• MV97CZ

    Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem kola. Každý den bych na něm jezdil asi 20 minut do práce a 20 minut z práce po hlavní silnici. Občas o víkendu 40 minut tam a 40 minut zpátky po cyklostezce. Jinak bych kolo nevyužíval. Nechci za něj dávat ranec, když ho pořádně nevyužiju. Na druhou stranu budu rád, když aspoň něco vydrží. Měřím 178cm a vážím 75kg. V kolech se vůbec nevyznám. Všem díky za rady.

    0 0
    • Na-kochacku  

      Jak velkej ten ranec mas?

      0 0
    • Jason Voorhees  

      Cyklofigura. Kup Tarmac.

      0 0
      • Vilém  

        Idealni stroj na jizdu po hlavni silnici, pripadne cyklostezce.

        0 0
      • bara2  

        K čemu mu ta vidla bude? Aby tahal váhu navíc?

        0 0
        • plysovykozisek  

          Báro já mu to nenutím, ale na cyklostezce odpruženou vidli využije. Já kdybych po cyklostezkách jezdil s pevnou vidlicí, tak už je ta vidlice dávno prasklá, je fakt, že vážím víc jak tazatel.

          0 0
          • Vilém  

            Zalezi cemu rikas cyklostezka a taky cemu rika cyklostezka on.

            Na predstave cyklostezky je zpevnena cesta, asfalt, beton, max nejaka uvalcovana prosivka. Hodne lidi taky zamenuje cyklostzezku s cyklotrasou.

            Na jeho zadani bych asi volil, treba z toho dekace, nejake jejich krosove kolo s pevnou vidli a na veckach. Nestoji to skoro nic a nema se tam co podelat ani moc co servisovat.

            0 0
        • Azmir  

          Právě otázka, na co takového člověka posadit? Na horáka? Na silničku? Na crosse? Na gravela?

          0 0
    • Azmir  

      Když si to spočítáš, tak na tom kola za ten rok strávíš hodně času. To bys byl přece asi sám za sebe rád, aby se ti na tom dobře jelo. Slušné bazarovky se dají sehnat okolo 10 tis. Okolo 15–20 tis seženeš už na bazaru celkem slušná moderní kola. Pokud koupíš nějakou slušnou bazarovku, i po několika letech, pokud bude ve slušném stavu jí pořád prodáš třeba za 50–80% ceny, za jakou to koupíš. Když to pak přepočteš na ten čas/kilometry které na tom strávíš, zjistíš, že připlatit pár tisíc je ve výsledku levnější. Levné kolo se lidové řečeno furt sere a těžko jede :)

      3 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.