Vozite neco pod cyklo kalhoty?A jak v zimě?

26 nepřečtených
  • Tomas237

    Ahoj. Jsem zacatecnik, a chci se zeptat jestli pod cyklo kalhoty na ostro nebo ne. a jak na to v zimě aby mi to neumrzlo.

    0 0
    • kubajs mtb  

      v létě jezdim naostro a b zimě pod dlouhý kalhoty etě nějaký technický prádlo podle zimy buď dlouhý nebo krátký

      0 0
    • orca  

      řeš to jak chceš kombinuj tak aby ti nebyla zima ale na prdce musíš mít za každou cenu „PLENKU“ teda pokud se nejdeš projet jen na 1/2hod to nepoznáš…

      0 0
      • rock  

        Celou zimu jezdím bez vložky a 4–6h výlet není problém … chce to dobrý sedlo :-) …

        0 0
    • marapara  

      Já vozím od teplot kolem nuly čapáky, které mají zepředu membránu, takže neprofoukne. Pod nimi od –5ti ještě spodky a funkční spodní prádlo. Když je kolem nuly, tak do těch –5ti, tak jen spodní prádlo. Čapáky jsou bez vložky, tak na ně ještě dávám letní kraťase s vložkou.

      0 0
      • Martin  

        já v zimě jezdím jak pumpa. funkční trencle, na ně teplý spodky ze suprilu a letní kraťáky s vložkou… nádobíčku zatím kosa nebyla tak se to zdá ok. no a pod ty supril spodky ještě natahuju návleky na nohy a návleky na kolena ss neprofukem. preferuju víc tenkých vrstev, lepčí izolace.

        0 0
        • orca  

          mám takovej divnej pocit že první na těle by měla bejt „plenka“(kraťasy s vložkou a nebo funkční trenky s vložkou) … jinak nechápu proč by se mělo jezdit naostro v létě…

          0 0
          • littlebiker  

            od toho je tam ta antibakterialni vlozka,aby se jezdilo naostro

            0 0
            • orca  

              mě je to jasné ale přečti si ty příspěvky většina to v zimě nemá „naostro“…

              0 0
          • gargamel  

            jj, taky dávám nejdřív krátký s vložkou a na ně dlouhý bez vložky

            0 0
        • SoLaX  

          Prosimte, co to sou za spodky co o nich pises? Jak to tak chapu, tak pres ne mas jen kratky letni elastaky, takze na kolenou a lytkach je mas vpodstate jako vrchni vrstvu. Mne se totiz na tech mych par zimnich vyjizdek nechce kupovat capaky, takze me tohle reseni taky napadlo, ale spodky mam takovy obyc nevzhledny a vypada to docela blbe.

          0 0
          • Martin  

            www.termopradlo.cz/coje.html

            ty spodky vypadaj obyčejně, jsou modrý se zateplením na kolenách, ale nepustí pod sebe vodu… minulej rok jsem se v nich párkrát vyválel na sněhu, vrchní kalhoty byly durch mokrý, ale nohy jsem měl v suchu.

            bohužel nejlepčí fotka, na které je na sobě mám, je tahle www.cyklodiskuze.cz/…126_foto.jpg a tam nejsou vidět :-D

            ale vážně fungujou.

            0 0
    • vlk  

      No já mám zimní s membránou vepředu bez vložky.Pod to vždy hodím akorát letní krátké s vložkou. A to je vše.A jsem spokojen.Přece nebudu prát po každé vyjížce zimní a ničit tak membránu jen kvůli vložce.To operu ty letní a zimní jednou za čas.

      0 0
      • Chaingang  

        přesně tak to taky vozím,vložka musí být první u těla.Když fakt moc velká zima,vezmu si ještě teply návleky pod čapáky a je mi fajn.

        0 0
    • jakub  

      heh vozim tam este jedny…fakt a pohoda..

      0 0
    • Palba  

      kdyz pomineme co na botkach apod…

      tak zaklad termo tenky spodky na to cepaky, na cepaky navleky na kolena a na zadek rovnez na cepaky cyklogate bez ksand.

      0 0
    • DyEm  

      Jo, druhy kraťasy :) i s druhou vložkou. Ty vrchní můžou být už značně prošoupaný...... Velice se to osvědčilo.

      0 0
    • RUMcajs  

      Na biku zasadne naostro, kratasy i dlouhe kalhoty s vlozkou. V pripade, ze ti je zima na nohy, muzes zkusit pod cyklogate spodky. Ruku do ohne dam za vydrz i hrejivost „sensor doubleface“, za hrejivost „sensor thermo“ a nedavno jsem si poridil nejake coolmaxove dlouhe spodky od Highpoint.

      0 0
    • tom xtr  

      Osvědčila se mi kombinace : vespod cyklo kraťasy s vložkou (používám i starší ošoupaný nahoru už nepoužitelný, ale s ještě dobrou vložkou), nahoru běžecký kalhoty s membránou na kolenou (Silvini) bez laclu.

      0 0
    • šlapatko  

      Jezdím na ostro,beru návleky na nohy a na zimní kalhoty letní kraťasy.Do –5 se to dá i 4hod.

      0 0
    • Lister  

      Když je opravdu vedro tak elastické, když je normální teplota tak volné kalhoty a s těma si vystačím až do takových 10 st (třeba tady to bylo nějakých 12 st kombineca volné + nákoleníky a pohoda: doomhammer.ic­.cz/jes/origi­nal/tn_DSC09783­.html – jsem ten majel tlustej vzadu :o) ). Pod 10 beru čapáky a podě ně vložku s těch volných kratasů. Nikdy neberu pod čapáky klasické kraťasy, to už radší spodní prádlo bez vložky.

      Když jsem ještě neměl ty volné, tak jsem v chladnějších dnech dost často používal pod elastické kratasi nějaký trenírky z funkčního materiálu, není ot sice ideální, protože vložka má sedět příma ne těla, ale zase lepší než abych prochladl......

      0 0
    • ros_v  

      Mne se pod capaky Reltex, s windstopperem na kolenou, osvedcily termotrenky craft s windstopperem na rizikovych partiich :-). Vyhoda spociva v tom, ze tyto trenky muzes vyuzit i pro jine aktivity (beh na lyzich…a pod.).Nejsem zadny zimni bajkr, ale letos i v –3C jsem byl vpohode.

      0 0
    • Dan  

      kraťasy s vložkou, na ně čapáky s teflonem a když je opravdu zima, tak mezi tím moira jégrovky

      0 0
    • Luke  

      zeptam se treba tady… potrebuju trochu doplnit satnik. chci si koupit trencle s vlozkou, abych mel co dat pod zimni capaky s membranou. zatim jsem pod ne daval letni kratasy, ale to me nejak nevyhovuje (dva lacly, kdyz se clovek zpoti, tak lykra v zime taky dvakrat nehreje). no a este chci koupit zateplene capaky. otazka zni – mam je koupit s vlozkou nebo bez? ze bych vyuzival ty trencle aji tady. vidite v tom nejake vyhody/nevyhody? me to vyjde nastejno, ale radsi se preptam u odborniku :-))

      0 0
      • Lister  

        kup si letní volné kratasy s vnitříma odnímatelnýma – zabiješ dvě mouchy jednou ranou, já to můžu doporučit.

        Na léto budeš mít i volné a na zimu se ty spodní dáš pod kratasy, navíc se ta vrchní část dá přetáhnout přes čapáky a slouží ti jako neprofuk – pokud tedy nemáš už takto vybavené ty zateplené kalhoty.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.