• Tomas991

    Zdravim,

    vybíram kolo už docela dlouho, ale teď mě to začíná docela už štvát. Nějak nemůžu přijít na žádný, co by mě oslovilo. Zkuste sem kdyžtak hodit co byste si koupili za 20–35 tis. nebo co máte za podobný prachy a jste spokojený pro inspiraci.

    Chci 29, aby to mělo min. deore a vidlici co vydrží nějaký i závody jinak je mi to vcelku jedno kilo sem kilo tam hlavně se mi to musí líbit.

    Docela se mi líbil třeba tenhle Author:

    https://www.cyklobazar.cz/…or-revolt-29

    ale pak jsem četl, že má dlouhou zadní stavbu a to by mě docela štvalo protože bych rád, aby jízda byla taky trochu zábava. Jinak rám se mi ale celkem líbí.

    Pak jsem koukal na tohohle Spešla:

    https://www.cyklobazar.cz/…pjumper-comp

    toho bych bral všema deseti, ale nějak se nemůžu přenést přes tu zakroucenou sedlovou trubku, prostě proč to dělat rovně když by to vypadalo dobře, že jo (viz novej epic).

    Co se týče tvaru rámu tak se mi nejvíc líbí tenhle Spešl:

    https://www.cyklobazar.cz/…mper-s-works

    ale asi je blbost si dneska kupovat 26ku, zajímavý že některý lidi mají pocit že jejich kolo získává časem na ceně.

    Ideální by bylo objednat si karbonovej rám z Číny a postavit si to ale bál bych se toho, že mi to někde rupne až poletim pade z kopce.

    To raději připlatim nebo si koupim nějakej hliník. Tak pište nějaké návrhy budu rád za každý. Moc od toho nečekam, ale za pokus nic nedam byl sem se podívat po krámech tady u nás a všude maj hovno za strašný prachy.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.