TT: DUROLUX TAD QLC alebo Durolux TAD QLC plus RCA

29 nepřečtených
  • radiator

    Premyslam nad kupou novej vidlice (upgrade z Revelation, kvoli pevnosti) a neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma. Oplati sa mi priplatit za model s HS expanziou?

    Bazarove (napr. Lyrik..) nechcem skusat/riskovat, v dnesnej dobe prevazuju uz podvodnici nad cestnymi ludmi, tot moja skusenost.

    Vdaka za rady.

    0 0
    • Oakey  

      Do HS expanze se určitě vyplatí investovat.

      Sám od Tuning testu mám tu nejvyšší verzi s RCA a dodělanou HS expanzí.

      Hlavní rozdíl a přítomnost HS expanze poznáš v rychlosti na kořenech nebo šutrech. O tuhosti při přechodu z 32 nohou (I když RVL patří mezi nejtužší) nemluvě.

      0 0
    • kali222  

      chtel jsem psat zrovna na tu tvoji vidlici v bazaru pro kamose, ale mam stejnou zkusenost s podvodniky jako ty. tak sme se na to vys*ali.

      :)

      0 0
      • radiator  

        sa ti ani necudujem, presviedcat ta nebudem. Staci si precitat na forach diskusie o podvodnych predajcoch a sa ti hned nakup od ruky zhnusi. Ja som aspon uviedol, ze zajdem s kupujucim do hocakeho servisu, nech ju pred nim skontroluju.

        Ja uz som kupil prasknuty rafik, vyklepanu vidlicu, nefunkcne pamate DDR2 cez dobierku. Od vtedy jedine osobny odber. Najdalej som cestoval do Prahy 750km kvoli ramu a oplatilo sa:D

        0 0
        • kali222  

          bylo to mysleno jako sranda. spis sem narazel na to, ze je to dvojsecne. clovek se proste dostane do role jak kupujiciho, tak prodavajiciho. :)

          0 0
    • AsiJura  

      Trochu se tu s prominutím přiživím:

      Co si myslíte o výměně 36 talase R za ten nejvyšší Durolux? Jakože rok a půl jetého talase bych se zbavil a koupil místo toho durolux, bude to znatelné zlepšení?

      0 0
      • toram  

        evoluce obráceně?:D někdo od Suntour k Foxu a někdo zase od Foxu k Suntour?:D

        0 0
        • Smazaný účet  

          Tohle je evoluce spravnym smerem..proc kupovat drahou tupou vidli, kdyz za mensi prachy mas lepsi…nalepka nejezdi…;)

          0 0
          • AsiJura  

            Bohužel tu drahou tupou vidli už necelé dva roky jezdím, sice se dost dobře rozchodila a už jsem si na to zvyknul, ale přecejen je to ošizená verze R, takže uvažuju talase hodit na bazar a koupit duroluxe.

            0 0
          • AsiJura  

            Bohužel tu drahou tupou vidli už necelé dva roky jezdím, sice se dost dobře rozchodila a už jsem si na to zvyknul, ale přecejen je to ošizená verze R, takže uvažuju talase hodit na bazar a koupit duroluxe.

            0 0
            • AsiJura  

              A to je ono, proč řeším duroluxe, nemám na to abych vzal vidli stejných paramatrů od foxe a pak doufal že bude fungovat, takhle to výjde na polovinu ceny a ještě je to určitě funkční.

              To má být reakce na Atillu o foxu 36 van RC2

              0 0
              • Atilla  

                O víkendu jí snad trochu zajede, tak pak podám info. Tomínův TT durolux chodí, ale teď líp a to je to vzduch vs. fedra

                0 0
      • Vegan  

        36 Talas ( i kdyz posledni rocnik snad uz i trosku chodil ) chodi nahovno takze pokud koupis od TT ten nejvysi model TAD QLC RCA s HS tak budes vic nez spokojeny je to 100:1 :)

        0 0
        • AsiJura  

          Přesně něco takového jsem chtěl slyšet, díky! Jako nemám chuť dávat za to co umí ten Durolux nějakých 25k foxu, je mi jedno co na tom bude napsáno, hlavně jak to bude chodit.

          0 0
        • Atilla  

          Dneska jsem dával na kolo novou Fox 36 van 180 RC2 Fit 2012 a teda zatím nic moc. Jsem zvědav co to udělá až se zajede, takhle mě to teda vůbec neoslovilo. Váha sice 2730g, ale co se týče chodu, tak totem i když byl čerstvě po vybalení z krabice bez oleje, chodil podstatně líp. Za 26tis bych teda čekal větší show.

          0 0
          • logoman  

            A co ta BOSka? Je to uplne jinej level? Btw proc jsi menil totema za VAN? Kvuli vaze?

            0 0
            • Atilla  

              To je kámošova foxa. Já bych totema nedal. Ta foxa proti němu vypadá jak párátko:) Boska je taková zajímavá. odtrh malej, trošku horší než totem, ale když jí pomalu pouštíš ze zdvihu tak se jakoby seká. Ale když s ní pružíš rychle tak to nedělá. Možná bude potřeba servis. Ale v terénu chodí dost luxusně. Malé a hlavně střední překážky žere opravdu neuvěřitelně. Co mě trošku vadí, tak že není velký problém dostat jí na doraz(kov na kov) a to má bratr sag 25%( doporučen výrobcem). Totema nedám na parkáči ani když se fakt hodně snažím. U Bosky se dostaneš na doraz bez tvrdého konce bez problémů, bratr už si párkrát cvaknul do plného a ani bych neřekl, že v nějakých brutálních pasážích.

              0 0
              • logoman  

                Zajimavy, na R verzi foxe jsem na zahranicnich forech slysel ne uplne kladny ohlasy, zato fit si kazdy chvali a padaji samy „super plush“ „like butter“ apod. … No a u te BOS teda hledim, cekal jsem super citlivisot a absoultne dokonalej managment vyuziti zdvihu … Totema bych radil na posledni misto ale vidim ze blahove diky neznalosti tehle vidlic a nakonec je nej, zajimavy. Snad jen 66 by mohla byt lepsi.

                0 0
                • Atilla  

                  Tak boska využívá zdvih velmi dobře a v terénu žehlí opravdu skvěle(zatím určitě nejlépe z těch 3), ale je to prostě DH vidle a s tím je daná možná až přílišná linearita. Fox není zajetej, třeba se fakt o dost zlepší, ale moc tomu nevěřím.

                  Když to vezmeš, tak bos,fox a 66MZ jsou na tom s cenou hodně podobně. Totem se dá sehnat kolem 16tis s RC2DH patronou v coilu. Takže u mě cena/výkon výhrává, zase je z nich nejtěžší. Taky nevím jak jsou na tom osatní Totemy, ale ten můj je fakt jak máslíčko( 2× za rok výměna oleje, pokáždé vyjíždce čištění a mazání brunoxem).

                  0 0
          • Vegan  

            No vida konecne nejsem jediny kdo mel z VANu fakt spatne pocity, trosku se ten muj rozchodil, ale porad jsem byl zklamany vicemene to stejne vyresil az milan, ale i tak chodil porad muj byvali Durolux malicko lepe ( jen byl praskly :-(, ale nove verze uz maji pevnou osu inteligentneji udelanou )

            0 0
            • goofy  

              Tak to ja jsem se svym R-kovym vanem spokojeny. Ale je to jeste stara skola, tak to muze byt tim…

              0 0
              • Vegan  

                kdyz se vratil od milana tak uz chodil lepe, respektive chodi dodnes dobre, ale novy to bylo fakt desne… na pruzinu chodil hodne bidne.

                0 0
    • radiator  

      aby som to upravil, mam na mysli (nielen takych, ktori robia podvody typu, ze poslu v baliku zemiaky) aj takych, ktori schvalne zataja stav daneho produktu a clovek potom kupi danu vec v inom stave nez dufal ze bude; bohuzial uprimnost sa dnes asi nenosi.

      0 0
      • Atilla  

        Pro takovou věc si musíš zajet osobně. Ale já bych si jetou vidli pokud bych jí neviděl rozdělanou stejně nekoupil.

        Jinak samosebou s HS

        0 0
      • logoman  

        Ja mel teda asi velky stesti, kupoval jsem lyrika za 7k z bazaru a porad funguje dobre. Tuk, tuk na drevo :)

        0 0
      • radiator  

        no to uz je nad moj rozpocet + cez ebay…asi ee. Preto sa aj pytam, ci to az tak velmi pocitim, ked nebudem mat HS expanziu, kedze je to rozdiel 8800kc vs 10700kc.

        0 0
    • kubad  

      bez HS bych do vidle tohoto zdvihu nešel

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.