• vertak

Nevíte někdo kde by se dal sehnat tento Post Mount třmen XTR ?,prohledal jsem snad vše,třeba se někomu válí doma :o)

0 0
    • roud  

klidně bych vzal novější: http://www.kupkolo.cz/…samotne153/

0 0
      • vertak  

Jo tak taky by to šlo ale je to krajní nouze :-D,mám IS třmen na foxce která má PM a desky nejsou úplně na celé ploše kotouče :-(

0 0
        • roud  

nejjednoduší řešení je nějakou z dosedacích ploch zafrézovat nebo zabrousit třeba ten PM bych v klidu o 2mm zafrézoval a bude po problému… (možnä by stačil i 1mm) nejlevnější a nejlepší řešení…

0 0
        • Vilém  

Clovece kdes sehnal tento adapter? To je nejaka domaci vyroba? Poprve vidim adapter PM/IS pro 160ku kotouc.

0 0
          • kubad  

podle polohy brzdiče to není na 160mm

0 0
            • Vilém  

Tak ze by to bylo neco jako delalo shimano, tj na 170mm?

Ale stejne vypada zajimave, moc to neni videt, ale zda se deleny.

0 0
              • vertak  

Je to adaptér od KCNC,podle mě na starý typ PM,vzaný na zkoušku,trochu jsem ho ještě upravoval

http://www.koo-bikes.com/…sed-red.html

0 0
                • Vilém  

Aha, diky za info. Doted jsem zil v tom, ze nejmensi kotouc, ktery jde v teto kombinaci PM/IS pouzit, je 170mm.

0 0
                  • kubad  

píšou 160mm, ale jak je vidět nesedí to, chtělo by to pořádně zjistit :D kde je chybička

0 0
                  • vertak  

No musel jsem to řezat abych ten třmen dostal ještě dále,jinak na sáčku bylo napsáno for Manitou forks,ty staré ten PM měli jiný

0 0
                    • kubad  

ee to bys tam nedostal vůbec, to byla úplně jiná rozteč, kolik to potřebuješ dostat bléž k vidlici aby byl kotouč zaroveň s hranou desek?

0 0
                      • vertak  

Asi 1–2mm,na kotouči je vidět kam desky sahaj,problém je že ty vlnky na kotouči způsobují vibrace při silnějším brždění.Ještě byh mohl asi o 0,5mm zbrousit vrchní očko třmenu aby se dostal pod horní PM úchyt,jestli to bude řešení nevím no :-D

0 0
                        • kubad  

vem trochu z plochy adapteru, aby to sedlo hlouběji, mohlo by stačit

0 0
                          • vertak  

Už jsem ubral ze spodního a tam už místo není,kdybych vzal z horního tak bude vrch sedět dobře ale spodek desek ne :-(

0 0
                            • kubad  

musíš z obou :-)

0 0
                              • vertak  

:-D ta spodní je na max,jedině prořezat střeva vidle :-D

0 0
                                • roud  

jak už jsem psal zafrézuj ten PM na vidli

0 0
                                  • Vilém  

A co si pomuze, kdyz uz je okama trmenu na spodnich nohach vidle?

0 0
                                    • roud  

já tam vidím rezervu jak kráva a neni potřeba moc 1–2mm bohatě stačej..

0 0
                                  • vertak  

za kurvení vidle mi to nestojí :o),více méně jsem s tím počítal,takže v záloze jsou jiný brzdy a komplet pohon :-D

0 0
                                    • roud  

tím nic nezkurvíš ty dosedací plochy jsou normálně frézovaný už z výroby a taky s nějakou tolerancí…

0 0
    • miki  

koukat na Ebay a hledat ,stejnej problém jsem řešil když jsem měnil Fox IS-PM.Ale sehnat se dá.:-))

0 0
    • miki  

zrovna je jeden třmen k mání

http://www.ebay.de/…330638116220?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.