Ubytování Rakousko Dachstein

4 nepřečtené
  • raf007

    Ahoj, rád bych vyrazil první červencový víkend do rakouska někam pod Dachstein, máte někdo zkušenost jak je to se sháněním ubytování přímo na místě bez předchozího objednání? V zimě to tak dělám a bez problémů, ale třeba je tam v létě extrémě plno??? Případně pokud máte někdo tip na levné ubytování, budu vděčný za doporučení.

    diky

     
    0 0
    • indoorajn  

      Teď jsem se vrátil z Bad Goisernu. Ubytování v pohodě, ráno po příjezdu na infocentru, apartmán za 22 baků/os/den kousek od centra http://www.puntigam.urlaube.at/ V červenci nevím, každopádně 12.7.08 je tam Salzka

      0 0
    • Barak  

      Ahoj, loni jsme tam byli někdy koncem června myslím a stačilo zajet do infocentra. Řekneš jenom počet lidí, jak s jídlem, cenový limit a oni ti nabídnou několik možností ubytování. Když si vybereš, rovnou ti tam zavolají a objednají tě, dají ti mapu města, zaškrtnou ti, kde se ten penzion nachází a máš po starostech. :-) S jejich přístupem naprostá spokojenost.

      0 0
    • Pi†el  

      My jsme loni bydleli v kempu v Hallstattu bylo to taky vpohode. Teply sprchy, byl tam i mrazak a mistnost s tv. Cenu uz si nepamatuju, ale kemp ma nekde stranky na webu..

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce