vidlice na Trek 7000 - rok výroby 2000

7 nepřečtených
  • vlasak

Ahoj,

mám tohle

http://www.bikepedia.com/…keSpecs.aspx?…

a pro moje ježdění mi to stačí. Od Vás (zkušených bikerů) bych chtěl poradit jestli a jakou vidli na to koupit (bazarovou, novou?). Mě se ani ta stará nezdá špatná, ale jak tady brouzdám po BF, tak to asi schytám. No nic, díky za všechny rady a přeju super léto.

0 0
    • scalar  

A proč chceš novou vidlici, kdyš se Ti ta stará nezdá špatná?

0 0
      • vlasak  

protože je to přeci jen už jedna dekáda, tak přemýšlím, že bych si kolo trochu upgradoval, myslíš že bych měl začít jinde?

0 0
        • scalar  

Já bych do toho nevrtal, pokud něco vysloveně neodchází. Je to pěkné kolo, pokud se Ti na něm jezdí dobře a všechno dobře funguje, neřeš to.

Pokud máš pocit, že už je „morálně“ zastaralé nebo že už neodpovídá Tvým nárokům, kup si celé nové. Tohle prodej (někomu jistě udělá radost) nebo si ho nechej jako druhé kolo.

0 0
          • vlasak  

Asi máš pravdu, ještě to nechám – je servisovaný a jezdí se mi stále fajn. Díky

0 0
            • Pac029  

Pokud je bez problemu, taky bych nemenil, ja mam SX-R z 2001, coz je myslim dost podobne, loni jsem ji nechal vycisti a promazat, a chodi dle mne fajn. Taky bych nemenil. Jak pise scalar, menit jen co odejde, si myslim, ze i na dnesni dobu je to stale dost fajn kolo, navic i dost lehke. No mam trochu slabost pro stary funkcni veci ;o).

0 0
            • scalar  

Zkus si třeba ještě půjčit v nějaké prodejně předváděcí kolo v cenové relaci, která je Ti dostupná, projeď si místa, co obvykle jezdíš a porovnej.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.