Velikost dresu - jsem individuum ?

37 nepřečtených
  • Smazaný účet

    Chci nový dres, nějaký rozumně na tělo, tj. ne svěrací kazajku, ni plachetnici. Začal jsem se porozhlížet, našel pěkný kus od Craftu a je tu problém s velikostí. Měřím 175 cm, obvod hrudi při nádechu až 98cm, obvod pasu 77cm (66kg). M mi je ještě velké a S nikde nemají. Začal jsem se dívat po všech dresech, hlavně najít nějaké S.Krom dámských není, ojediněle M, ale hlavně L, XL, XXL, nebo i víc. Mám specifickou postavu, nebo je nabídka zaměřena hlavně na 100kg+ chlapy s pivní cejchou ? Řešil někdo obdobnou záležitost ?

    0 0
    • wanman  

      doporučím ti jakýkoliv dres od specialized ve velikosti XL nebo XXL :-).Měl jsem opačný problém objednal jsem si vel XXXL od spešlu a ta velikost je asi pro čínský trpaslíky . .Zabavila ho moje přítelkyně ,která nosí S nebo M a sedne jí perfektně :-)

      0 0
    • xshreck  

      :-D zajímavé.

      0 0
    • McBlacky  

      bud si najdi značku, která kromě běžné produkce dělá i race střihy, ale teda počítej s tím, že to není pak úplně levný a do čr se to ve většině případů ani nevozí.

      My vozíme team dresy od Lawi, ale další výrobci to umí také a pro závodníky se dodává právě race střih. Mko ti podle mě fakt plandat nebude, případně to Sko, ale je otázka jak máš dlouhý tělo.

      http://shop.lawi.cz/…e-m/d-71468/

      0 0
    • j.v.1  

      Jsem o něco hubenější při 176 cm, doporučuju Sýkoru (cyklodresy.cz) nebo Kalas dělá prodloužené velikosti na zakázku, ale je (bylo) potřeba si jednorázově zaplatit za zpracování designu.

      0 0
    • Perfectguy  

      Stejně tak můžeš zkusit Eleven …

      Posílají vzorové dresy (vzhledem k tomu, že to k nim máš daleko) a dělají jak Race, tak Hobby střih. V případě potřeby to umí samozřejmě taktéž prodloužit, ale tam už se pak jedná o kusovou výrobu na zakázku a holt se to musí zaplatit.

      0 0
    • Delkim  

      zavolej do Kalase, poradí ti rozměr a ten si pak objednej

      když ti nebude v něčem vyhovovat, pošleš ho nazpátek a oni ti udělají dle tvého přání dodatečné úpravy bez příplatku

      0 0
    • Smazaný účet  

      Konkrétně jsem vyhlédnul od craftu dres v barvách Radioshacku, ale na prodejně bylo jen L a XL, to M, co jsem zkoušel byl taky craft, ale jiný model. Bylo mi řečeno, že ty „týmové“ dresy jsou menší a na skladě je poslední kus M, tak vyzkouším ten a pokud bude plandat, tak se porozhlédnu jinde. Hlavně díky za odkaz na Lawi.

      0 0
    • Petr.T.M  

      Jo, řešil jsem dost masivně takové věci asi do pětatřiceti, než jsem přibral. Pak trochu méně. A ohledně kalhot to vlastně řeším doteď, všecko je buď krátký, nebo plandá, nebo těsný přes lýtka (v případě dlouhých), nebo těsný kolem stehen, nebo kolem stehen dobrý, ale přes boky plandá a nebo jinak a tak porád dokola. Neboj se, jsi zcela normální. Jen je potřeba hledat. Zkoušet, zkoušet, zkoušet. Obejít všecky obchody v Hodoníně, Břeclavi, Kyjově a třeba i do Brna zajet. Každý výrobce má ty poměry délka/šířka/tlou­šťka trochu jiný.

      0 0
      • Smazaný účet  

        V Hodoníně má jako jediný obstojnou nabídku jeden obchod se sportovníma hadrama, jinak ticho po pěšině, Břeclav to samé. Vidím to zítra na výlet do Brna. Ještě počkám,jaké bude to M Craft RNT. Nemusí to být úplně uplé, ale rozevlátý taky být nemusím. Ohledně kalhot problém nemám.

        0 0
        • blaf  

          Mavic bohuzel v cechach nekoupis, da se ale objednat z bike-discount.de, a kdyz ti nesedne tak vratit, postu zpet neplatis, penize ti vrati (mozna i s postovnym, tim si nejsem jistej)

          0 0
    • jecnak  

      Tak treba dresy od Mavicu jsou vsechny hodne uzke a Gore dela nekolik strihu podle postavy. Staci si vybrat.

      0 0
    • Delkim  

      tady máš velikosti od Gore

      http://www.goreapparel.com/…ault,pg.html

      dělají střihy Comfort/Slim/Tight, tam si bezpečně vybereš

      v Brně Gore mají myslím v Giantu Hobby Sport / Veveří 38

      0 0
      • Delkim  

        jj, ty zase v Brně koupí u Svorady, jsem tam byl minulý týden, ty letošní barvy mne ale odradily :(

        0 0
      • blaf  

        kdyz se tu probiraji lepsi znacky tak se zeptam, ma cenu kupovat dres od nich? v cem je to lepsi proti napr. Kalas, Lawi, … u kratasu je to jasny, tam je to hlavne o vlozce a Kalas a spol. totalne zaostavaji, ale jak je to u dresu? ma smysl dat 100+ eur za dres?

        0 0
        • šimlos  

          Já měl několik dresů od Sensoru ale nebyl jsem spokojený s kvalitou.Aplikace se po druhém praní lehce opraly,různě s dresu vlály nitě a hlavně se zasekávaly zipy. Dresy od Lawi a Kalase jsem neměl ale podle toho,kdo je s nimi tady spokojený usuzuji,že to bude kvalita.Já vyzkoušel Gore a Castelli a obě značky už nebudu měnit,jsem s nima spokojený co se týče střihu a funkčnosti na sto procent.Samozřejmě uznávám,je v tom i trochu snobárna ale za to se nestydím :-)

          0 0
          • blaf  

            Kalase mam dva a strih a nite jsou ok, zipy se ale zasekavaji taky

            prave ted koukam na Assos a Maloju a hledam jak si obhajit tu cenu :)

            0 0
            • šimlos  

              Assos mě přijde(alespoň pro mě) už cenově lehce přes hranu ale jdi do toho,alespoň budeš v pražských partách asi jediný,kdo to vyzkouší:-)

              0 0
              • blaf  

                na bike-discountu jsem koupil starsi model assos kratasu za 100eur, dresy tam jsou od 90eur, takze ceny srovnatelne s Castelli a ostatnima, jen nemusi mit velikosti a neni to aktualni model, ale to mi nevadi

                0 0
                • šimlos  

                  Tak to jo,já většinou taky kupuju zvenku ale občas mají v Bikegallery na Castelli hezký slevy.Assos jsem okoukl v Praze u Benčíka a tam je to vysoko..Jinak provedení parádní,co můžu posoudit.

                  0 0
          • jecnak  
            • pridej jeste Mavic. Kvalita siti a materialy jsou supr. Vzhledem k tomu,kolik na kole travim casu mi to prijde cenove zcela opodstatnene.
            0 0
            • šimlos  

              Já měl v hledáčku tu zimní bundu od Mavicu,nakonec jsem koupil Castelli. Věřím,blaf si ji taky pochvaloval,i když se vyřádil s velikostí ale to já taky,taky jsem ji měnil. To je u nákupu zvenku trochu risk ale ty firmy s tím počítají a bez problému mění. a nebo vrátí peníze,když už nemají jinou velikost. Já myslel,že venku v kameňáku budou věci od těchto firem levnější ale taky to není žádná sláva,v Německu je Gore sice o chlup levnější než třeba u Progress Cycle v Hostivicích ale Wiggle nebo bike-discount vedou..

              0 0
              • blaf  

                funkcne je ta bunda ok, jen mi uplne nesedi strihem, asi nemam typickej silnicni posed

                verim, ze i ostatni veci od Mavicu budou ok, ale trochu se bojim strihu, navic u kratasu me presvedcil Assos takze tam mam jasno, dres hledam nejakej zajimavej a to mi zrovna Mavic neprijde, ale ceny maji zase docela pekny

                0 0
                • jecnak  

                  Muzu ti pujcit na vyzkouseni http://www.bike-discount.de/…1/wg_id-2210 v bile barve. Mam ho do nejvetsich paraku. Vetra fakt vyborne. Kdybys mel naopak na zkousku nejaky Assos krataky, tak bych to oceni.

                  0 0
                  • blaf  

                    mam tyto v XL, klidne ti je pujcim

                    ten dres si rad vyzkousim, aspon budu vedet jakou velikost kdybych nahodou o Mavicu uvazoval

                    0 0
                    • jecnak  

                      Ok, mam pak jeste jedny krataky od Maloje. Maloju mivaji ve vyprodeji na Zeleznym Dedkovi, jelikoz dovozce je sponzor.

                      0 0
        • Delkim  

          s tím zaostáváním vložky u Kalase máš možná staré info, za sebe nesouhlasím, jejich nová vložka u té nejvyšší řady je momentálně pro mne ze všech ostatních kraťasů nejpohodlnější

          0 0
          • blaf  

            jo o tehle vim, ale zkusenost s ni nemam, chvili jsem o tom i uvazoval, ale nakonec jsem se rozhodl pro jen o fous drazsi Assos a nelituju

            0 0
          • jIrI___  

            Škoda že s touhle vložkou nedělají nějaké lehké vnitřní kraťasy do volných, četl jsem na ni už dost chvály. Vložka vnitřních kraťasů od Endury mě nějak neoslnila, Sensor jakbysmet.

            0 0
    • Smazaný účet  

      Castelli by bylo super, ale chci se držet cca do 1400 kč/dres a 1400kč/kalhoty. A co se mi od castelli vzhledově líbí, tak je už přes limit. Ale začíná mě zajímat ten Kalas.

      0 0
    • pavlix  

      Kalase si urcite vyberes, strihy jsou dle origo vychtrlych cyklistu a panske velikosti zacinaji od S, ale porovnavej v tabulce velikosti, u novych je nove cislovani velikosti.

      0 0
      • pavlix  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
        0 0
    • Elwing  

      Zkus kterýkoliv italský – castelli, santini. Kdy průměrný středoevropan si musí kupovat xxl.

      0 0
    • john0020  

      Ahoj, doporučuji Lawi, mel jsem stejný problém. Mam 180 cm a cca 68 kg. Veškeré oblečeni si kupuji v S. Mám od nich dres jak v S, tak v M. S je mi trošku na tělo(ale nic extrémního), ale na silničním kole mi ti vyhovuje. M je mi trošku volnější.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Takže nakonec jsem si u Svorady koupil Castelli v S http://www.xcrsvorada.cz/…ino-jersey-s#tb=2

      Na BF sice čtu, že Castelli má velikosti posunuté, ale dres garmin v M mi přišel jako M od jiného výrobce. Akorát, co jsem zkoušel Northvawe, tak tam mě pasovalo L.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Obnovím své staré téma :) Má zde někdo zkušenost s oblečením Santini, resp. jejich velikostmi? Líbí se mi jeden komplet z řady slim fit. Podle sedím přesně na S, ale nedělají to jako někteří další Taloši o něco menší, tedy že bych měl brát M?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.