• Vlkoun

Ahoj,

uvažuji nad koupí kola GT Zaskar sport rok 2011, ale nejsem si jistý velikostí. Měřím 187cm a to jsem na hraně L-XL. Někde mi řeknou, že už radši XL, ale já si nejsem jistý. Je to sportovně-závodní kolo a tak nevim jestli neni lepsi radsi L.

Chci ho na sportovní jízdu a příležitostné závodění.

Máte někdo s tímto kolem zkušenosti? a nebo celkově z ZASKAR koly od GT?

http://www.nejlevnejsi-kola.cz/…r-sport.html

Díky za odpověď

0 0
    • Azmir  

Když nevíš tak máš jedinou možnost si ho jít prostě zkusit, podle jiných to těžko rozlouskneš.

0 0
      • Vlkoun  

Byl jsem se na něj ptát v obchodě. Měli vystavenou jen velikost M. Zbylé velikosti měli ve skladu. S GT kolama nemám zkušenosti. Zkoušel jsem si kolo Felt Q920 XL a bylo mi velké :-)

0 0
        • Azmir  

Tak at ti je z toho skladu snad vytáhnou ne? Každý dobrý prodejce to tak udělá, tak je slušně popros a máš.

0 0
        • maxipes-fik1  

Taková odpověď je na přezdržku. Pokud si jim jasně řekl, že si u nich chceš koupit kolo a jim je za těžko vytáhnout ze skladu tvou velikost, abys sis ji ozkoušel, tak nohy na ramena a upaluj jinam. To si to rovnou můžeš objednat z netu.

P.S. mám 189 cm, Avalanche mi sedl v XL (jezdil jsem 4 roky) a současný Zaskar 29" mi naopak mnohem líp padl v L. Takže teď si vyber…

P.S.II.: pokud si to kolo chceš fakt objednat z webu a v obchodu si jen somroval rady, dobře ti tak :-D

0 0
          • Vlkoun  

Ty už jsi za tou hranicí L/XL. Vyzkouším si to a uvidím. Se nedivím, že na 29 mas L.

0 0
          • marapara  

On je také Avalanche kratší než Zaskar. Tak proto Ti se Avalanche sedí XL a Zaskar L. Zaskar má delší geometrii.

0 0
    • redyuri  

mám 181, skôr kratšie nohy a občas mi príde L(avalanche expert) asi moc. skôr by som šiel pri 187 do L, ak nie je možnosť vyskúšať.

0 0
    • sensor  

Jsem stejně vysokej.Zůstaň u L

0 0
    • JarryC  

Mám 191 a mám XL.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.