• johny9

    Zdravím všechny. Rád bych všechny požádal o radu a zkušenosti co se týče treter a nášlapných pedálů. Nikdy jsem je neměl, ale teď bych si to rád koupil.

    Mám vyhlídlé tyto tretry: http://www.koloshop.cz/…black-white/

    Máte někdo zkušenosti s touto značkou nebo nejlépe přímo s tímto typem?

    Rád bych je koupil přes net, ale mám strach, aby mi to bylo. Normálně mám boty 42, ale pokud je to úzké, tak 43. Nevím jaké koupit.

    Co se týče nášlapů, tak vůbec nemám tuchy jak vybrat. Hlavně chci aby to pěkně fungovalo a bylo to na věčné časy ;o) Koukal jsem, že jsou taky nějaké typy tzv. eggy. Nevím jaky je v nich rozdíl oproti normálním spd.

    Děkuji všem za info, rady a nápady.

    Johny

    0 0
    • Wojtek  

      věčné pedály sou shimano 520,nebo 540

      0 0
    • Featherbed  

      Pedály ber M520 a boty si běž zkusit do obchodu, jestli jsi ještě tretry na kolo neměl, neriskoval bych to hned napoprvé s nákupem přes net… minimálně to chce nejdřív vyzkoušet aspon stejnou značku, jako si pak objednáš… a navíc shimano tretry se berou o číslo větší než normální obuv, jsou menší nebo co…

      0 0
    • walter.n  

      Jen doplním, odborník nejsem, přesto malá zkušenost (boty) a postřeh (pedály) – také teď nakupuji nové.

      Pokud pedály, výše zmínili Shim. 520 nebo třeba klidně 540 (či výš), tento požadavek splní asi lépe, minimálně při nižší ceně, než nejlevnější Egg Beater MXR – moc chvály jsem na ně bohužel nenačetl (zahraničí), spíše naopak (nemyslím ani tak častou výměnu kufrů, jde o životnost). Pokud CrankBrothers, tak minimálně Egg Beater C, lépe až SL či výše.

      Boty (velikost) jsou svou specifičností individuální záležitostí/výběrem u každé značky. Třeba já mám běžně velikost polobotek (oblekovek) 43, sportovní vždy větší (např. Adidas Superstar ll – 45) u treter Specialized mi seděly jak 44 (naprosto akorát, přesně), tak i 45 (lehce volná špička, přesto noha neklouzala, byly možné – zatím váhám).

       
      0 0
    • Lázeňák  

      Neblázni! tretry z Eshopu, nejen,že Ti to musí sedět ale záleží i na tuhosti podrážky. Měkká pro turisty- nejtužší pro chrty. Nevím mezi které patříš, ale tím se řiď nebo budeš nešťastnej. Tak šup do obchodu a nech si poradit, pár korun rozdílu Tě nezabije.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.