• Meldik

Ahoj vsem, muzete mi prosim nekdo doporucit kvalitni celoodpruzene kolo do 60 000,–???

Predem moc diky.

0 0
    • Meldik  

Jezdim jiz tri roky na pevnem ramu. Jezdim i delsi vyjizdky s tim, ze si sem tam s tim skocim. Mam zalusk na toto kolo: www.specialized.cz/new/kolo.php?….. Muzete mi prosim poradit ???

0 0
    • Quake 9.0  

Co třeba toto? www.marinbikes.cz/rift_zone.htm Jeho o stupeň dražší bráška se stal „BIKE OF THE YEAR 2007“ www.marinbikes.com/…ing_6_07.pdf

0 0
      • dada  

pjekny kolo ten drazsi braska…mas predstavu o vaze?

0 0
      • Lister  

hmmm hodně dobrý, to se mi libí, nejhezčí je ten červenej, ten mě úplně nadchl…kolik ten rám pruží??? 120–130??

0 0
        • Quake 9.0  

Ještě nabízej tuto barvu:www.marinbikes.com/…_zone_2.html

0 0
          • Lister  

hezká barváááá :o)

no ale mě se fatk nejvíc líbí ten červený :) www.marinbikes.cz/…eak_722g.gif

mám dalšího kandidáta do výběru budoucího kola, je to moc hezký základ na tunění :o)

Jdu dohledat kolik má ten rám zdvih, páč tohle je přesně typ bajku, který bych si chtěl pořídit.....

0 0
            • Lister  

tak zadní stavba má 120mm tedy přesně tolik kolik chci :o)

takže bod pro něj a navíc vypadá festovně, asi něco snese, je krásný a je to VPP, začíná to být favorit.....už šetřím :o)

0 0
      • maple  

muzu vrele doporucit, ty nove quad xc pruzi 120 mm, quad tara 150 mm. nehoupou se, design super, klasicka znacka, neni jich tu tolik.

0 0
        • Lister  

vlastní zkušenost???

Se dívám že máš ještě starší verzi, ale možná si jezdil i novou.

Marin mám rád a tohle kolo mi přijde naprosto fantastický.....

0 0
    • Lister  

s takhle definovaným dotazem ti nikdo nedokáže řádně poradit :(

0 0
    • Jirka***2  

Pokud nezávodíš a nechrtíš a chceš si užít absolutní pohody při sjezdu (se 140/140) i výjezdu(díky možnosti snížení zdvihu i za jízdy na 120 či 100 – jak už tu bylo xkrát psáno-možno dohledat) : Canyon ES 6 (za necelých 53.000kč) Ještě ho teď bral brácha, já mám jinak ES5 -abs.spokojenost. (Canyon ES 7 je už vyrodaný.)

0 0
    • Volf  

S tím se do 60 000,– vejdeš: www.levnekolo.cz/shop-detail.php?…

Koukám, že začínají zvolna prázdniny. To zase bude Jarinijáda

0 0
    • kesu  

pokus se specifikovat co vlastne od toho cekas.pokud univerzal jako suverenenejlepsi kompromis mi prijde scott genius 50..

0 0
      • KubaBajk  

to Lister:jeden borec ho u nás má(toho červeného a vytuněného)a vypadá ve skutečnosti o procent líp,než na tom obrázku.

0 0
        • KubaBajk  

o sto procent :D

0 0
        • Lister  

tak na jednu steanu jsem rád že vypadá supr…na druhou stranu mě netěší, že už ho vůbec někdo má :oD

0 0
        • Lister  

nemohl bys mi prosím zjistit jakou má velikost a kolik měří – nevím jestli S nebo M. Vychází mi to přesně mezi – na délku je M skoro ideální na výšku bych potřebvoval spíš S,

Potřeboval bych zjistit kolik měří sedlovka – M ji má 440mm dlouhou a to S by mělo být snad o palec menší......

0 0
    • dieegoo  

bikestore.cz/in­shop/skripty/po­drobne.asp?kat=101001­771155 Mrkni na tohle. Zbude ti ještě 20 na nějakej upgrade… Nemít Trance, tak ho beru :(

0 0
    • hosereks  

Čau chlapi nechtel by zvas někdo koupit sjezdaka v super stavu malo ježdeneho značky MOREWOOD dh uzimu  prodavam ho protože na ježdeni už nemam čas a jsem ve finančni tisni  foto vam mohu zaslat na mail a kontaktovat mě mužete na tel 737 163 947 cena za cele kolo je 49 000kč značka spěcha

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.