UKRADENO - GT Avalanche - Plzeň / Třemošná

7 nepřečtených
  • Plastikovej_ken

    přes noc 21.-22.10.2017 mi bylo ukradeno z Garáže ve Třemošné, Luční ulice, kolo GT Avalanche Expert – včetně montážního stojanu na kola (lidl), 2× šedé plachty na kolo (lidl), 2× vypletená kola, dámské tretry (lidl) a další drobnosti jako stojánek na kolo, blikačky. Kolo bylo málo jeté, pár běžný odřenin. Na kole byla brašnička pod sedlo GT, pumpička černá Blackburn, vpředu ve vidlici krycí neoprenová dečka Shaman, na představci a vidlici bezdrátový tachometr / ovšem bez toho hlavního displaye, držák na lahev specialized.

    Pokud by bylo někde viděno, prosím ozvěte se na 724 721 216. Dí­ky !!!

    fotky a popis zde:

    GT Avalanche Expert

    0 0
    • Fran7  

      Ukradeno hodně věcí, tedy žádný náhodný lup, ale organizovaná akce, nejspíš dodávkou neb tolik věcí by na kole neodvez. Asi budeš mít smůlu, pokud nemáš pojištění.

      0 0
    • PavlikXSS  

      Zloděj šel s největší pravděpodobností po věcech z lidlu:D

      0 0
      • milan.v  

        No, v celkovém kontextu hodně blbý vtip…

        0 0
        • Singlespeed  

          Náhodou dobré! Prostě jde vidět, že věci z Lidlu i přes jejich kulturně marxistické kampaně jsou mezi lidem stále populárnější:-).

          0 0
        • mr.ricardo  

          No vzhledem k tomu, ze jen magor by krad Avalanche, tak sel stopro po vecech z Lidlu :D :D

          0 0
    • Plastikovej_ken  

      Co tu řešíte?

      Měl to vytipované – šel tam kvůli jinému kolu, které jsem tam neměl – tak vzal aspoň tohle, plus věci, které narval do jedné z rozbalených plachet na kolo. Byl to nějaký ňouma protože, jsem tam měl další 2 kola a nářadí + helmu a to tam nechal… Takže žádný organizovaný s dodávkou. Prostě sed na jedno kolo, u kterého přeštípl zámek a vzal věci co pobral do ruky a do plachty.. i když bych ho docela chtěl vidět jak s tim montážním stojanem jel..

      spíš si to bral pro sebe, podle toho co vzal a co se nedá ani prodat snad..

      neřešte tu domněnky, jak ženský.. bud ho někde uvidíte a budete té lásky a ochoty, že mi třeba dáte vědět, abych se mohl pomstít a nebo nic..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.