• sportovni_biker

    Mohli byste mi porovnat tyto dva modely? Jde mi hlavně o tvrdost podrážky. Rád bych zainvestoval do jednoho z modelů. Přikláním se spíše k Bullet kvůli ceně, ale pokud mají znatelně měkčí podrážku než Eagle 5, tak bych ještě pouvažoval. 3 suché zipy mi nevadí, přezka pro mě není priorita. Ocením jakékoli reakce majitelů jednoho z modělů.

    0 0
    • přišlapávač  

      Měl jsem postupně oboje, tedy bullet asi jen pár měsíců a zdá se mi, že se daleko rychleji prošláply do měkka, eagly vozím už tři roky a už je to taky znát, každopádně hlasuju pro eagle kvůli přezce a snad, i větší tuhosti

      0 0
    • sportovni_biker  

      No tak potom, které značky mají tretry spíše užší a nižší?

      0 0
      • jIrI___  

        Northwave. Mám Kameleona a je úzký a nízký až až :-). Ideál pro moji nohu.

        0 0
        • sportovni_biker  

          No já sháním něco s tuhou podrážkou a hlavně aby byly úzké a nízké. Zkoušel jsem Spešly…to vůbec, pak Shimana…ty mi taky nesedly :-(

          0 0
          • jIrI___  

            Já měl původně 2 roky Spešly Comp(?), oproti Northwave byly strašně široké a ještě se postupem času vytahaly a zvětšily šířku. Kameleony mám sezonu a půl a pořád drží původní šířku. Jak jsou na tom s tuhostí ti nepovím, protože to nepoznám :-). Žádné bláto to ale asi nebude.

            0 0
            • sportovni_biker  

              Kameleon…model 07 a pro mě docela drahé :-( Díval jsem se i na jejich další modely a ty taky nevypadjí špatně. Cenově mě ještě dost zaujala firma Spiuk, která má za 2600,– už model s přezkou a vypadají opravdu dobře, ale zase otázka, jak jsou na tom s tou šířkou a tak.

              0 0
              • jIrI___  

                Pro mě by taky byly drahé, koupil jsem loňský model slevněný na necelé 3k :-). Na Spiuky se tu kdosi nedávno ptal, hledej.

                0 0
                • sportovni_biker  

                  To už jsem všechno prolezl, ale šířka tam řešená nebyla. Kdybych alespoň nebydlel v takové prdeli, kde nic není a vždycky musím někam jet si to vyzkoušet :-D

                  0 0
    • Volf  

      to jsem cřešil nedávno  zkoušel oba modely v Brně u Ikea. Nakonec jsem vzal Eagle, protože mnohel líp seděly a taky na noze vypadaly líp. Mám na nich 250 km a úplně super. Proti starým Diadorám Geko postup alespoň  ,, o pět pater ,,. Když uvážíš tříletou záruku, tak ten rozdíl v ceně  dělený třemi roky není tak tragický a na netu je najdeš i za 3 800,– Kč.

      0 0
      • sportovni_biker  

        Vím o té ceně no, jenomže já mám nohu 46ku a SIDI jsou většinou o číslo větší, tak bych potřeboval vel. 47 a to tam nemají :-(

        0 0
    • Cryzyy  

      Asi vubec neporadim, ale uz 4 tydny jezdim Sidi Action 2 SRS a nejak je porad nemuzu „seridit“ na noze – bud mi v nich po 4h zacnou nohy „horet“ nebo se mi zase zda, ze je mam moc volne… a navic mam pocit, ze se mi zvedla spotreba ponozek (prodreni na palci)… jeste jim dam sanci, dokud v nich poradne nezmoknu, treba si jeste nejak sednou :) Predtim jsem jezdil boty Adidas, Specialized a Louis Garneau.

      Bazar je jinde (vim), ale mam volne jendny botky Diadora Fast Comp http://www.diadora.it/…ng/scheda.do?… velikost 41 (jsou vetsi, nez SiDi 42) jete 3× V obchode dobre, po prvni jizde nejake velke… :( cena rozumna (2k kc)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.