Umělý svaly, je to vůbec normální ?

32 nepřečtených
  • Šunka_od_kosti

    Přišel za mnou můj známý biker, že by chtěl u doktora vycpat lýtkové a možná stehenní svaly. Že se mu zdá být jeho nohy jako tyčky a že prý s většími svaly bude snadněji vyhrávat maratony, že tím psychicky povyroste a že mu stoupně sebevědomí.., no já nevím, ale nemůže to spíše způsobit opak ? Je to vůbec možné přicpávat svaly asi silikonem jako holkám ňadra ? Nedokážu si to představit, ale chtěla bych mu to nějak chytře rozmluvit, sem nechodí takže číst to doufám nebude. Nemá PC a internet, je mu 25let, kluk z vesnice, ale je to vytrvalec, no ty nohy má jako srnka :-) A prý žére jako tasemnice ze slona. I trochu experimentuje s \„doplňky\“.

    Co Vy na to ?

    Ps: Jinak také ještě díky za komentáře v threadu dárky k Valentýnu. Nefunguje mi odpovědět v tom threadu. Nevíte čím to může být ?

    0 0
    • kali222  

      a tvoje pritelkyne(ul­traLOLLLLLLLLLLLLL­LLLLLLLL) by mu jakozto nejvysportovanejsi neporadila?

      0 0
    • Krys  

      Mám podobný problém. Potreboval by som „vycpat“ mozog. Môj inteligenčný kvocient, ktorý osciluje okolo hodnoty 150, sa mi zdá nedostatočný. Som si vedomý toho, že s IQ je to ako s peniazmi. Čím viac toho človek má, tým menej sa mu jeho aktuálny stav účtu zdá menší. Je mi jasné, že keby (pes nesral) som mal IQ okolo 90, myslel by som si, že som múdry. Ale bol som osudom potrestaný touto vysokou hodnotou IQ, takže si o sebe myslím, že som hlúpy (pre tých, čo majú IQ 90 a menej: tento odstavec je narážka na predchádzajúci odstavec). Takže chcel by som využiť tento thread a požiadať o pomoc pri riešení môjho problému. Hlavne potrebujem vedieť, či si mám vypchať mozog niečim, čo mi IQ zvýši (čo je riziko, pretože neviem, či môj súčasný problém, exkalovaním do bežným ľuďom neznámych končín, nenarastie), alebo mám mozog vypchať niečim negatívnym, čo mi IQ zníži do normálnych, sebavedomie štartujúcich, úrovní. Na záver by som ešte chcel podotknúť, že si nechcem mozog vypchať slamou, senom, vatou, hovnom atď, ale niečim skutočne konštruktívnym. Dúfam, že tým zároveň fyzicky povyrastiem.

      0 0
      • Krys  

        Ježíííš, to je hrubka. Miesto „Takže chcel by som využiť tento thread…“ tam má byť „Takže, chcel by som využiť tento thread…“.

        0 0
        • kolda  

          pravopis neres, tim se lidi s extremne vysokym iq vubec nezabyvaji :)

          pokud bys chtel jit s hodnotou trosku dolu, doporucuju piliny.

          0 0
      • Nimrod  

        homer simpson to řešil voskovkou, nacpal si jich asi 12 do nosu a jedna mu zůstala v hlavě a tlačila na mozek… takže teď už můžeš mezi nás :-)

        0 0
      • Šunka_od_kosti  

        IQ je co proboha ? Prý existuje i tekutý silikon, takže asi stačí nacpat do uší nebo nosu nějakou tubu a pak už jen mačkat. Mozek se tím určitě zvětší.. IQ nevim, neznám. Nebo pak více chlastat, po tom také někteří konstruktivně fyzicky povyrostou. Promiň v tomto neporadím, hele co na to doktoři ?

        0 0
    • Nimrod  

      k tý plastice… nechápu to… nechápu, proč někdo si dobrovolně nechá udělat chirurgickej zákrok. co ho k tomu vede? lidi se mi zdaj fakt dementní… možná jsem dementní já, nevim, ale tohle je na mě trošku moc. vždycky se dá vzhled doladit sportovánim a zdravou výživou a pokuď už ne, tak je to to nejkrásnější, co může bejt a všechno ostatní je magořina… naposled mi hnulo s člučníkem tohle zdravi.idnes.cz/ne­sedi-vam-boty-nechte-si-orezat-nohy-dwf-/zdravi.asp?c=A080129_­141224_zdravi_bad

      0 0
      • Dumbo  

        to je rovnaka blbost ak ked si asiatky nechavaju lamat kosti a natahovat nohy :) ludia su fakt dementni

        0 0
      • pepino  

        Pro někoho podobná blbost může bejt už piercing, branding a tetování, takže kde je hranice? Ale hovadina to je, dělali to občas kulturisti, na lejtka i do bicepsů, co jsem čet, buď přímo voperovat silikon nebo stříknout Synthol či jak se to… pak je z člověka takovejhle hezoun :) www.youtube.com/watch?…

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Tohle jsem už viděl hodně dávno, ale pořád mě to dostává… tihle lidi jsou fakt magoři… sice si to borec uvědomil, ale trochu pozdě … :P

          0 0
          • pepino  

            Jj, dávali to v TV, hnus velebnosti.

            0 0
        • bikerzdenek  

          No, Synthol by sis asi stříknul jen jednou. Pokud se nepletu, tak to bývala brzdová kapalina. Ale lidi jsou fakt divný......:-)Teda, chci říct, jsme fakt divný…nebo divní? Teda promiň, ale žena do mě nacpala nějakou divnou „meducínu“, myslím, že decák ohřáté 50% hruškovice, v tom celý citrón a lžička medu…málem mě to zabilo…

          0 0
          • Lišák  

            Tuto medicínu používám na bolení v krku. Ale studenou ;-) Většinou zabere, užívám po lžičkách.

            0 0
            • bikerzdenek  

              Tady je recept vypít na ex…u mě to zabralo…ale oči mi málem vypadly z důlků.....:-)

              0 0
          • pepino  

            Tak to jseš brácha jedle :-) www.ironfactor.cz/viewtopic.php?…

            0 0
            • bikerzdenek  

              Tak jsi mě přesvědčil :-), ale stejně jsem nedávno při debordelizaci garáže vyhazoval /nevyhazoval, ale nechal ekologicky zlikvidovat/ pikslu se zelenou brzdovou kapalinou Synthol. Ta by prý bývala stačila na otrávení několika lidí. A nakonec je to stejně jedno a svinstvo je to asi stejný. A když koukám na ty nabobtnalce, co není v hlavě, musí být asi někde jinde :-)

              0 0
    • Beeda  

      jiriku, zeptej se rndr sustika:-)

      0 0
      • Pavel  

        Spíš Dr. Chocholouška… :-)

        0 0
    • wartburg  

      K tomu P.S.: To bude tou hlavou.

      0 0
    • Opice  

      Tvůj známý si to asi našel na netu, že to možné je. Je to naprosto špatné řešení, bohužel pro spousty antisportovních jedinců v zahraničí rychlé řešení jejich svalové situace. Za peníze jde prý všechno. Jak říká někdo výše., proč chodil ale za Tebou, když mohl jít za tou Tvojí LOL přítelkyní ? :-)

      0 0
    • pepino  

      Bude vypadat takhle a blbě zatáčet.

      0 0
    • pasek  

      Ja mu poslu fotku mejch nohou a budes si pripadat jak KULTURISTA :-D :-D :-D pri mi vejsce 195 a mam lehce pod 70kg

      0 0
      • Nimrod  

        a já si myslel, že jsem na tom se svejma 183 cm a 68kg špatně… díky :-)

        0 0
        • Miramar  

          :-o hoši měli byste pojest trošec!!

          0 0
          • Nimrod  

            problém je ten, že ono to vůbec nepomáhá… posilka taky moc nepomáhá… nevim, nerozumim tomu… na druhou stranu aspoň tolik neničim materiál :-)

            0 0
            • Miramar  

              Zkus dopnky stravy…Gainera,Kre­atin…

              0 0
              • Nimrod  

                nějaký břečky hnusný do sebe cpát nebudu… ratši nebudu řešit váhu… já jí teda moc neřešim, ale tady se krásně naskytla možnost se zůčastnit debaty

                0 0
          • krhac1  

            Nebo vyhnat tasemnice:-))To raděj mě.Žeru co vidím a mám v 39ti 72kil/184–5cm.

            0 0
    • smith22  

      :-))) já mám taky nohy jak párátka a co jako?Taky žeru jak čtyři a nepřibírám.Ať je za to rád,co by za to dali ti co řeší opačný problém?Někdo sní jen málo a už mu jdou kila nahoru a to je myslím daleko horší.Navíc čím míň se na tebe lepí tuku a svalů v mládí tím líp pro tebe ve stáří protože nebudeš tak zatěžovat jak pohybový aparát tak celý tělo.Ale je to jeho věc,jestli si chce zpitvořit tělo jen kvůli vzhledu,který by stejně nebyl nic závratnýho ať do toho jede.Ty zdravotní problémy s tím v budoucnu spojene nestojí za to.Navíc to jsou svaly na nohách který sou neustále v pohybu a né jak prsa u ženský.Si myslim že to na jakoukoliv námahu není stavěný ten silikon,že by to praskalo.Jedině kdyby přestal jezdit na kole a začal dělat modeling kde by se šetřil a minimálně namáhal.Můj názor je ten že je to blbost.

      0 0
    • smith22  

      Mě doma od mala říkají že mám nohy jak hajzovej pavouk a já se tomu jen směju :-))) Když nemá ten internet tak ho schválně přitáhni k tobě a dej mu to tady přečíst.Jak si psala že doufám že to nečte no já bych muto schválně ukázal ty názory.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce