• gyngy

    Zdravíčko, tak ktorí z Vás sa zúčastnia? Ja som zmeškal rezerváciu, tak dúfam, že sa to bude dať vybaviť na štarte. Davidenia na závode!

    0 0
    • McBlacky  

      jedu solo, ale jen tak se mrknout a projet se. v sobotu se totiž plánujeme s Ječnákem zničit na MTBO dvojic v Kladně takže žádnej výkon v neděli nečekám.

      ale jede co vím Lempl s Miou, GH s Evou, Kary s Luckou, viděl jsem tam Smržováky.

      no sranda bude velká, rozhodně přijeď.

      0 0
    • prvniodkonce  

      Den předtim je klika, takže to bude celkem krutý. Atmosféra bude správně dušičková, jede se po hřbitovech :-). Určitě to bude povedená akce, bajkonur na jaře nezklamal.

      0 0
    • Bajker16  

      Taky bych jel,akorát sám bych zabloudil a nemám nikoho do dvojice. Nenajde se tu někdo ? :-)

      0 0
    • Andrea  

      Platit se da urcite na startu, prihlasku nebo alespon mail by mozna bylo lepsi poslat dopredu.

      0 0
    • Bajker16  

      Hledá se parťák do dvojice – žádnej chrt,ale aby navigoval :o).

      0 0
    • McBlacky  

      solidní akcička, ted jsem se vrátil z afterparty :) rum rum rum rum rum rum rum .-…rum oops

      pořadatelé odvedli slušnou práci, rozhodně mtbo který má cenu jet. Navíc v domácím revíru, takže mapy téměř netřeba :)

      0 0
      • SNAIL  

        Ještě jednou gratulace k 1.místu. Akce to byla opravdu dobrá a jak píšeš, mapa vzhledem k domácímu revíru opravdu nebyla potřeba. S mapou bych se svým „dobrým“ orientačním smyslem zabloudil hned po startu :-) Jediné co bylo trochu nezvládnuté, že v hospodě v cíli velmi brzo došel guláš i polévka a na spoustu lidí tak už nic nezbylo :-) Další gratulace Karymu s Luckou za 3. místo a Gung-Hovi s Evou za 4. místo. Musím si ale znovu rýpnout – to že Gung-Ho přijede s Evou 20 minut před limitem a nenajde jezírko kousek od cíle okolo kterého několikrát týdně projíždíme je ostuda :-)))) Škoda, mohli být třetí.

        0 0
        • Gung-Ho  

          Byli bysme druhý:-)))…a jezírko sme nehledali neb sme se nevšimli v mapě, že bysme ho hledat měli.....a hlavně nes**:-)))

          0 0
          • SNAIL  

            No dobře no tak druhý :-)) Ale toho kroužku kousek od cíle jste si snad všimnout museli (když jsem si ho všiml i já) :-)))

            0 0
            • Gung-Ho  

              no nevšimli…něják nám splynul se startem:-((… mrzí mě to, ale na druhou stranu stejně to byla super akce a moc se nám líbila:-))…to že sme kroužek na mapě přehlídli má ted i jednu vyhodu…kdykoliv kolem jezírka pojedu, jako že to je několikrát tejdně, tak si na závod vzpomenu…což taky neni špatný:-)))

              0 0
              • SNAIL  

                Hezká vzpomínka :-) Já se tímto ještě jednou omlouvám Magdě, které jsem slíbil výletní tempo bez závodění, ale na zpáteční cestě jsem jí trochu prohnal. Přece jen jsem nechtěl odečíst těch pár kontrol co jsme posbírali za pozdní příjezd. My to měli jako klasickou cestu do Haloun (tedy jen na Jíloviště) s občasným bonusem. Ostatní jsme vynechávali :-)))

                0 0
      • Wakan  

        Gratulace, peknej vykon. Navic posobotni:).

        0 0
      • McBlacky  

        kdyby někoho zajímalo kudy jsem jel:

        od startu nahoru asfalt, šotolina vlevo a seběh bez kola pro 2, přesun na 20 – po hlavní na 19 (chybka možná) – přímo na žlutou a tou do prokopáku, výjezd na 18 a sjezd zpět-22 přes kopaninu zadem sjezd skálou na 7 po červený na 5 – po poli po čárkovaný na 16 Kosoř, zpět po tý druhý na třebotov na 13 (tady jsem vyměk a nejel na 14, ikdyž bych to nejspíš stihnul) a vzal zelenou do černošic, asfalt na 12 – přes vodu 11 – zpět do černošic a Kazín 17 – modrá v kombinaci s asfaltem v horní části na Jíloviště 10 – červená 4 – 8 – zkratka na Lipence (za dálnicí polem)- 15 Radotín – Pigi 6 – silnice za závodištěm 9 – žlutá a asfalt na 3 – sjezd dolů, stezka na 1 – silnice hlubočepy, prokopák 21 a cíl

        čas závodu 3:33, km 70, AVG 21,8, čas jízdy cca 3:14 (19 minut na kontrolách a mapování), AVG TF 160,

        0 0
        • Vlada  

          Hmmm vazne zajimavy postup. By me vazne zajimalo, jestli by jsi to s tou vynechnou kontrolou stihl, ci nee, protoze ten tvuj cas je vazne hodne dobrej :-) Bavil jsem se po dojezdu s RaMachem a rikal, ze najeli 71km a vynechali kontroly 2 a 20.

          0 0
          • McBlacky  

            no já myslím že ano, ale to mě na Třebotově nedošlo, napadla mě červená, ale věděl jsem že je tam kopec na Vonoklasy po bahnitý louce, pak je to pohoda, protože vím /v mapě není/ že žlutá TZ z Vonoklas vede přes Karlík/hrad/ -viz mapy.cz. ale víc jsem se bál, že mi sekne jako v sobotu, kdy jsem po třech hodinách totálně odpadnul a vůbec nemohl jet. trasa přes všechny K by v mém podání pak měla o cca 12km víc což bych za 27minut měl stihnout, ale bylo by to tak tak – defekt nebo zpomalení tempa a nemohl bych vzít třeba 9 nebo 3

            RaMach si myslím, že začátku chtěl jet na plnej počet s tím že 2 a 20 vezme cestou zpět a už nevyzbyl čas. Ale dost možná se pletu, jen mi přijde divný nevzít K tak blízko startu…

            0 0
            • McBlacky  

              ještě jsem to vytečkoval v mapě jaká by to bylo u mě změna. červená – to jsem jel, modrá by byla varianta. VE dvojici s Lemplem nebo Ječnákem si myslím že by se to dalo, ty rovinky jsou ve dvou o cca 3km/h rychlejší

              0 0
              • McBlacky  

                ehm

                0 0
                • prvniodkonce  

                  Bylo by to na podlahu, ale má to logiku.

                  btw Když jsem se ptal, jestli to jde objet všechno, VIPktor mi na klice říkal, že chrti by to mohli dát i okolo 3:30 – to je podle mě absolutně nereálný.

                  0 0
            • Vlada  

              Alespon podle toho, co rikal, tak jeli na vsechno. Jinak podle me je to normalni, ze ze zacatku vynechas nejake kontroly u startu/cile a kdyz stihas, tak je vemes cestou zpet, kdyz nestihas, vynechas je. Ja vim, ze vsechny kontroly byly za stejny pocet, tudiz tahle taktika muze pokulhavat, ale na druhou stranu se clovek vyhne situaci, kdy nema vse a je v cili pul hodinu pred limitem a v okoli uz neni nic, co by se dalo sebrat :-) I kdyz zrovna v nedeli to bohate stacilo ;-)

              0 0
          • prvniodkonce  

            No tak to vynechali docela blízký kontroly k cíli. Kdyby vzali třeba tu dvojku, dojeli by sice pýr málo minut po limitu ale vyhráli by.

            0 0
      • goood  

        Taky jeste jednou gratuluju. Byla to pekna akcicka, nakonec i to pocasi docela uslo. Cukrarna ve Zbraslavi nezklamala, nejaky kontroly jsme nasli, takze hodnotim kladne :)

        0 0
        • Medunka  

          nezapomen na zastavku u Pigiho ;-) Jo, dobry, pekny. Skoda jen, ze to byla chrti akce vic nez hledani kontrol ;-( Najit kostelik, kaplicku je jednoduchy, pokud teda clovek nemusi hodit kolo na zada a hrat si na horolezce

          0 0
          • goood  

            No jo no, tak jsme se objevili 20m od kostela, to je toho, ze jsme byli zaroven o 50m niz nez jsem cekal uz je detail :)

            0 0
            • SNAIL  

              Máš tím na mysli ten kostelík v Chuchli? :-)))

              0 0
              • goood  

                Jo ten :)

                0 0
              • Medunka  

                jo, ten, ale bylo to rozhodne vic jak 50 vyskovych metru ;-)

                0 0
                • SNAIL  

                  Máš pravdu, podle mne je to tak okolo 100 m, koukám že ti to chtěl Petr ulehčit :-)))

                  0 0
                  • Medunka  

                    Ulehcil, velkou cast kolo vynes ;-) to se musi nechat

                    0 0
                    • SNAIL  

                      Kudy jste to šli? Vždyť tam vede zespoda cesta, která se dá normálně vyjet :-)

                      0 0
                      • goood  

                        Kdybys sel od toho lampionku kolmo dolu ze strane, tak tam odtud jsme se vyplazili :)

                        0 0
                        • SNAIL  

                          No jo, to je tak když si někdo vybírá tu nejkratší cestu :-)))

                          0 0
                          • goood  

                            Chybicka se vloudila no, tak jsem si to odnes a to doslova :)

                            0 0
                      • McBlacky  

                        kdyby jedna, já znam nahoru nejméně 4 :)

                        Goodovu variantu jsem jednou taky dal, ikdyž z druhý strany a jen cca 20 vejškovejch metrů . když to vezmeš v Chuchli za kolejema doprava tak pak zmizí asfalt, pak i pěšinka a pak nasleduje tlačka a nakonec nesení…

                        0 0
                        • SNAIL  

                          Znám jich taky víc (kupodivu) :-) ale pokud se jede po cyklostezce, tak je asi nejrychlejší ta doprava kousek za železničním mostem (myslím po žluté pokud se nepletu) – nahoře se uhne prudce dole a pak okolo ZOO

                          0 0
                          • McBlacky  

                            no bud po žlutý nebo po žlutý a pak těma ostrýma serpentinama k zoo. Z druhý strany je to jasnější to nemůžeš zabloudit

                            0 0
                        • SNAIL  

                          Jinak touhle pěšinkou jsem jel minulý týden za tmy a nějak jsem z ní asi sklouzl, protože pěšinka nejednou končila strání dolů. Ani jsem nevěděl že to tam taky jde :-) Za světla se mi to ještě nepovedlo

                          0 0
      • prvniodkonce  

        Náš postup 20,19,22,18,5­,7,16,13,12,11,10,4,8,6,­15,9,3,1,2,21 s ča­sem 3:51:22, dalo to celkem 70,8 km. Byly tam chyby, hlavně velká ztráta v Radotínskym údolí, ale na vítězství v hh to stačilo, což potěší – aspoň jsme si spravili chuť po klice. Ještě jednou gratulace Blackymu k celkovýmu prvnímu místu.

        0 0
        • pz  

          kurňa co sme to tam včera spáchali..? :o( My natočili 83km za 4:05 s defektem.. do závodu sem šel po klasa kalbě uplně v prdeli, ale ňák se to rozjelo. taktika byla dát všechno a to by asi šlo.. kdyby jednak nebyl ten defekt, a pak kdyby sme z jíloviště jeli na kazýn modrou tzn. 10–17–12–11. mi sjeli zelenou takže černošice tam a zpátky minimálně 10 mín zbytečně. druhá asi né moc dobrá hlavamapa volba bylo vyjet z karlíka údolím a přes Kuchař to brát na 5 (tzn. totál mimo mapu).. sjezd z 16 na 7 byl po skončení cesty poměrně masakr.. dole ty mega sračky wow :o) tady sme měli už jen hodinu necelou do limitu. takže sme pobrali co šlo a nakonec nič moč. doufejte že na jaře přijede obhájce bajkonuru v lepší a střízlivější formě… ještě jednou díkes VIPráhlům. gratulace Blackymu slušně to zalít.. no znalost domácího revíru asi taky pomohla. Pedros / SNS Smržovka

          0 0
          • prvniodkonce  

            Je pravda, že jsme tady doma a to celkem pomohlo. I tak jsem se ale divil, že jste za náma. Těšim se na bajkonur :-D

            0 0
    • svickoh  

      Viprahlé duše jsme nestačili, ale zcela jistě se to opět VIPrahlu povedlo!!! Jinak trochu fota ze sobotní Kladenské kliky je na: www.skoppici.rajce.idnes.cz/…ika_3.11.07/ Pááá Škoppíci

      0 0
    • civetta  

      Dvojnasobna gratulace McBlackymu + prosbicka: nemoh bys sem hodit i vas postup pri Klice? Tipuju ze jste vynechali 1 + 2 (nebo 14 + 15?) a mam dojem, ze jste nas predjizdeli pred a pak znovu za devitkou 8-))). Diky!

      0 0
      • McBlacky  

        nemám ted po ruce mapu, ale vynechali jsem 14 a 15. když si na to doma vzpomenu, tak to sem napíšu. najeli jsme 75km, 23,8 myslím průměrná, nastoupáno těsně pod 1000.

        0 0
        • civetta  

          Hmm, tak v tom pripade predpokladam 1 – 2 – 5 – 4 – 3 – 9 – 10 – 11 – 12 – 13 (az sem stejny) a pak 8 – 7 – 6, zatimco my jeli pro 14, partakovi doslo a prijeli jsme 33 vterin po limitu a jeste k tomu bez 6ky. Neudelat to rozhodnuti na 13ce (v case 3:05), tak bychom to myslim stihli a byli druhy v absolutnim za vama, coz by mi wellmi lichotilo. Priste! 8-))) Jo jeste neco – prebihali jste tu dalnici mezi 4 a 3???

          0 0
          • McBlacky  

            jj myslím že postup sedí dálnice no co myslíš :)

            0 0
          • prvniodkonce  

            Ta dálnice ze strany pořadatelů pěkná blbost a nerozum. My jsme to jeli po poli k mostu, ale přelejzat to by byl pěknej hazard. Dát takle jasně postup přes dálnici z tohio mohl býti *******.

            0 0
            • civetta  

              Presne, taky me to zarazilo a dal jsem jim to do komentaru na jejich webu. Holt jsme meli Kliku 8-)))

              0 0
        • civetta  

          67 km, vejskovy metry zjistim doma, ale o dost min.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.