• Indian

Co říkáte na novou sadu XT? Dobrý ne?

Anketa: Líbí?

Ano
    18x
    72%
    Ne
    2x
    8%
    0 0
    • Indian  

:-)

0 0
    • maxtor  

Vidím, že přes špatnou reputaci Shimana na BF, každá novinka vzbudí patřičný zájem!!! Asi na tom to Shimano s oblibou tak zle nebude:-)))

0 0
      • Biker jak Pes  

Nj, ale podívej se na počty příspěvků … Ze skoro 10 000 registro­vaných uživatelů je to veeeelkéééé nic … ;))

0 0
    • přišlapávač  

Výbroný no, tak už pátej ;o)))) jo ještě že tu je to vyhledávání, ale jestli se to xtčko líbí podle toho kolikrát to sem lidi nacpou, tak to bude kasovní trhák ;o)

0 0
    • Blade  

NO TO UŽ SI DĚLÁŠ P**U, NE?!?!

0 0
      • Misiak  

hej, ukludni sa, rozculovanie nie je zdrave. okrem toho XT08 za to urcite nestoji :D

0 0
        • Blade  

Ne, já sem v pohodě, akorát sem to psal když sem se zalykal smíchy a zapomněl sem tam hodit kýbl smajlíků :-D

0 0
          • Misiak  

no to ja ked niekdem pocujem ze nove XT tak si vzdy spomeniem na BF a frazu „uz zasa?!“ :D

0 0
      • borda  

ne, ale treba si dela REBU :-)

0 0
    • Lowrider  

Už se to prodává :) www.kolokram.cz/…uct_info.php?…

0 0
      • scret  

ty jo,tak to je sila…

0 0
        • Daf  

www.bikesport.cz/detail.php?… jen me stve ze jsem si zrovna nedavno za podobnou cenu koupil ty starsi.

0 0
          • Lowrider  

Jojo, já taky. Jen o stovku dráž jsem koupil ty staré. Nečekal jsem, že to začnou prodávat tak brzy…

0 0
            • Pavel100  

zase to staré XT je odzkoušené…jestli Shimano nenachystalo zase nějaké nemilé překvapení:)

0 0
          • PepeZ  

Nevidim jediny duvod proc by te to melo stvat. teda pokud se ti tenhle design nelibi vic. o nicem jinym uz to dobrych par let neni (pokud teda pomineme dutou osu a „uzasny“ dualcontrol)

0 0
    • scret  

jen nechapu ze novy kliky jsou tezsi nez ty starsi…zrejme to bude delat ten ocelovokompozitovej prostredni prevodnik…

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.