• CZDAVECZ

Ahoj

Jaké kolo by jste doporučil v rozmezí 60–80K.

Jezdím převážně, lesní cesty ( šotoliny) nájezd do 2 000Km ročně, ale né dlouhé štreky, převážně v kopcích.

Podmínka celoodpružene a 29 kola.

Měřím 188cm a váha 120Kg

0 1
    • Marcolony  

Zdravím,

potřeboval bych poradit od zapáleného bikera nebo znalce kol. Mám dilema.

MERIDA BIG.NINE 200 nebo MARINE Bobcat trail 5

Kolo mám jako dopravní prostředek do práce přes týden a o víkendu nebo v čase volna(dovolených) jsem na delších trecích. Kupuji kolo po 10 letech takže přesedlání na 29". Mám Meridu trail 500. Chtěl bych i zkusit něco nového. Bydlím kousek pod Velkou Javořinou (Bílé Karpaty), ale nemám to daleko taky na cycklo stezky směr Uherské Hradiště atd.. Terén kombinuju, ale rušným silnicím se vyhýbám. Dřív s kolem víc divočina, teď už spíš delší treky třeba na pár dní z domu. Rád si sjedu nějaký ten kopec ale nemám problém být i na cyklostezce mezi vinohradama:)

Mám strop s rozpočtem do 22tís. Prodejce obou kol mají prodejnu poměrně kousek od bydliště.

Budu rád za jakýkoliv pomocný koment.....

0 4
      • Mich81  

Oboje to ma QR vzadu, jedno z toho dokonce pruzinovku, v tomhle cenovem pasmu bych sahl na osveceny Decathlon https://www.decathlon.cz/…_/R-p-337291?…

0 0
      • squalo  

Pevné osy, vzduchová vidlice, 1×12

https://www.bike-discount.de/…ous-al-8.0-3

2 0
        • vaclaw  

Já nevím, tohle kolo je super za tu cenu, ale podle specifikací se do rámu vleze jenom 2.25" plášť, což mě přijde vcelku deska už málo. A nemluvím o nějakým trailovým ježdění, ale o klasickým XC, kde prostě chci mít aspoň 2.3 minimálně a zároveň dost prostoru na bordel, případně širší plášť. Tohle pro mě toho Radona trochu zabíjí.

0 0
          • Kurt  

V komentáři k produktu: „Hinweis zur Hinterachse: die maximale Reifenbreite ist mit 2,25“ angegeben. Ein probeweise montiertes Rad mit Pirelli Trail H 2,4" mit 2,5 bar hatte links und rechts jeweils 5mm Luft."

0 0
            • vaclaw  

Tož možný to je, já se naivně díval jenom na to, co udává výrobce. Nicméně už jsem se setkal s tím „tam dáš v klidu širší pláště a místa dost…“ a měl jsem pak co dělat i s oficiálním max pláštěm ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.