• Gandyfirst

    Horské kolo CUBE REACTION PRO 2022 grey´n´orange

    Ahoj, uvažuju o koupi tohoto kola a chtěl bych se vás zeptat, co si o něm myslíte. Kupuju teď moje první lepší kolo a nerad bych udělal chybu. Kolo chci používat tak 60/40 polní cesty a silnice (z těch silnic mám trošku obavu, rád jezdím silově).

    Mám 95 kg a měřím, 197 cm. Kolo mají ve velikosti 24", ale nijak velké mi nepřijde a po krátkém projetí bych řekl, že mi sedí dobře (I podle prodejce Bike Life). Snad by jen mohlo být trochu delší (to kdyžtak v budoucnu alespoň trochu vyřeším výměnou představce, momentálně je tam 5cm). Když jsem zkoušel v létě zkoušel Rock Machine Torrent 70–29 ve velikosti 23'' přišlo mi o něco větší, ale nakonec jsem ji jej kvůli výbavě nevybral.

    Tak bych se vás chtěl zeptat, co si o tomto kole myslíte, případně budu rád za jiné alternativy. Zvládl bych si i ještě nějakou dobu počkat, ale tato nabídka přijde mému neznalému oku celkem solidní. Aktuální cena je 35.000, což je zároveň částka nad kterou bych nerad šel. Z Německa se dá objednat i levněji, ale preferuji mít prodejnu v dosahu skrz garanční servisní práce.

    Díky moc všem za radu.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.