• Daf

    Ahoj všichni. Dnes jsem zjistil, že mi byl ze sklepa v Kralupech nad Vltavou ukraden bike. Je to GT Zaskar Pro modeový rok 2005. Kola Mavic Crossmax XL, Vidlice Manitou Skareb Super, výbava XT/XTR. Další komponenty byly Thomson a Ritchey WCS. Přesný popis viz. galerie Naše biky. Není to standardní výbava, takže stejné kolo u nás určitě nejezdí. V.č. rámu je 0423810048. Pokud byste někdo na toto kolo narazil dejte mi prosím vědět na tel: 774 506 962 popř email: dmaracek(zavi­náč)seznam.cz. Kolo bylo sice staršího data, ale bylo udržované a v perfektním stavu.

    0 0
    • Daf  

      Je to neskutečné, ale zázraky se občas dějí. Kolo se našlo resp. přihlásil se mi člověk který toto kolo koupil za několik tisícovek na trhu. Později si uvědomil že možná někomu schází a na internetu se mu podařil najít vlákno, které jsem zde na B-F před časem vytvořil. Pán je také cyklista a svědomí mu nedovolilo si to kolo nechat. Kéž by bylo více takových lidí mezi námi… Díky.

      0 0
    • Kami  

      Pán se tedy zachoval vážně moc pěkně. Na jakém trhu, že ho vůbec koupil? Třeba je místo, kde se kradený kola prodávají ve velkým :)

      0 0
      • Daf  

        Bylo to v Praze, ale kde přesně nevím.

        0 0
        • o.ndra3  

          Mohl bys to ještě zjistit? Určitě nás je více, koho to zajímá. Také trochu doufám v to, že název mně ukradeného kola se dobře vyhledává.

          0 0
          • Daf  

            Nevím to jistě, ale myslím, že to byl ten velký bleší trh v Kolbenově ulici.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.