• oldaka

Zdravím,

sháním něco jako orig. šablonu nápisu XTR – kliky Sh. XTR m960. Koupil jsem tyto kliky a chtěl bych je vizuálně „opravit“.

Jakékoli nápady jsou vítané.

Děkuji

0 0
    • TJK  

vyrezou v jakekoli reklamce.. ale nevim jak to chces opravit… mas tam sedreny tvrdoelox.. to by bylo potreba cele zacistit.. kliky naeloxovat a znova treba vypiskovat nebo vylaserovat ty loga

0 0
      • Lister  

Prostě ti je má poslat a ty si pohraješ :-)

0 0
        • alinceb  

Ale to musí chlapec do fronty…:D

0 0
        • TJK  

casem by to slo :-) ale musim doladit ty tvoje… a alincebovy (stihnu snad pripravit prez vikend)… porad mam ale problem se spojit s tim chlapikem kvuli eloxu… na tom to principielne stoji… musim si u nej overit par veci a jakmile tohle bude v cajku.. tak mu tam rovnou ty kliky dovezu vsechny naraz.

0 0
          • Kouba_2005  

Myslíš na mě pořád kvůli té oranžové? :) Dík.

0 0
            • TJK  

myslim.. teprve ted asi po 10 tel. mi to ten chlapik vzal… neco umi.. ale mam problem s klikama ktery mi s ocelovou osou nevezme do eloxu a nemám to jak zakrýt a zatěsnit :-( .. musim řešit co a jak dál s tím…

0 0
              • Kouba_2005  

V pohodě, nespěchá to.

0 0
              • miki  

zkoušel jsi to třeba stříknout Plasti-Dipem a pak sundat jako samolepku??To by mělo oddělit kliky od osy pro elox

0 0
                • TJK  

Muzes zkouset co chces ale kdyz ti ten kdo eloxuje rekne ze nic krome cistyho hliniku do lazne neda… tak to mas uplne jedno… a ja riskovat ze zkurvim s zaplatim 400 litru lazne fakt nehodlam

0 0
              • alinceb  

Super, potřeboval bych mu hodit pár drobností, jak sem psal na FB. To je ten od Turnova?

0 0
    • VanVren  

Vyleštit jak psí koule, na nápisy se vykašlat.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.