• šumák

    Čau bikeři, už tu něco málo bylo v threadu „B50“ ale zajimalo by mně jestli jel někdo z vas loňské ročniky (ikdyz letošni závod změnil pořadatele a místo) … Letos poprve oželim ucast na kolupro v Brne jelikož chci poprvé vyzkouset klasickej xc závod, za ty dvě kila to určite stoji. Web pořadatelu slibuje i slušne zázemi a prase na rožni – snad bude : ). Dokonce v těch dvou kilech je údajně tričko, tyčinky a jídlo v ceně .?? Navíc prý tam dávali i iontové nápoje zadarmo?? NECHCE SE MNĚ TOMU MOC VEŘIT? falcons-cyklo.com/ytong-bike-2007/

    0 0
    • marapara  

      nj, ale to není maraton, ale XC. I když za 200 komplet aj s tričkem :). Uvidím podle počasí. Nicméně natrénované mám. Trať 44 km by byla v poho, ale podle profilu to je skoro úplná rovina. To bude palba jako prase :). Vždyť tam největší převýšení má 50 metrů :). Asi to bude spíš technické, ne? Máte tam někdo s tím nějaké zkušenosti?

      0 0
      • Polka  

        Ja to tam mozna pojedu omrknout, kdyz bude cas. Tak bych dal vedet ;-) Ale na prvni pohled podle mapky se me to moc technicky nezda a palba to teda bude…

        0 0
        • marapara  

          To je tak na průměr 30 km/h :) … nejvíc jsem měl zatím na Hoškovi skoro 25 km/h :)

          0 0
      • Aldamore  

        Zdarec, bydlím tady jezdím si tam někdy zatrénovat, trať není obtížná pár stoupáčků jinak spíš technika, je to doopravdy hodně o hubu místy kde si myslíte že to v pohodě profrčíte 40cítkou a on je tam písek v zatáčce a najednou jsi pěkně dodřenej. Ale jede se tam pěkně není to zase žádná rovinka. Má tam být i výběh s kolem na hřbetě. Jinak přijeďte si zařádit, akce bude dobrá, počasí má taky přát. Hlavně si to užít, škoda že nemám čas, zrovna po obědě kdy bych jel vyrážím za svým druhým koníčkem což je fotbal, takže ať se to vydaří možná chvilku pojedu se mrknout na trať, kdyby někdo potřeboval osvežit.

        0 0
    • grafik  

      cau, mluvil sem rano s poradatelem a vsechno co rikas plati i pro letosni rocnik – tusim ze jontaky budou dokonce dva. Prave s nim projednavam ceny do tomboly, pokud ho ukecam tak se bude na co tesit, rozmlouvam mu variantu levnejsiho funkcniho kola a at da radeji misto toho 3 – 4 poradne komponenty xtr/sram nebo nejake karbonove vychytavky ;)

      0 0
    • Raver  

      Daju sa niekde najst vysledky minulych rocnikov?

      0 0
    • Bojka1  

      Nějaký otkaz na to kdy a kde se to jede.

      0 0
    • Splinter  

      Hmmm, tak sem napočítal převýšení cca 120m na kolo.. To bude fofr:-D Platí se to asi až na místě,co?:)

      0 0
    • grafik  

      jesti bude sucho, bude se pekelne prasit : ) (doplneny fotky z cele trate)

      0 0
      • Polka  

        Ty voe tak to jedu na zimakovi se speedmaxama asi :-)

        0 0
        • grafik  

          speedmaxy beru taky, spolecne s vidlou nabusene co to da a rezervni dusi pod sedlo, kazda sebemensi ztrata znamena velky propad v poli :)

          0 0
      • JSt  

        sjezd okolo vinohradu :DD

        0 0
        • sklenda  

          zdar borci náši kluci na tom jezdí a žádná sranda to není. Technicky je záludná trať zejména kvůli písku. Každou chvílu ve střehu jinak jdeš :)). Je to speciální okruh kterej stavěl mistr ČR na dráze Vladimír Lazar v místních podmínkách. Hory tam nehledejte. Zato super organizaci s stím že neunávní dají dva závody :)). Super program po vyhlášení, tombolu aj. Však vemte biky a ukažte co umíte :)).

          0 0
        • sklenda  

          zdar borci náši kluci na tom jezdí a žádná sranda to není. Technicky je záludná trať zejména kvůli písku. Každou chvílu ve střehu jinak jdeš :)). Je to speciální okruh kterej stavěl mistr ČR na dráze Vladimír Lazar v místních podmínkách. Hory tam nehledejte. Zato super organizaci s stím že neunávní dají dva závody :)). Super program po vyhlášení, tombolu aj. Však vemte biky a ukažte co umíte :)).

          0 0
          • Polka  

            Ja su takovej zvedavej, tak se zeptam, jak velka bude cca ucast?

            0 0
            • sklenda  

              je to 3.ročník každej se jede jinde. Nemá to extra historii, navíc to přešlo nově po Falcons-cyklo.com. Lidi se neustále přihlašují momentálně je cca 150 lidí a to nevidím v přihláškách místní a lidi s okolí a fabriky samotné. Očekávám cca 350–500 max. Tudíž na pohodu. Nechceme mega nacpanej závod. Navíc promo není nějak zbytečně velké. Tradiční závodníci co byli na obou ročnícíh jistě situaci sledují. Budeme průběžně zveřejňovat stav. Upozorňuju že se žádné peníze dopředu neplatí, neustále mám lidi na telefonu co chtěj platit!!! Vše na místě a za ty love to prostě stojí. Během zítřka bude zveřejněno tričko co je ve startovném a dresy které se budou moci zakoupit za super zvýhodněnou cenu i po kusech. když budete sledovat www.falcons-cyklo.com tam se to denně aktualizuje a doplňují nové infošky!

              0 0
              • sklenda  

                TRAT NENÍ OBTÍŽNÁ SPÍŠ ZÁLUDNÁ. z PÍSKU NA TRÁVU PAK NA HLÍNU APOD.

                0 0
          • JSt  

            jasny. sak to, co pises o trati je celkem zrejmy z webu. svuj smich nemyslim nikterak spatne. jsem na to docela zvedavy, pac jsem neco podobnyho v zivote nejel ;-).

            0 0
            • sklenda  

              rozhodně to bude palba vidím průměr 30km. Loňský kriťas okruhy co děláme vylezli na 42km prostě čím dál víc lidí je vyježděnejch a rychlej jak „vosa“. Hlavně doufám že nebudou nějaký velký držkopády smykem kol na písku. V každým případě bych nesázel na profil ten vypadá na Lambádu :)). Ale díky krátkým sjezdům nebude kde svěsit nohy furt palba :))§§

              0 0
              • sklenda  

                jak říká grafik píchneš a je s tebe turista :))). čelo je v nedohlednu :))

                0 0
    • Santus  

      tak jsme si to dnes projeli a vypada to na leteckej den, snad jen v rychlosti a ne padech..... i kdyz, ty vysoky rychlosti a nahustenej prostor, kde se vyhyba kaminkum a predjizdi, snad se to rychle natahne. Teren a technicky pasaze tam zadny nejsou, chce to jen brzo dobrzovat nejaky zatacky. Kdyby to nepsali, tak bych rekl ze to stavel drahar:-)

      Kdy to budete mit znaceny? nevim jestli jsme to projeli presne, hlavne za tou myslivnou.

      0 0
      • sklenda  

        trať se bude značit až v pátek odpoledne. U myslivny po levé straně sjedeš dolů a vyběhneš terasu k budově myslivny jak vyběhneš bude občersvení a jedeš po levé straně dolů z kopečka(bude rozděleno). Jinak na webu je nově upraven průjezd motokrosovou tratí. Viz web. Závod bude rychlej a v tom bych hledal obtížnost, na druhou stranu chceme aby to mohli jet i lidi co nemají natrénováno a nesedí na kole každej druhej den. Což je třeba i můj případ. není prostě čas jezdit a tohle objede každej. Prozatím mám spíše pozitivní ohlasy na trať od těch co tam už jezdí. Pokud se to tobě nelíbí škoda, ale nejde pořád lítat do extrémních kopců a hlavně to v naší lokalitě ani nejde.

        0 0
        • Santus  

          asi to vyznelo jinak , ale nenapsal jsem ze se mi to nelibi, ale urcite to bude trochu neco jinyho. Pokud je to hlavne delany pro nas cykloturisty a vyletniky tim lepe, treba tech ultrachrtu tam bude mene a o to dostaneme min kol. Je videt ze mate skutecne lidovy startovny a to se mi libi, v kazdym pripade vam fandim a prijedu vas podporit i pres narazeny zebra:-)

          0 0
        • grafik  

          sklendo jak „vybehnes“ ?

          0 0
          • sklenda  

            no já to zaručeně nevyjedu!! Tak vylezu :)). Ale jistě se najdou borci co to vyšvihnou :)) a neslezou ani ze sedla :)

            0 0
        • Bubis  

          je to vhodné pro dceru r.n.94 ?

          0 0
    • Lucke  

      doprcic..zni to tak supr..a ja budu odjety kdesi v prdeli..v ne­mecku..

      0 0
    • grafik  

      borci, vyjedete-li drzim opet palec …

      0 0
    • JSt  

      ozivim toto vlakno… s kym se tam zitra uvidim? ;-)

      0 0
    • brantec  

      Tak jak to tam vypadalo? Piste, piste..:-)

      0 0
      • Karaya  

        Taky jsem tam nakonec nebyl, musel jsem provetrat silnicku a jel se podivat Šlapku. Musela tam byt ale priserna vyhen.. 30° ve stinu a byvala piskovna??? Uff

        0 0
      • JSt  

        mne se to libilo. rychly to bylo neskutecne. organizatorsky zvaldnuty na jednicku. za 200 startovnyho jsi dostal vic nez jinde za petikilo ;-). trat byla dle predpokladu zradna kvuliva pisku. chtelo to jet trosku opatrnej do zatacek a i tak mi to parkrat slusne ucaklo (nastesti bez padu). abych to shrnul. takovej peknej „hnojak“ u brna, co oslovil celkem sirokou verejnost. spokojenost s pekne stravenym dnem. ;-)

        0 0
        • Santus  

          Dik zes me povodil, bylo to sice dobry, ale moc rychly, ve 4 kole jsem odpadl. Brambora ve starejch, skoda.

          Pokud bych mel hodnotit cena/vykon tak asi jedno z nejlepsich co jsem kdy jel. Dobra atmosfera, snazivi a ochotni poradatele, vybornej pan Skorpil, vyber ruznych jidel, dobry zazemi.

          0 0
          • JSt  

            na me to bylo taky moc rychly. pokazde jsem si musel odfrknout po tom vytlaku na obcerstvovacce ;-). ale snesl bych to o kolo, o dve delsi. do pohody jsem se dostal az po tretim kole a citil jsem, ze by to jeste chvilu jelo.

            0 0
          • Jaroslávek  

            Tos neměl s těma žebrama zas tak špatný .-)

            0 0
            • Santus  

              kdyby jen zebro, ono cely to telo je uz nejaky vochozeny, ale endorfiny to prebily:-)

              0 0
      • Blade  

        Paráda… V prvním kole sem šel na hubu z čelní skupiny (krvavý a dost bolestivě naražený koleno, sotva chodím, díra v helmě..) Nějak sem se posbíral, sedl na kolo (za tu minutu co sem se válel po zemi mě předjeli jen asi 3 lidi, takže náskok sme měli víc než luxusní) ..no a ve druhým kole defekt předního kola. Doma mi pro jistotu ušlo ještě i zadní kolo a aby toho nebylo málo, tak mi praskla špice na zadním kole…Hic jaxviňa, mám šílenýho motáka (určitě je to z tepla a né z těch šesti piv co sem měl teď na Šlapce :-)) No prostě totálně pro******* den…

        0 0
    • grafik  

      zavod dost v pohode, doufam ze se uz nebude stehovat protoze vse klaplo tak jak ma – i spousta bikeru byla s trati velmi spokojena. Vital jsem ty piskove useky a sjezd na cca 5 km – to bylo neco :) Jelo se opravdu jako o dusi po celou dobu v tepech nad nad 170. Do 3. kola jsem se drzel za prvni zenou a po vyjeti stoupacku po startu mne postihl defekt … no nepsal jsem to tady … jakmile se zadefekti znamena to ztratu dobrych 15 minut – v tomhle tempu to znamenalo ± 3/4 jednoho kola coz znamenalo dost velky propad bez sance dojet ztracene pozice :/ Jinak vladlo brutalni vedro, ktere umicnovalo salani z povrchu trate – 90% se jelo na slunku. Obcerstvovacka u myslivny ok, hlavne bodla voda. Vybeh k ni brutus :) Jsem spokojen, az na tombolu – poprve se rysovala sance neco vyhrat ale zase ne – padlo cislo o jedno vyssi nez sem mel …

      0 0
      • grafik  

        btw ve stinu 32,5

        0 0
        • BOREK  

          Ja mel z toho vedra jeden moment husinu :). Jinak az na usek sjezd-vybeh-obcerstvovacka furt stejne, priste vic technictejsich useku a bude to cajk

          0 0
    • BOREK  

      nevite jestli budou nekde vysledky a fotky?

      0 0
        • marapara  

          To je mazec stříkat wapkou po zádovnících :)

          0 0
        • marapara  

          To je mazec stříkat wapkou po zádovnících :)

          0 0
          • sklenda  

            wapka byla záchrana pro startující :)) když jsem viděl ty muka v tropickém vedru byl to nápad a spoutu lidí to uvítalo. pokud někoho osolil tak sorry měli dělat mlhovinu

            0 0
      • Sorossi  

        vysledky jsou zde: startandfinish­.org/

        0 0
        • Jaroslávek  

          Nebudeme mi to věřit, ale já tam vyrazil taky, jak to dopadlo se můžete dozvědět večer …

          0 0
          • BOREK  

            :)

            0 0
          • sklenda  

            tak kdy se to dozvím co jsem dělal špatně \.)). jinak další foto najdete na www.bicy.cz a www.fotocharlie.cz/…umbnails.php?… další gelerie připavujeme. Určitě uvítáme všechny postřehy co do příštího roku zlepšit''¨kritice se nebráníme.Máme pár novinek na další ročník ale ty jsou v tajnosti budou to pecky jako plazmová televize v tombole od firmy Pioneer a další. Závod se bude v tomto termínu a této trati konat ve stejném termínu buď pod havičkou Ytong Bike Tour nebo pod hlavničkou Falcons Bike Tour. To co jsme začali bude pokračovat i nadále v Hrušovanech. Díky všem co jste dojeli atmoška mně nutí už teď makat na dalším akci......

            0 0
            • kubad  

              Makej, makej musim pochválit super akce. Byl sem se sice jen podívat, ale spokojenost

              0 0
            • kubad  

              Makej, makej musim pochválit super akce. Byl sem se sice jen podívat, ale spokojenost

              0 0
            • Blade  

              Taky se přidám s chválou. Zázemí naprosto perfektní, co se tratě týče, asi si příští rok vezmu cyklokrosový kolo ;-) Ale ne, je to zase o něčem jiným, než klasický XC. Rychlej, docela akční (v mým případě velice akční :-D ) závod. Jen tak dál, za rok na shledanou :o)

              0 0
            • fonsta  

              Pěkná rychlá trať (průměr cca 28), perfektní zázemí a organizace, teplo;), spousta dobrůtek a škopků, tričko s logem, nabitá igelitka za bednu – zimní kalhoty s neprofukem, dres, rukavice, přední světlo, samože diplom+nablýskanej talíř;) no a ještě v ledničce se chladící šampáro..;) Jako mínus musím zmínit;)-ohlá patka,odřená X.0 blackbox!!! ,prasklej roh a sedřená noha

              0 0
              • Blade  

                Jo, ty škody cca souhlasí, ale tu igelitku sem už nevybojoval :-D

                0 0
    • Blade  

      Tož co? Bude letos Ytong nebo nebude? Nějak nenacházím na netu info o případným letošním ročníku…

      0 0
    • grafik  

      ahoj, tak letosni rocnik se opet pojede, propozice uz jsou z 60% hotove. Konecne se nam povedlo zalozit web kde bude info ke kazdem rocniku a informace uz tak nebudou „porad cestovat“ odkaz na web tu uz sice je ale presto jeste jednou http://www.ytongbiketour.cz/ Stranky falcons-cyklo.com s fot­kama a diskuzi z ytong bike 2007 se pokousime vzkrisit …

      0 0
      • ropman  

        zítra se tam půjdu projet, pro mě první oficiální závod, takže jen tak na podívání. Tak se mi prosím ohleduplně vyhněte :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.