• xlup

Ahoj potreboval bych se zeptat.Chci si poridit nejakej kolo tak do 15 000 ale nevim jake.Chtel bych aby bylo prevazne do terenu pripadne i na dirt ale aby se s nim dalo i jaks taks jezdit po silnici (samozrejme ze s nim nechci jezdit po silnici jako se zavodkou ale kdyz uz pojedu par kilometru po silnici tak aby to proste slo a nedrel se na tom jako kun) Nevim jestli takove nejakej kolo vubec existuje ale jestli o necem takovem vite tak prosim odepiste.dekuju

0 0
    • Lance  

:-)

0 0
      • Vrci  

Taky myslim, že vrážet 15 000 EUR do jednoho kola je kravina. Za to bude jak silnička, tak maratonskej full tak i nějaký kolo na blbnutí.

0 0
        • xlup  

A kdo tady mluvil o 15 000 EUR ??? :D

0 0
          • Vrci  

Měna udaná nebyla a podle požadavků bylo jaské, že se CZK jednat nemůže. Dolar jsem kvuli dalším nákladům (clo, dph) vyloučil.

0 0
            • dancing dog  

Já bych to už viděl spíš na libry. Krom toho to asi bude kolo na zakázku – pro Jamese Bonda. z U.K. promenience…

0 0
            • xlup  

Ok tak jestli jsem to pochopil tak za takovy penize takovy kolo nesezenu co??

0 0
              • Vrci  

buď můžeš koupit něco robusního na na blbnutí, pak to bude líná mrcha na silnice, nebo něco lehčího (za tychle peníze ne lehkého) co ti ale nevydží hopsání.

0 0
                • xlup  

No a tak neco mezi?? Ono ja s tim zase nebudu kdovi jak skakat spis jezdit takovy mensi DH.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.