• michalscupak

Zdravím všechny, sháním tachometr bezdrátový !

funkce jako u všech :

• okamžitá, průměrná a maximální rychlost
    • ujetá vzdálenost a celková vzdálenost
    • hodiny
    • čas jízdy
    • automatický start/stop

Nic více asi nepotřebuji, žádnou kadenci atd.

Jde mi hlavně o to aby byl kvalitní, takže nějaký co má dobrý signál, který není poruchový a taky ať něco vydrží (odolnost proti vodě je asi už samosřejmostí)…

Jeden mi totiž teď odešel a ani za nic nechce fungovat, takže bych chtěl nějaký co vydrží.

Cca do 1000KČ, JESTLI BUDE I NĚJAKÝ KVALITNÍ TŘEBA OKOLO 700KČ TAK SE ASPOŇ UŠETŘÍ … :)

Pište zkušenosti a co doporučujete … Díky moc

0 0
    • noviisek  

přikrmím se na tvém tématu, za chvilku to bude u mě taky aktualní :) mám stejné požadavky

nejlépe bezdrátový na představec

0 0
    • d69  

Nedám dopustit na tenhle od ECHOWELLU:

http://www.vseprokolo.cz/…207%20W.html?…

podle mne 7W úplně stačí,9W+12W mají navíc jen zbytečnosti Dobrý poměr cena výkon.Minulý týden jsem koupil už 3. (ten 1.mi ukradli i s kolem a druhý jsem po 4 letech bezproblém provozu minulý týden ztratil)

0 0
      • noviisek  

jak se u něj nastavuje velikost kola, nemohl bys mi prosím poslat odkaz na mauál?

0 0
        • d69  

dělal jsem to včera – podržíš to tlačítko vpředu a zároveň ze zadní strany zmáčkneš SET.Tím se vše vynuluje a pak nastavuješ jednotlivé věci – nejdřív km/h nebo míle,potom obvod kola – svítí tam 4 čísla -krátkým zmačknutím tlačítka vpředu nastavuješ první číslici 1–2–3–4atd,delším podržením pak předjdeš na 2 číslici a vše opakuješ i u 3 a4 číslice obvodu kola ,když to máš,zmáčkneš ten SET vzadu.Pak to chce nastavit ještě dosavadní ODO(pokud máš něco najeto) a čas.

Návod mám doma v papírové podobě.

0 0
          • noviisek  

super díky. ten obvod je v jaké míře, cm? m? mm?

0 0
            • d69  

je to 4 číslí takže v mm

0 0
    • michalscupak  

Já jak sem se tak díval tak se mi pozdávali tyto .. ale jak říkám potřebuji poradit …

NENÍ V NICH ŽÁDNÉ POŘADÍ (JAKOŽE OD LEPŠÍHO K BLBŠÍMU ATD)

• TY DVA POSLEDNÍ MI PŘÍJDOU ALE NĚJAK PODEZŘELE LEVNÉ (ALE MŮŽOUBÝT GOOD)
      0 0
      • michalscupak  

ZAPOMNĚL JSEM DOPSAT CHTĚL BYCH TO OBJEDNÁVAT Z MOJEKOLO.CZ .. TAK PROSÍM TAM VYBÍREJTE .. DÍK MOC

0 0
      • michalscupak  

Prosim ktery je podle vas nej (zkušenosti, atd.) ?

0 0
    • d69  

Jo a přítelkyni jsem koupil v Bille tenhle od Tchiba:

http://www.tchibo.cz/…icky-pocitac

p200004974.html

vím,Tchibo zní hrozně,ale byl za 250 a zatím se jeví víc než

dobře!(má tam i spálenou energii,tuky atd.tak jí teď to ježdění ještě víc baví:))

0 0
      • d69  

správný link ještě jednou:

http://www.tchibo.cz/…0023634.html

0 0
        • Azmir  

v eshopu už ho stejně nemají a v obchodě už asi taky jinak nebude jinak za tu cenu super.

0 0
          • d69  

ještě jsem ho zahlíd v Intersparu,Tchibo mají i v Bille a DM drogeriích.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce