• Mildhouse

    Zdar, mám na kole středovou osu TRUVATIV GIGA PIPE a po 1400km se z něho při každym záběru ozývaj fakt nehezký zvuky. Je normální, že se po tisíci km vykurví střed? Jaký máte vy zkušenosti s TRUVATIVEM?

    0 0
    • Genarito  

      no já si jednou myslel, že mám v háji střed a byl to prasklý rám v patce :o) a fakt bych dal ruku do ohně, že to šlo ze středu… co to je za zvuky? :o)

      0 0
      • Mildhouse  

        Jak bych to popsal, takový klapání. Měl bych to dát na reklamaci, ale to budu měsíc bez kola a z toho teda moc nadšenej nejsem.

        0 0
        • Nodar  

          zkus nejdříve (placený) servis … já musím s Truvativem cca 1× za rok do servisu (promazat, vyčistit, dotáhnout) a i když jsem to zkoušel uhrát na záruku, technik tvrdil že nic nevykazuje závadu. Prostě Truvativ = citlivka na seřízení a údržbu

          0 0
        • Genarito  

          no mě tam lipalo taky podobně… zprvu to bylo jako když tam padá nějaká kulička a bylo to vždy pravidelně při došlapování jednou z noh (nekroutím nohama určitě přesně) Po čase z toho bylo praskání až se nedalo jezdit… měl jsem normálně nervy, který mě přinutili si koupit mp3 přehravač :o))) jinak když se zprvu prošlapoval pedál aby se ty lupance ozývali, tak z toho nevylezl jediný zvuk… až se časem ta trhlina v rámu zvětšila a bylo hotovo… jak říkám, měl jsem to prasklý pod patkou u přehazky :o) jestli to bude střed tak mě moc nepotěšíš, protože jsem o Truativ uvažoval :o)

          0 0
          • Mildhouse  

            Já doufám že je to střed a ne rám :-) Mě to zezačátku louplo jenom občas, taky to znělo jako když padá nějaká kulička. Teď to dělá docela brutálně, hlavně když jedu do kopce a pořádně zaberu. Já bych taky rád poslouchal mp3, ale vono je to slišet i přes něj, navíc to cejtim v řidítkách :-))

            0 0
    • fousmen  

      Me nikdy zadnej ISIS stred nevydrzel bez pazvuku dyl nez pul roku.. Ted mam necelej rok ten GIGA PIPE TEAM DH a loupe v nem taky uz solidne, o vaklu radsi nemluve..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.