• Berčová

    Ahojte. Vybírám nový tachometr, mám teď bezdrátovou Sigmu a jsou s tím od začátku jenom problémy, takže chci drátový. Docela se mi zamlouvá tenhle: http://www.cyklomania.cz/…GMA-BC-14–12#… jaký na něj máte názor? Ráda bych zůstala u té Sigmy, přece jen ty tacháče aspoň vypadají hezky :-D Akorát mám ploché špice, ale to by neměl být problém, ne? Díky za reakce případně nějaké jiné doporučení… Cenu tak do té tisícovky. Děkuju :-)

    0 0
    • blackpitch  

      Tachometr sám mám, za ty peníze je bezva, funkčně obsahuje vše, co člověk potřebuje a problémy ani po 2letech nepozoruji. Plochý dráty nevadí, v balení je magnet právě na ně…Jinak co se týče ceny, spíše bych se poohlédl např. zde http://www.kupkolo.cz/…bila_z93742/

      0 0
    • bernie  

      Právě dnes akce v LIDLu a na zimáku jsem měl ten jejich dráťák za 129czk a za ty prachy to má fcí, že žádná Sigma si k němu ani nefrkne. I když soupání to opravdu nemá :(

      Co se spolehlivosti týče, tak jen v největších deštích přestal ukazovat, ale po dojezdu se opět nastartoval. S tříletou zárukou a přístupem v LIDLu k reklamacím, bych se toho vůbec nebál.

      Já jsem se už ale naučil jezdit bez čísel. Na karbonu jsem prakticky neměl a po prodeji zimáka i s tachem a koupi CX jsem nepořizoval – vystačím si s GPS v mobilu v kapse na zádech.

      PS s bezdrátovou Sigmou mám jen špatné zkušenosti.

      0 0
    • elwis  

      mam, najeto asi kolem 1000 km, kupoval jsem koncem minule sezony. Za ty prachy z kupkola super kauf, jen me ted casem mrzi ze nema kadenci, nuz budu se bez ni muset obejit.

      Vyskomer funguje celkem presne.

      Jestli ho chces na nejake pohoda vyjizdky, tak byt tebou se asi moc nerozmyslim a kupuju.

      0 0
    • nooski  

      Raději než drátovou Sigmu, tak bezdrát od Cateye. Jak drátové, tak bezdrátové sigmy občes vynechávají ať už rušením u bezdrátu nebo špatným kontaktem u drátáku. Japonci jsou mnohem spolehlivější.

      0 0
    • biker90  

      Mám drátovou Sigmu BC1200 a naprosto mi dostačuje. Nevím jaké máš požadavky.

      Koupil jsem si teď na druhé kolo starší BC1609, ale to čtyřtlačítkové ovládání mi přijde zbytečně složité a vůbec se mi nelíbí. Takže jsem si přendal tu 1200 :)

      Mimochodem, kdyby tu 1609 někdo chtěl, možná bych ji zase poslal dál :)

      0 0
      • tatranka1  

        1609 sháním, páč jsem ji ztratil, tak bych si ji vzal, kolik za ni budeš chtít? Tím navazuji na výše uvedené – tacháče od Sigmy moc v držáku nedrží. Po zkušenosti se ztrátou volím u náhradního variantu na řídítka vlevo těsně u představce a nemá jak vyskočit.

        0 0
        • biker90  

          Kdyžtak mi napiš mail jakou máš představu. Pokud by ti stačila bez kabeláže, bylo by to úplně ideální. Mě se hodí dvě, takže bych musel kupovat náhdradní :)

          0 0
    • Berčová  

      Tak děkuju všem. Nakonec jsem hi včera objednala za levnější peníz, ten můj odkaz byl jen pro info :) S tím mým bezdráťákem mám problémy od začátku a v pátek asi zdechl úplně. I taťka měl s prvním problém, druhý už má dobrý,ale já už do dalšího nejdu. Tak snad budu spokojená, ty výškové funkce jsou pro mě spíš jen takový bonus a teploměr taky. Tak ještě jednou všem děkuju za reakce :)

      0 0
      • Freeky  

        Jen pro zajímavost. Kolik jsi platila? Já ho před rokem kupoval za 750. Ale už nevím kde, ale kup kolo to nebylo.

        0 0
        • Berčová  

          Já nakonez z axit.cz za 825 Kč. Dneska mi přijde, tak jsem zvědavá :)

          0 0
          • Pedro111  

            Zdravím,

            Nechci zakládat nové téma, tak se pokusím napsat do tohoto. Mám cca 20 let tachometr SIGMA SPORT BC 1100 s CAD. Je čas k novému 29" MTB nový tachometr. Co by jste doporučili. Chci opět CAD a pokud to půjde v mojí cenové hladině další vymoženosti. Jako třeba snímač tepové frekvence s pásem či náramkem, výškoměr atd. Investovat bych chtěl cca 2.000,–Kč. Na značce mi asi nezáleží. Spíše si nechám poradit. Díky všem za názory.

            0 0
            • roman 3D  

              nevím nevím zdali se na 29 dělá nějaký vhodný comp

              0 0
              • PolsondeSide  

                tak to by mě taky zajímalo. Nicméně VDO nedoporučuji bezdrát. Taky často ztráta kontaktu a rychlé odpálení batt.

                0 0
                • wanderer  

                  Od VDO nedoporučuji vůbec nic, dal jsem na doporučení prodavače a vzal s drátem a s tím bylo všechno špatně.

                  0 0
                  • PolsondeSide  

                    na to, že aplikují palubní tachometry do aut leta letoucí je to fakt v oblasti cyklistiky bída. Často slyším kritiku.

                    0 0
                • Ice601  

                  Tak nevim, vozim od lonskeho dubna VDO M6 – bezdrat a absolutne spokojen…najeto cca 1500km a porad origo baterky…bez vypadku…funkci az hanba, diplej prehlednej..aspon teda pro me…mozna se ty VDO s tou novou generaci zlepsily…generaci pred tim neznam…za me dobry…kdybych porizoval dalsi, jdu jedine do VDO

                  0 0
                  • Lukster  

                    Zdravím, já měl cca 7 sezón MC 1.0 drátovou a bez chyby. Teď mám M6 bezdrát a někdy se mně stává, že přestane měřit rychlost na chvíli – počítač s tím ale jakoby počítá, že když se dívám na měření času, tak najednou poskočí čas o několik sekund… Koupil jsem to z druhé ruky, že by to chtělo výměnu baterky ve vysílači? Zkoušel jsem to mít nasazené na představci a ze začátku to bylo ok (po rovince) a jakmile jsem vyjel do kopců a terénu, tak se ztrácel signál. Tak jsem do dal vlevo na řidítka, 2 jízdy ok a včera při dešti a chladu to začalo opět vypadávat. Zejména, když jedu ve stoje a vidlice jde do zdvihu, schválně pumpuju vidli a ono to ztrácí signál. Takže nevím nevím. Reklamovat?

                    0 0
                    • Ice601  

                      urcite reklamovat, nebo zkusit vymenit baterii ve snimaci, me se na M6 nic takoveho neprojevuje, pumpovat vidli muzu jak chci a nic…to same plati o rovinkach a kopcich, zadny problem…u pocitace jsem po cca 2 letech a 2000 km menil poprve baterii – sam si o to rekl, ve snimaci mam stale origo…

                      0 0
                      • Lukster  

                        Zdar, tak jsem vyměnil baterku ve vysílači a trošku ještě poladil umístění na vidlici a vše šlape jak má, tak snad to i tak vydrží ;-).

                        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.