tretry Specialized Comp vs Lake MX175

5 nepřečtených
  • pepr

    Ahoj,

    může někdo z vlastní zkušenosti porovnat tyto boty? Jaká je životnost? Dá se v nich i chodit? Vyplatí se dát o skoro 1000 Kč více za Lake? Mám širokou nohu a oboje nabízí verzi Wide, proto o nich uvažuju.

    0 0
    • novas752  

      Mam Specialized MTB Comp model 2013 a celkove jsem docela spokojenej. Chodit se v nich da bezproblemu, maji najeto cca 8000km(polovina asfalt, polovina vetsinou sussi prasny povrch), plastova cast podrazky je silne poskrabana a gumovy „profily“ maji odrbane hrany (vetsinou chodim po proschlych kamenitych trailech kdyz tlacim do prudkeho kopca :D ), ale na pedalu stale drzi bez problemu (jen styk plastovy podrazky s mechanismem pedalu trochu povrzava, takze to malicko mazu vazelinou). Vrchni cast boty je neposkozena, suche zipy i preska funguji porad dobre (nove modely maji asi jiny upinaci mechanismus).

      0 0
    • blaf  

      kazdopadne si to nekde vyzkousej, abys nebyl prekvapeny, spesly wide nejsou o nic sirsi nez normalni, maji jen vic svrsku, takze jsou vhodne pro vyssi nart, ale sirka podesve je stejna, lake by mely byt celkem siroke, nekde je i dostupna tabulka s sirkou tech bot

      ja to ted resil na silnici a skocil jsem u Bontu

      0 0
      • pepr  

        Aha, díky, to jsem potřeboval vědět. Nemám vysoký nárt, spíše širokou ploutev – většinou řeším málo místa pro prsty.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.