• eragonsis

Potřeboval by poradit co si koupit za tretry, které by byly kvalitní a relativně za dobrou cenu.

0 0
    • tonik666  

Co padne. Dražší Shimana, Spešly, Mavic…

0 0
    • Slavoš  

MTB & silnice ?

0 0
      • eragonsis  

MTB

0 0
        • Slavoš  

Koupil jsem tyto Shimana a protože mám širší nohu,tak parádně sedly.

0 0
          • Jakobo  

Koupil jsem si je ted nedavno taky za 3000 Kc, ale std, ne ty siroke. Vzhledove se mi hodne libi, na noze sedi dobre, vzal jsem o cislo vetsi, ale skoro jsem mohl mit i svou velikost, prava byla OK, leva tlacila, na ten termoforming jsem radeji nespolehal (stejne jak se znam je nikdy do trouby nestrcim).

Zkousel jsem i Bontrager RL, hodne pohodlne, ale byly jen v cerne a ja jsem chtel bile. Cenove jsou Shimano jistota overena Hnojem a dalsimi tady, chybu s Shimano urcite neudelas.

0 0
            • eragonsis  

A co Specialized Comp Mtb ?

0 0
              • Jakobo  

Tak to bohuzel nevim, s tretrama zkusenosti nemam, donedavna jsem jeste jezdil s klipsnama. Ale pokud si proctes recenze tady, tak dostanes celkem slusny prehled. Ty Specialized jsou bud anebo, Sidi bych nekupoval, viz reakce Hnoje, o Bontrager se tu hodne psalo, ze jsou pohodlne a je to fakt, vlastni zkusenost, ale jasnym vitezem jsou nakonec Shimano.

Taky nepises, na co to chces, na zavody, dojizdeni do prace, potrebujes v nich chodit atp.

0 0
        • ovčák  

mluvím-li za sebe, tak v takhle vysoké cen. kategorii bych asi bral rovnou top od shimana

v případě že 2,25% překročení limitu je akceptovatelné a padnou. koneckonců, částečně mají být tepelně tvarovatelné.

0 0
    • kostik  

já bych šel do specialized…

0 0
    • Honz8t  

Já bych šel do těch, které ti padnou, cítíš se v nich dobře, líbí se ti a odpovídají tomu, co chceš jezdit.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.