Vyhříané vložky do bot z Tchiba

35 nepřečtených
  • Evas

    Nemátě někdo zkušenost s vyhřívanýma vložkama do bot konkrétně z Tchiba? Koupila jsem si je tam s nadějí, že mi nebudou po hodině na kole omrzat nohy, ale zdá se mi, že to hřeje nějak moc málo a nemůže to mít moc velký efekt…ve předu je jen taková malá destička, která se nahřívá.

    Nechci to zkoušet v botách, protože bych je musela oříznout na mojí velikost a pak už bych je nemohla vrátit.

    0 0
    • Smazaný účet  

      mám je, ještě když jsem hodně jezdil na kole, tak jsem s nima v mrazech jezdil

      ta vyhřívaná plocha je přesně na správném místě – nad kufrem

      na cca 4 hodiny vyjížďku mi baterky stačily – citelně to hřeje jen na max, takže jsem to vždycky zapnul, počkal jsem cca 15–20 minut, než se noha ohřeje a pak jsem to zas vypnul…další cca 30–45 minut jsem dal bez topení a pak jsem si to zas zapnul…

      jen to ovládání jde blbě, v rukavicích skoro vůbec :-(

      0 0
      • Evas  

        to jsi to vypínal, že ti to tak zahřálo nohy? :-) mně omrzaj a to nemusí venku ani mrznout..

        0 0
        • Smazaný účet  

          nee, topit bych mohl furt…ale šetřil jsem baterky (dají při maximálním výkonu do dvou hodin provozu)…takže tím zapínáním/vypínáním jsem si udržoval nohy na spodní hranici komfortu…tak, abych vysloveně nemrznul

          BTW já je už nepoužívám = kdybys měla zájem, můžu ti je za nějakou symbolickou částku přenechat. Určitě bys využila alespoň druhé battery packy, když už nic jiného (pokud je teda furt stejný konektor)

          0 0
          • Lukster  

            Zdar! Jak jsi ty baterky připevnil? A jakou máš velikost(délka vložky), třeba bych koupil ; ). Díky. Lukáš

            0 0
    • drood  

      Žádné nijak výrazně nehřejí. To je v pořádku, jinak by jsi v botách nevydržela. Povrchová teplota těch vložek je cca 27–33°C v závislosti na okolní teplotě.

      0 0
      • Evas  

        to se mi právě zdá strašně málo na to, aby mi to nohy zahřálo..zkoušela jsem ty jednorázový polštářky z decathlonu a ty byly vyloženě horký a vůbec jsem neměla problém, že bych to nemohla vydržet :-) ale asi záleží na tom, jak komu nohy promrzaj, mně bohužel dost a to jezdím na platformách..

        0 0
    • 666biker  

      vyhrievané vložky ale z lidla uz jazdim 3 zimnu sezónu a tie baterky na maximálny výkon vydržia cca 6 hodín, takže na vyjazde netreba nejak šetriť s baterkou mam odskúšané do –10 stup. Tlačidlo sa da v pohode zatlacit v rukaviciach za jazdy.

      0 0
      • Smazaný účet  

        to bude jiný model, než Tchibo – ty mají otočný ovladač na každé baterii (má 4 úrovně + vypnuto)

        0 0
      • Evas  

        ty z lidlu hřejí taky jen ve špičce? takže nějaký rozdíl cítíš?

        0 0
        • 666biker  

          ano len okolo špičky hreju aj z lidla, ale stačí to úplne.

          mam zimne tretry shimano mw7 gtx, merino ponožky a tieto vyhrevne vlozky (pôvodné vložky vtedy vyberám). ked sú väčšie mrazy tak v zimných tretrach mi je je po hodine postupne zima na špičku nohy, no s týmito vložkami som pri –10 odjazdil v pohode 3h výjazd a prišiel domov úplne v pohode bez pocitu zimy. ma to tiež 2 stupne, ked mrzne, pouzivam ten silnejší stupeň. jazdím takto tretiu zimnu sezónu a nikdy sa neponáhľam domov kvôli zime na nohach :)

          0 0
    • lunochod  

      Zimní tretry.

      0 0
      • Lukster  

        Tak zimní tretry jsou samozřejmě top, ale jednak koupíš za dost peněz a nemáš jistotu, že budou dostatečně teplé, jednak stoji nemalé peníze a jednak potřebuji osobne širší model a zatím jsem nenarazil na takové a přitom aby nestály pětku… vyhřívaná vložka je podle mě docela vtipné řešení

        0 0
      • Evas  

        no nemám no :-) jezdím celý rok v five tenech ..nechce se mi dávat prachy za zimní boty na těch pár měsíců co je v Praze „zima“

        0 0
    • smash_mouth  

      Ja te zahreju neboj, se mnou neprochladnes. Dame vylet? :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.