• agangrider

    Čau, budu kupovat rám Agang Cult 2.0 2012 a potřebuju poradit s výběrem zadního náboje na 10mm osu s roztečí 135mm. Myslím si, že je to dělané na provlíkací rychloupínací osu a né na matice a moc nábojů jsem nenašel které by byly vhodné na enduro ježdění… potřebuju tedy poradit jaký zadní náboj okolo 1000 – 1600. Díky za pomoc ;)

    0 0
    • Kubiczech  

      Jestli s desítkovou pevnou osu s rychloupínacím mechanismem, tak bych volil Kore, Novatec nebo Author (jestli je ještě dělají). U Kore je rychloupínací osa součástí, jinde nevím.

      Nic jiného za ty peníze nebude.

      0 0
    • JFtryall  

      Dartmoor je prevlecenej Novatec napr. dela se na srouby, ktery muzes vyndat a misto toho mit klasickou osu. Jinak asi Kore, ale je tezsi, nema orech z duralu a vnitrni osu ma zeleznou. Vsechno je to ale ze stejne tovarny.:-)

      0 0
      • Kubiczech  

        Ocelový ořech bych nebral jako nevýhodu, zvlášť pro tohle použití. Novatec (Joytech) s duralem je jen zdroj problémů.

        0 0
        • JFtryall  

          Urcite to nevyhoda neni. Jen hmotnost, do duralu se vymackava kazeta. Test s dratkem jsem jeste nezkousel.

          0 0
          • agangrider  

            Pánové asi to vidím na ten Kore… Váhu doženu lehčími ráfky od syncros FLR DS23/32h. Ještě na toho Culta musím sehnat přesmyk na přímou montáž na navářku a to je další taková záležitost v které nemám přehled a žádné zkušenosti… Našel jsem většinou na systém 3×10 a já to potřebuji na klasiku 3×9 tak nevím jestli by to s těmito přesmykači na 3×10 fungovalo..

            0 0
            • JFtryall  

              Ja byt tebou tak se na ram vykaslu a usetrim jeste trosku vic na cely kolo. Ted ho mam k dispozici a za ty penize je to fakt parada. A nakladam tomu fakt fest.:-)

              0 0
              • agangrider  

                No já celé kolo nechci.. to bych musel jedině koupit 3.0 ..2.0 má takové nic moc komponenty hlavně vidlice je mizérie… :/

                0 0
                • JFtryall  

                  Hmm jak myslis, ale do vidle staci dat trochu ridciho oleje a bude chodit lip nez Fox Float 150, tlumic je chodem naprosto srovnatelny s RP23, akorat nema propedal, ktery je stejne skoro nevyuzitelny. To jsou zkusenosti z praxe, uvidis sam.:-)

                  0 0
          • Kubiczech  

            Ty zuby bych překousl, ale když co rok praskne ořech úplně na prach, tak už bych rovnou vzal ocel.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.