• maxtor

    Potřebuji poradit – chci si koupit dres Shimano a nemůžu nikdne najít specifikaci velikostí (ani v oficiálním prospektu). Měřím 188 cm a vždycky jsem jezdil dres velikosti L a kalhoty XL. Shimano má ale trochu jiné číslování (soudě podle treter). Dres si nemůžu vyzkoušet, protože ho budu prát přes Ebay z Německa. U nás totiž není k sehnání. Budu rád za každý postřeh a příspěvek (kromě těch typu Shimnano je fuj, kup si něco jiného, kterých se tu jistě v souladu se současným trendem pár objeví).

    0 0
    • maxtor  

      Nikdo?? :-(((

      0 0
      • Luka  

        nekdo jo… kupovala jsem muzi dres shimano „dura ace“ … je to sice uz nejaky ten patek, ale asi to bude stejny. Nejdriv tvrdil, ze je to silnicarskej dres, ale dneska z neho prakticky nevylejza…

        Ta velikost: Habib normalne vozi L-ko dres a tohle je XL a je mu uplne presne…

        0 0
        • Luka  

          jo a ja ho kupovala u bikeexperta na Karlaku :) (cca loni?)

          0 0
        • maxtor  

          Tak to je přesně to, co jsem chtěl slyšet – taky jsem vždycky vozil tretry 44 a u Shimana mám najednou 45 a jsou naprosto stejné jak 44tky od jiných výrobců. Děkuji moc za info!!!

          0 0
    • maxtor  

      Ještě bych se rád zeptal, nevíte někdo, kde se dají dresy Shimano u nás nebo i v zahraničí sehnat?? Já jsem našel jen nějaký doprodej na Trinnity. Jinak vůbec nic. Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.