Výměna náboje DT Swiss 350 Straigtpull

12 nepřečtených
  • mischak007

Koupil jsem bazarová kola a nějak jsem si nevědomil, že z předního boost náboje ne-boost pomocí koncovek nepředělám. Moje chyba. Když seženu non-boost 350 straightpull se stejným počtem děr – 28d, dají se při přeplétání použít i puvodní dráty?

Další věc je dostupnost. Našel jsem 350 straightpull 15×100 pouze na koloshopu, nemáte tip kde ještě jinde by se dal sehnat?

Případně ještě varianta použít nějaký úplně jiný, 28d přední náboj a nechat ho zaplést na původni ráfek.

Teď jak z toho nejlíp ven?

Předem díky.

0 0
    • vysmátej bajker  

nejednodušší koupit stejný v 100 a přehodit. rozdíl v délce drátů do 1mm.

0 0
    • mr.antik  

Taky jsem to řešil ale finančně to byl nesmysl (navíc vidla už měla pár let) – tak mi přišlo lepší vyměnit vidlici.

0 0
    • Tuplak  

15×100 350tku bez problému seženeš v Německu. Bike24.com, r2-bike.com atd. Stačí si vybrat. A řekl bych, že to bude i levněji než z Koloshopu.

Low cost alternativa je pak Force Team Lite za nějakých 760,–- např. na kupkole. Ten ale není straightpull, takže nutná výměna drátů.

0 0
    • mirorek2  

jako pánové přede mnou…

dráty pasují, dal bych asi ale nové niple

náboj z https://r2-bike.com/…mm-Thru-Axle

nebo nová vidla :-))

0 0
      • Aussig  

Přesně, když už tak už.. :D

0 0
        • mischak007  

A rovnou novy kolo k tomu :)

Diky vsem za reakce a komentare. Hledal jsem dal, nasel jsem toho i vic tady v CZ e-shopech, s postovnym to vychazi vice mene podobne 1400–1500,–.

0 0
    • petr mensik  

SZ

0 0
    • tonik666  

Nejlevnejsi je sehnat jine predni kolo a tohle prodat.

Pripadne vymena s nekym s doplatken dle potreby

0 0
      • kadlec  

No ono sehnat ve slusnym stavu non boost neni jednoduchy. Sam jsem shanel kola aspon pul roku, nakonec pry s 1500 najetyma km (mozna holkou po stezce) a po 50km neslo tocit s kolem. Borec byl asi aktivni udrzovac s wapkou. Lozisko rezaty a ani se nehlo.

0 0
        • tonik666  

Tak je fajn koukat i za hranice treba na bikemarkt na mtb-news.de, tak je vetsi vyber.

Takhle jsem tam sehnal kamaradovi za 90e novy dt350/wtb kom

0 0
    • zdenekhubner  

Ahoj, jeden takový náboj mi leží doma, sundaný z nového kola. Je to Bontrager Mustang PRO, převlečený DT Swiss 350 Straight Pull. Prováděl jsem výměnu opačným směrem, koupil DT Swiss, dal je vedle sebe a jsou zcela identické. Takže přepletení byla hračka. Myslím, že by měl jít smýt i nápis.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.