• Floyd

Ahoj,

prosím o radu. Vybírám nové kolo a vytipoval jsem Pell's Seven 29 Race. Mám jej možnost získat jen s rámem 21,25". Mám ale postavu 185cm. Doposud jezdím na Author Spirit 21" a geometrie mi maximálně vyhovuje, ale je to 26". Ten Pell's je 29R. Nebude to moc velký? Nikde na stránkách Pell'su jsem velikostní tabulku nenašel.

Díky za jakýkoli názor.

0 0
    • Pán z Dubu  

.

0 0
    • MichaelSimek  

to XLko od pellsu je straasne dlouhy podle gometrie oproti tomu authoru, co ti vzit ti neporadim ale :(

0 0
    • maajkee  

21" na 185cm si tipuju je na tebe příliš vysoký, nemáš nějakou fotku kola, jak máš nastavený posed? Každopádně ten Pells rám bude delší, možná stejně dlouhý bude v menší velikosti.

0 0
    • Lukas17  

Dobrý den

Chtěl bych se prosím vás zeptat také na velikost rámu. Chtěl bych si koupit ojeté kolo s 29 koly, ale nevím jestli koukat po L nebo XL rámech, nebo po obojích a pak se koukat na geometrie jednotlivých kol. Měřím 187 a žádný závodník nejsem. Děkuji

0 0
      • Vilém  

Podle vysky je to spis na XL, ale jak pises, chce to koukat po konkretnich geometriich, podle tvych preferenci.

0 0
        • zdenal8  

Přesně tak. Chce to kouknout hlavně na geometrii. Každý výrobce má pod označením L nebo XL atd. jinak veliký rám. Liší se to třeba i mezi jednotlivými modely kol od stejného výrobce.

0 0
          • Lukas17  

Děkuji za odpovědi. Já právě nevím jak dlouhý a vysoký by měl ten rám být. Když se koukám na tabulky výrobců, tak bych měl mít 21", ale s těmi 29" už zase nevím. Potřeboval bych zjistit správnou velikost rámu a podle něho se koukat na geometrie a rozměry jednotlivých rámů. Jestli víte co myslím.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.