• marek5

Zdravim chci koupit mongoose thunderball 2005 pro bráchu, 175cm, 70kilo, 17let. Mají jenom 16"rám, není to malé?

www.mojekolo.cz/index.php?…

Díky Marek

0 0
    • enrico  

Je to malé. Môžeš to čiastočne vykompenzovať dhším predstavcom a posunuťim sedla dozadu, ale nemusí to byť to pravé orechové.

0 0
    • gobike  

Si myslim ze idealni by byla 18"… 16" je uz malo.

0 0
    • goofy  

Pokud to kupujes na to, na co je to urcene, tak bych rekl, ze je to velke…

0 0
      • marek5  

Nejsem odborník, ale přijde mi že kolo takového typu /mongoose thunderball) má jiné rozměry než klasické. Prodávané velikosti tomu odpovídají. Je určené na skákání , blbnutí a krátké projíždky po lese a malém městě pro 17 letého kluka. Jakou velikost tedy doporučuješ. Díky MArek

0 0
        • goofy  

Pokud to ma opravdu na blbnuti a skakani, taa bych bral kazdopadne 14". Pri jeho vysce by to mnelo byt akorat… Do 16" bych sel mozna ja a to mam 187cm, ale mozna bych zustal taky u 14"…

0 0
    • quassar  

Threadu na vyber velikosti je spousta, tak nebudu zakladat dalsi a zeptam se tady: chci si poridit ram Merida Carbon 906/2006 www.merida-bike.cz/ramy05.php?… ale nevim jakou velikost vybrat. Starsi silnicku (Sirera) mam zrejme 60tku a vcelku mi vyhovuje. Poradite? Jinak geometrie a velikosti ty meridy jsou zde: www.merida-bike.cz/detail06.php?…

0 0
    • JSt  

je to total off, ale vsiml sem si toho na uvedenem odkazu, tak to sem musim dat ;). popis aj adrajvu: Sjezdové kolo, ideální pro maratony a dlouhé sportovní vyjížďky… www.mojekolo.cz/index.php?…

0 0
    • Biker jak Pes  

Malé to asi bude, já mám 177 cm a rám 19,5". Takže větší…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.