• vlkouš

    Ahoj, včera na Kozákově začal první problém s MC 1.0. Mám ho 1,5 roku. Začal lehouce a skoro neznatelně problikávat displej. Ukazatel výšky měnil hodnoty od cca 10 000m po –500m. Ostatní aktuální hodnoty se zdály v normálu.  Pak se zase výškoměr uklidnil a vše OK. To udělal asi pětkrát za vyjížďku. Zdá se že i načtené hodnoty s vyjímkou načtené výšky jsou v pořádku. Baterie je nová cca 1 měsíc. Zkusím dát zase novou baterku a brnkonout i dovozci. Díky za postřehy, Jirka.

    0 0
    • lodyh  

      Ha, stejný problém! Stalo se mi to před týdnem, vzhledem k té oscilaci výšky sem nastoupal 30km výškových na pár metrech:-)

      Tachometr sem pak sundal a vozil tejden v autě (byl sem na dovolený), po příjezdu sem vyměnil baterku.

      Teď to už dlouho funguje jak má, ale na tu baterku to nesvádim, myslim že byly nějaký sr.čky v tom tlakovym čidle a ty se vyklepaly. Hodně štěstí.

      0 0
    • vlkouš  

      Vcera vecer jsem vyndal baterku a nechal ho otevreny. Dnes odpoledne jsem dal novou baterku a jel ho projet. Funguje bez problemu. Asi to fakt byla nejaka vlhkost nebo blbej kontakt. V.

      0 0
      • krokus  

        Spíš by mělo to být starou baterkou. Stalo se mi to samé. Když jsem baterku vyměnil, bylo to v pohodě.

        0 0
        • vlkouš  

          Baterku jsem menil 14 dni predem. Asi byla uz z prodejny spatna. Parkrat se mi to stalo s baterkou u hodinek. V.

          0 0
    • antuch  

      já myslím, že jde o vzdušnou vlhkost. POrostě vyndáš baterku, necháš ho chvíli na sluníčku nebo topení a zase funguje. Stejnej problém má třeba Sigma BC 2006:-)

      0 0
    • Mychal  

      Stejný problém jsem měl s tímto tachometrem taky a vyřešilo se to výměnou baterky. Tím ale problémy neskončily. Za dva týdny přestaly fungovat veškerá tlačítka a nejdou přepínat jednotlivé funkce. A to jsem ho měl jen dva roky a něco…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.