• Djib

    Zdravíčko.

    Kvůli své lenosti jsem krapet nakynul(112 cm v pase) tudíž sehnat na muj pupek dres je nadlidský ukol.Proto scháním nějáký volny dres dokud se toho břemene nezbavím.Koukal jsem na netu kde jsem kromě freeride Fox dresu moc možností nenašel.Bydlím v Brně, proto prosím všechny zdejší nebo i nezdejší co jezdí nakupovat do Brna o jakýkoliv tip nebo radu kde toto vzácné zboží sehnat.

    Předem díky za reakce

    0 0
    • rock  

      Skoro mi přijde, že volný / MTB dres má v nabídce každý druhý tuzemský výrobce. Namátkou třeba Kalas MTB Urban 12 , Dexter (upraví ti velikost i na míru), Etape Polo atd atd

      0 0
    • 159753  

      Pokud mohu reagovat, tak u Ikey, v CP budou tyto volné dresy od Endury cca do dvou týdnů..máme i teď, ale ne moc kusů..máme i Fox, ale Endura je podle mého mínění lépe udělaná..

      0 0
    • K2  

      Zkus hledat dres pro MX (motocross). Navštiv první motorkářskou prodejnu, kde mají i MX věci a vybereš si.

      Mrknut se můžeš např na:

      http://obchod.bikerscrown.cz/…

      0 0
    • Mark-H14  

      Mám Etape Polo v XL, pokud bys měl zájem tak ti jej za 400,– Kč pošlu. byl jsem v něm jednu a pak jsem už jen hubnul a hubnul a hubnul …

      http://www.etape.cz/…ve/dres-polo

      0 0
    • Toman  

      Sháníš dres s krátkým nebo dlouhým rukávem? Pokud s dlouhým, tak se mrkni na nějaké stránky motokrosových prodejců, tam určitěš najdeš pestrý výběr dresů. Je toho spousta značek a nepřeberný výběr barevných kombinací.

      0 0
    • Elwing  

      Dakine nebo Oakley dělá pěkný volný dresy, jsou dost široké a zakryjí co potřebuješ. Jsou i vzdušný a ne z těžkého materiálu. Kdyby sis koupil nějaký mx tak se v tom upečeš a bude děsně smrdět. Bohužel v čr se toto zboží nakoupit moc nedá. Internet a nejlépe obchody v Německu nebo UK.

      0 0
      • K2  

        U těch MX dresů záleží na typu a ceně. Je pravdou, že ty nejlevnější jsou z horšího materiálu než cyklo.

        Ty lepší mají srovnatelný materiál.

        Všechny MX dresy a většina FR jsou poměrně volné i ve velikostech M, L protože počítají s nošením chráničů…

        0 0
        • Elwing  

          No nevím, mám dost drahý sjezdový dres od Troy Lee a je z nechutně umělýho materiálu a smrdí po jediné vyjížďce. Z tohoto důvodu už tu značku nekupuju. Je lepší se koukat spíš po dresech, které jsou určené na enduro, xc, tam se počítá s tím, že by to mělo i nějak větrat.

          0 0
    • sundin  

      Silvini, dělá velký dresy. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. www.silvini.cz

      0 0
    • McBlacky  

      fakt velký dělá i North Wave. Kdyby jsi chtěl, můžu ti je změřit. Fungl nový, původně 1300, nyní 500kč. K vyzkoušení po domluvě v Praze

      0 0
    • Bazbik88  

      já koupil dres před rokem tu http://www.foxracing.cz/mx-dresy/ a mohu doporučit kvalita super :)

      0 0
    • Neunzikger  

      V létě dres nemusím, protože mi vadí kapsy. Kdybych do nich něco dal, akorát to propotím. Jen zbytečně hřejí a nedýchají. Pokud jsi na tom podobně, třeba by Ti stačilo polotriko. Dají se sehnat i z coolmaxu či jiného fčního materiálu. Tady sice je trochu bavlny, ale XXXL i v Brně za příjemnou cenu http://www.bezvasport.cz/…58/54205803/

      0 0
    • skorpion  

      kup obyc funkcne tricko. Mozno ta vyjde na polovicu a vysledok ten isty

      0 0
    • MirosPikos  

      Sháním volný dres na mého nového oře. Mohl by vypadat nějak takto:

      http://images.evanscycles.com/…e-jersey.jpg

      Bohužel tento už neseženu. Nedal by někdo tip na něco velmi podobného? Šedá a trocha modrého. Hlavně by byl volný. Krátké nebo 3/4 rukávy.

      V záloze mám vybraný ZOIC DNA…

      0 0
    • Fredos  

      Využiju vlákna, sháním dres s dlouhým rukávem ale nechci úplně uplý, ale ani vyloženě dh. Něco mezi, takový lehce obtažený bez gumy a bez limecku. Zkusil jsem si objednat fox demo v Lku a se svými 180cm a 72kg se do něj vejdu klidně třikrát. Navíc má takovej nepružnej material. Tak už vím že dh dresy nejsou to pravý ořechový. Nemáte někdo nějakej tip po jaké značce se třeba dívat? nemůžu nic moc najít čemu bych věřil že střih bude užší a nebude na jedno brdo s tím foxem.

      0 0
    • danis7  

      Oživím to. Nějaký tip na funkční, volný dres s dlouhým rukávem? Bez zipu, bez křiklavých racing popisů, lehký a zároveň lehce odolný (kvůli batohu).

      Líbí se mi kolekce od O´Neal kolekce Mayhem , jsou to MX/MTB dresy, tak mám strach jestli to nebude tuhá, rychle smrdící umělotina.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.