• deyv

Včera jsem objevil v prodejně Ad… tretry slevněné skoro z 3000 na 800. Jeví se velice dobře až mám strach si je koupit.Je možné že mě nebudou pasovat na SPD. SPD totiž ještě nemám, ale chci je v každém případě. Teď nevím co mám koupit dříve, jestli pedály nebo tretry.Dík za každou radu

0 0
    • foxhound  

to máš úplně fuk, jedno bez druhého ti bude k ničemu :)

0 0
      • deyv  

no jo, ale co je lepší doplňovat, boty k pedálům nebo pedály k botům :-)

0 0
        • foxhound  

já myslím, že to je úplně jedno..já používám SPD, takže třeba mi je to jedno…

0 0
        • mawerick  

To máš jedno… Kufry stejně nejsou u bot ale u pedálů:)

0 0
          • deyv  

já budu asi za blba :-(, ale kufry jsou co?

0 0
            • rasto  

to jsou takove ty zeleza co se montujou na podrazku, aby Ti boty drzely na spdeckovym pedalu.

0 0
    • rasto  

jestli Ti sedej, jdi do nich. spd koupis v kazdem krame. zde na B-F se hodne doporucuji shimana 525. ja doporucuji ritcheye myslim V3?

0 0
    • borda  

jaký je to typ? jestli gradient nebo pingora, tak se jich neboj, mám oboje a výborný

0 0
      • deyv  

to nevím, z hlavy si to nepamatuji ale asi tak zahodinku jdu pro ně a pak dám vědět.Jsmem v tohle směru úplný laik, tak se zeptám. Na ty boty musím namontovat kufry a jestli jo tak bývají v balení s tretrama?

0 0
        • borda  

ne tretry byvaji v baleni s pedalama.

0 0
        • pos3k  

psano jiz vyse 2× , tretry byvaji bez zelez (kufru), kufry jsou k pedalum jestli se jedna o gradienty tak bez do nich bez vahani, jestli el mora, tak za tu cenu taky :-D

0 0
        • borda  

no, jsem dobrý pako :-)))¨. místo tretry samozřejmě kufry

0 0
    • deyv  

tak jsem nakonec koupil tretry značky LU… Ani nevím proč, ale prostě mě v krámu nějak přemluvili.Snad budu spokojen. Zítra je montuju a pak už jen pády a pády a pády. Někdo mě říkal ,že než jsi zvyknu že to bude hodně bolet :-))

0 0
      • Lance  

nemuzes tu znacku napsat celou? vypada to pekne debilne, jak by o neco slo

0 0
        • Manas  

Lubrikacni ?

0 0
        • deyv  

Cyklistické tretry Lake MX 81

0 0
          • Lance  

Dekuji, myslel jsem si to,ale nevedel jsem co je to to U:)

0 0
            • deyv  

ČETL JSEM DESATERO, PROTO JSEM NECHTĚL UVÁDĚT ZNAČKU.JSEM NA ZDEJŠÍM FÓRU NOVÝ A TAK JEŠTĚ NEVÍM JAK SE K TĚMTO VĚCEM STAVÍ PROVOZOVATEL FÓRA. ALE JINAK SE MI TRETRY LÍBÍ A DNESKA MĚ MONTUJÍ PEDÁLY A SERVISUJÍ MÉHO DRAKA.UŽ SE TĚŠÍM NA ODPOLEDNE,AŽ NĚKAM VYRAZÍM

0 0
    • JJ  

Ja s gradientama zadny problemy nemel, az do tyhle chvile. www.bike-forum.cz/…ostatni.html?… ale do ty doby byly super, esli stojej fakt 800 tak bych se toho nebal

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.