Výběr celoodpruženého kola za cca 35 tis.

11 nepřečtených
  • novios

    Zdravím všechny, obracím se na vás s prosbou o radu při výběru celodopruženého kola v cenové relací 30–35 tisíc. Ročně najedu cca 2000 km lesní a polní cesty, cyklostezky, něco silnice. Chtěl bych změnu, nejsem ale úplnej odborník na kola, vždycky jsem si nechal poradit. Uvažuji ted tedy o celopéru a zatím koukám na netu, co se kde nabízí. Zaujala mě i akce na kola značky HAIBIKE (např. www.cyklonemcik.cz), máte s nimi někdo zkušenosti?

    http://www.cyklonemcik.cz/…robnosti.php?…

    http://www.cyklonemcik.cz/…robnosti.php?…

    Event kola jiných značek. Jsem zatím na začátku.

    Čeho by se měl člověk při výběru držet?

    Díky za názory. H

    0 0
    • Azmir  

      Za poslední týden je tu o haibiku tak 5 témat, stačí hledat, ano známe je, normální značka jako každá jiná. Hodil si tu ale kola s úplně rozdílnými zdvihy. To druhé bude mít pro tebe asi moc velký zdvih. To první není špatné.

      0 0
    • novios  

      Ten druhej odkaz jsem tam dal omylem, mělo tam být toto:

      http://www.cyklonemcik.cz/…robnosti.php?…

      nebo

      http://www.cyklonemcik.cz/…robnosti.php?…

      0 0
      • Azmir  

        No tak to už si opravdu děláš prdel :D dám ti radi hledej kola se zdvihem 100–120 ne větší, na tvůj styl ježdění budou stačit. Jak už jsem psal ten druhý bajk je v poho.

        0 0
    • Sidewinder  

      http://atombike.cz/…-p-2170.html

      Jasna volba! ;-)

      0 0
      • unitak  

        +1, jinak k Haibiku a cyklonemcik, kupoval jsem u něj kolo viz profil a dalo se s ním v pohodě domluvit, dokonce jsem měl ještě o maličko lepší cenu. Kolo jinak drží pohromadě, ale i tak pokud bys chtěl kolo s nižším zdvihem, tak bych šel do Trance.

        0 0
        • novios  

          A co jsi u něj koupil za kolo? Mně se celkem ty Haibiky líběj, přiznám se, že jeden mám doma – Comp Line edition a je celkem ok, ale už mám chu´t na celopéro, max do toho chci dát 40 tisíc, tak váhám, do čeho jít. Podle toho co píšeš, tak jsi asi spokojený, ne?

          0 0
    • marapara  

      nj, ale to druhé není za 30–35, ale za 46 tisíc :). Jinak oba jsou dobré, první je spíš takový XC/Trail bike s menším zdvihem, druhý je už někde jinde. To už je AM bike se zdvihem 155 mm, s tím už se dá docela zablbnout a zařádit. Neříkám že na tom prvním také, ale na druhém tomu můžeš víc pokouřit :). Jen doufám, že na tom druhém jsou pevné osy, jinak bych do toho nešel.

      0 0
      • novios  

        No protože jsem trubka :-)

        dal jsem tam 2× odkaz na kolo, které bylo v náhledu, no nicméně se odkaz týkal kola, které bylo v pořadí buď před nebo za tím, co bylo zobrazený. Takže proto ten cenový rozdíl. Jinak ten zdvih 155 je pro mne zbytečně moc, zase tak blbnout nebudu :-)namlel jsem si minulý rok, tak zatím se držím „při zemi“ :-)

        0 0
    • Necris  

      Kombinace pop locku,velkého zdvihu a albertů mi přijde zajímavá, jako by to kolo mělo být dokonalý hybrid ale na albertu stejně nebude.

      0 0
    • scota  

      Nebo třeba RB IQ ;-) A můžeš si ho otestovat, aby jsi měl jistotu správné volby.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.