• rasputin

Jsem tu už zas s prosbou o radu!! Je to asi věčné téma Sram vs. Shimano, ale musím s tím přijít znovu!! Má přehazka Shimano XT začíná pomalu ale asi s jistotou dosluhovat. Snažil jsem se o ní starat co nejpěkněji, ale poslední dobou zlobí víc a víc. Vyčistím, namažu, seřídím a chvíli je všechno jak má být, ale neuplyne dlouhá doba a už zase blbne! Proto začíbám uvažovat, že koupím něco nového! Vybýtàát budu mezi Sram X.9 a Shimano XT Shadow. Proto bych rád slyšel váš názor jak na ten i onen komponent!

předem díky za rady!

Anketa: Tak kterou????

14x
    82%
    0 0
    • Hurka  

já bych volil SRAM, ale to musíš vyměnit i řadící páky, takže asi koupíš Shimano :-)

0 0
    • Archer  

Pochybujem, ze tady nekdo jeste ma zkusenost s „Shadow“.

Co se tyka X.9, vozim to (letosni model), funguje jak ma.

0 0
    • vysmátej bajker  

Ja si počkám na shadow.Na sramu se mi nelíbí trochu tvrdší chod a nemožnost odřazovat ukazováčkem.Do­poručuji někde si půjčit a vyzkoušet.X9 taky vyjde trochu dráž.

0 0
      • rasputin  

Není to příliš dávno co jsem musel koupt nové páčky, protože Deore jsem rozbil! Koupil jsem LX které umí odřazovat i palcem a řeknu vám no paráda, používám to a nemůžu si to vynachválit. Třeba při bždění je to úplně o něčem jiném něž odřazovat ukazováčkem.

0 0
    • XC-biker1  

Minulý týden jsem si koupil přehazku X.9 a řazení X.7 a je to naprosto neco jiného něž shimano.Je rychlejší a navíc se mi líbí řazení dolů palcem.

0 0
    • eXcream  

řeším v podstatě to samé, a rozhodl jsem se počkat na příští sezonu. Požadavek zněl odřazování palcem, nemlácení těla přeahzky do rámu a možnost nastavovat vzdálenost páček od gripů = možnost dát páčky blíž ke gripům než brzdy … a to spňuje i nové XT 2008, které se mi designově velice líbí :)

0 0
      • rasputin  

No mě se musím přiznat taky celkem líbí to XT!! Takže taky asi ještě chvíli počkám a až se ukážě jak chodí to XT 2008. Ale pořád je X.9 favoritem!!:))))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.