• Maynard

čuste! doufám že mě nezabijete že neumim hledat v historii:)..fakt sem hledal ale nenašel sem co potřebuju vědět:(..no chtěl bych vědět jak je na tom zmíněná středová osa, mám na mysli hlavně výdrž(slyšel sem na středy truvativ samé škaredé věci, tak jestli se mu mám tači vyhnout)…teď mi odešel truvativ powerspline a páč sou kliky taky truvativ tak by to asi chtělo držet se značky, ať to ndělá nějakou neplechu…

0 0
    • mechanik  

Powerspline můžeš nahradit pouze powersplinem… Je to ůplně jinačí než klasický ISIS co používá FSA, RACE FACE i klasický TRUVATIV :-)

0 0
      • goofy  

To jsi Maynarda asi moc nepotesil… ;o) P.S.: kolo poskladane a zajete. Uz jenom tu predni brzdu… :-/ A jak se ten ram nezdal ani moc tezky, tak dohromady to hodilo solidni vahu :o)

0 0
        • mechanik  

No je to takový malý tančík, ale určitě něco vydrží :-))) Co hlavové složení?

0 0
        • mechanik  

Doufám že sem hodíš foto :-P

0 0
          • goofy  

Jo hlavove je fklidu, a za tu cenu jsem hodne rad… :-) Foto hodim, ale az koncem tydne, bo ted jsem v Brne a pak budu muset sehnat fotak, ale do konce tydne by mnelo byt tady. ;o)

0 0
          • goofy  

Jo a kdy ty to konecne dostavis a hodis sem foto? ;o)

0 0
          • goofy  

Tak zatim takove provizorni dnes vecer narychlo blejsknute… :-) Este pockat na predni brzdu, vymenit rezave sroubky v klikach, bovden k prehazce (byl kratky :-) ) a to asi bude vse ;-)

0 0
            • enjoy  

jeste vetsi ram,rovne sedlo,normalni vidlici a staci i mensi kotouce,pak to bude skoro cely:-)

0 0
            • mechanik  

Vypadá to tak nějak líp než Leader Fox (čím to asi bude). Máš dobrou dílnu :-)))

0 0
              • goofy  

Na tehle strane ma deda sklad harampadi ke vcelam… :-) Druhou jsem nechtel fotit, bo tam je asi 55 litru domaci slivky ;-)

0 0
      • Maynard  

no to si snad děláš kozy????:((((…to abych si koupil zásobu…:(…a je to ověřená infomace???

0 0
      • Maynard  

takže kdybych chtěl jinačí tak bych musel koupit celé kliky, kdybych chtěl něco co vydrží???

0 0
        • mechanik  

jj.. to bys musel:-(

0 0
          • Maynard  

hergot zasranci jedni!!!:(.....proč dělají jeden systém který je vzájemně nekompatibilní v rámci toho systému??????kkti­…naozaj

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.