tim to haslo? mozna za ty 2 kila startovnyho co bysme taky schteli, ze? start byl vo hovne. jak rikas, zadnej clovek kerej by to nazhavil a odstartoval. proste se to najednou rozjelo. misto vystrelu cvakani pedalu. obcerstveni na trase bylo v pohode, ale tratovi dozorci… nejaky decka, kery se obcas ani neobtezovali zkazat kam se ma jet. na druhou stranu zase v jakem si miste u nejakych zahradek rval frajer Pravá a kopejte lehkej převod! takhle by to mělo bejt… ta fronta na gulas… no comment:)

          0 0
          • poiko  

            ty lidi na trati jsou čistě brigádníci (i když některý vypadali jako starý cyklo harcovníci) . dostaneš tři kila a ukazuj cestu. záleží pak na každym, jak se toho ujme

            0 0
            • pegal  

              na vetsine zavodu ty tratovy dozorci nedostavaji vubec nic!! .. a ani nedostanou poradny skoleni co maji delat a jak ukazovat apod. tak co by jsi po nich chtel?

              0 0
              • poiko  

                dělal jsem to loni na škoda bike, pže bylo hnusně. Byl sjem domluvenej s týpkem, co to pořádá, postavili mě na celkem velkou křižovatku (za tim dlouhym dokopcem, co se jede po silnici). Je teda pravda, že jsem žádný školení nedostal. Navíc mě překvapilo, že ty lidi v autech mě i poslouchali

                0 0
      • ivaneck  

        Vis, ja ten thread cetl uz pred zavodem. A vzpomnel jsem si na tve utrapy hned, jak jsem zaslechl to „pfffff“ :o)

        0 0
        • hojik  

          :)))) tak vitej v klubu. Dneska sem to mel bez technickych zavad!!!! (kdyz vynecham prehrati brzdovy kapaliny)

          0 0
          • ivaneck  

            tak to gratuluju. Brzdova kapalina(olej) me netrapila, ja tolik spechal, ze jsem skoro nebrzdil :) I kdyz jsem tak trochu brzdil celou cestu ;)

            0 0
    • JancA  

      jsem rada ze jsem jela,ale jen jako priprava na dalsi zavod,jinak me totalne krome neukazovani kam mame jet srali jebalove,co to dolu napalili a do sebemensiho kopecku hekali.To pak na uzky ceste nemuzes delat vubec nic a jedes za nima.\V tom asi nejprudsim stoupani na Radyni sem myslela,ze z toho kola snad spadnu.Taky sem si predstavovala,ze bude lehci trat,ale to je jenom dobre,ze se konecne jel opravdu MTB zavod:)

      0 0
      • pepino  

        No a ty jebaly třeba s..e, když se zas šouraj z kopečka na úzký cestičce za někym :-)

        0 0
        • Beeda  

          neznam bratra, neznam smrcek, DHcko dam i pres potucek;-)

          0 0
        • petebike  

          z kopce zavodej jen prave ty „j…“ jak pise janca… pak nenaj bejt urazy na zavodech…jinak plnej souhlas s BEEDOU

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.