• m4rkus

    Ahoj

    Chtěl bych si pořídit tyhle turistické tretry SH-MT32L , ale zajímao by mě jak jsou na tom s kvalitou atd. Preferuji raději turistické něž klasické. Pokud je někdo máte, budu rád za každé Vaše postřehy.

    Ještě jeden dotaz. Normálně mám velikost tak 42. Odpovídá velikost i u treter? Četl jsem, že jsou některé větší či užší.

    Díky za odpověď

    0 0
    • roud  

      velikost u treter moc neodpovídá normálně mám 42 a shimana jsem kupoval 43 kamarád dokonce 44 :O( pokud můžeš radši si to v nějakym shopu ozkoušej :O)

      0 0
    • R4YNE8  

      Určitě vzít min. o číslo větší tretru. Alespoň u Shimana :)

      0 0
      • jonti  

        U me to neplati, ale mam velmi placate nohy, normalne 43 a tretry shimano 43.

        0 0
    • d69  

      Tyhle neznám,ale vypadají dost dobře :)

      Mám Taho od Spešlu – koupil jsem o půl č.větší – časem se vytahly a jsou akorát,ale na zimní ježdění bych potřeboval spíš o číslo větší kvůli dvojím ponožkám.Doporučuju určitě vyzkoušet v cykloponožkách.

      0 0
    • Corbett  

      Bral jsem je na kupkolu http://www.kupkolo.cz/…32_4597.html pro kluky z práce co začali trochu jezdit. Vlezli někde do kameňáku, vyzkoušeli, napsali mi číslo a bylo zaděláno. Bral jsem je troje a všichni jsou spokojeni : – ))

      Bez toho, že bych si je nevyzkoušel, bych boty na netu nebral.

      0 0
    • petrun  

      Záleží na tom co jezdíš. Včera jsem jel v turistických Lake 145 Km z Brna do Lednice a zpět. Bral jsem je vyjímečně z toho důvodu že v Lednickém parku je přísný zákaz jízda na kole a v tretrách se blbě chodí. Mám z nich parádní puchýře, odřenou patu a posledních 50 Km mně braly do chodidel křeče jako hrom. To se mi v tvrdých tretrách nikdy nestalo! Při výletech do 50 Km jsou přitom Lake pohodlnější než tretry.

      0 0
    • cupik  

      Mám je už druhým rokem, bral jsem o číslo větší než normálně. Jezdím na biku, bláto, vodu a další maras neřeším a kromě toho že jsou špinavé tak vypadají jako nové (najeto cca 4000km). Jo vlastně jednu chybu mají, začíná se mi trhat tkanička :-)

      0 0
    • vendetta  

      Mate nekdo zkusenosti s novejsim modelem SH-MT33L?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.