Upínací mechanismus u Gira,problém?!

14 nepřečtených
  • Měl jste někdo někdy problém s upínacím mechanismem u Gira. Měl jsem Animas,dva roky v pohodě a přešel jsm na letošní E2 a tam se při utažení povoluje vzadu na přilbě jedna ze dvou západek, která utahuje přilbu a prokluzuje na tom ozubeným pásku.Přilba je úplně nová.Zkusím reklamovat, nebo se dohodnout s prodejcem na opravě.

    0 0
    • BB  

      úplně shodné chování, dost záleží, jakou silou přitáhnu, pokud hodně, povolí se to, pokud méně, drží. Nějak jsem se s tím smířil a dosud mě ani nenapadlo to reklamovat, říkal jsem si, že jako se vším mám prostě smůlu na jediný vadný kus. Giro E2 má tak dobrou reputaci, že jsem nepomyslel, že by to mohla být systematická závada. Docela jsi mě potěšil, dík.

      0 0
      •  

        Je to přesně tak jak popisuješ a dělá mi to na levý straně, pravá je v pohodě-ta drží dobře i když je přilba hodně utáhnutá. Zkusím to nejdřív odvést k prodejci (dělá Giro 5 let) a porovná to s jinejma přilbama – no uvidíme, pak zvážíme příp. reklamaci nebo se s tím naučím žít jako Ty.

        0 0
      • speedy gonzales  

        tak to je docala zasadni problem. s tim bych se nesmiril..zvlast u helmy. me se spis celkove vubec nezamlouva ten upinaci system u E2, myslim ze kolecko je podle toho zlate.

        0 0
    • pos3k  

      me to same delalo (dela) stare Giro Skyline, tam je ten mechanismus jeste velmi jednoduchy (zadne kolecka atd)…

      ve tvem pripade bych okamzite reklamoval

      0 0
    • wendak  

      mám Giro Monza a nemám problém, ale upínací mechanismus je docela důležitej aby ti při pádu blembák nespadl dřív než hlava dopadne na šutr, takže souhlasím se všema co psali : okamžitě reklamovat !!

      0 0
      •  

        Přilba je na cestě zpět k prodejci a bude se reklamovat – dám vědět, jak jsem dopadl, ale člověk z Progresscykle co řeší reklamace je údajně dlouhodobě nemocnej, tak nevím jak dlouho to bude trvat a jestli reklamaci vůbec uznaj.

        0 0
    • Darkson  

      mám objednaný letošní Pneumo, tak jsem na to zvědav:-/

      0 0
      • wendak  

        Minimálně 5 bajkerů¨co znám má Giro, Monza a jeden pneumo a všechno bez problémů, tak ty to určitě budeš mít taky tak ;))

        0 0
        •  

          Takže prodejce to označil jako chybu výrobce, porovnával to s jinou E2 a poslal ji do Progressu na reklamaci a zároveň mi hned objednal novou v požadovaný barvě abych nebyl měsíc bez přilby.Takže tímto děkuji panu Fialovi z Mnichova Hradiště (Cyklosport Fiala).

          0 0
    • panaczek  

      vcera jsem jsem v obchode zkousel asi 5 prileb Giro. XEN a E2 v ruznejch velikostech, vse 07 modely. ta vecicka vypadla u 4 helem hned pri prvnim utazeni. Giro 07 ma podle me problem. reklamovat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.