• fantik

    ahoj všem,

    rychlý dotaz: jeli jste někdo Tremalzo s croozerem? Před pár lety jsem tam byl ještě bez dětí, ale už si nepamatuju, jestli by to bylo „zdrncatelné“ (odpružení samo mám).

    A pokud jste to nejeli vyloženě s croozerem, tak aspoň komentář – já si nahoru i dolů pamatuju docela pohodovou šotolinu. Žádné velké výmoly, skoky, velké šutry… nebo je to jenom vzpomínkový optimismus :-)?

    díky

    fantík

    0 0
    • rb  

      Já bych to teda s croozerem nejel.Volné šutry tam moc nebyly pokud si dobře pamatuju,ale takové ty placaté zarostlé v cestě myslím místama dost vysoké a některé zatáčky dost ostré.Ale už je to taky několik let co sem tam byl…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Bol som tam tesne pred prazdninami. Pokial by ten croozer bol bez decka tak mozno. Ale aj tak by to nebol ziadny zazitok. Ak chces pozri si fotky na http:\www.tron­kosice.sk prekliknes sa tam cez Akcie 2010 a Lago di Garda. Ked si na 6.den Tremalzo kliknes na pribeh tak na konci je link na zaznamy zjazdu (nie nase) z Youtube.

      0 0
      • heretik  

        Jakejkoli vozík bez děcka je strašně těžko ovladatelnej, to dítě to docela dobře zatěžuje, bez něj to otočíš ani nevíš jak…

        0 0
    • Singlespeed  

      Tak to vem po asfaltu. Z Rivy je cyklostezka přes Ledro až na Passo d´Ampola a tady začíná asfaltové stoupání k chatě Rifugio Garda v sedle Tremalzo.

      0 0
    • smallbrother  

      byl jsem tam před 14 dny (bez vozíku) a přemejšlel jsem jestli by to šlo dát s vozejčkem dolů na Passo Nota.

      Podle mě asi ne. Je tam pár úseků, který by dítě hodně vyklepaly, zbytečný trápení a nic moc zážitek pro všechny. Je to spíš hrubej štěrk.

      Z Ampoly po asfaltu až k chatě pod tunelem a stejnou cestou zpět.

      0 0
    • Motyll  

      Asfaltový výjezd asi jo, vlastní Tremalzo by bylo utrpení pro všechny zúčastněné. Teda pokud se nevyžíváš v jízdě 3 km/hod. Je tam dost odvodňováků a volných šutrů.

      0 0
    • zdenek  

      Pokud myslíš tu stranu bez asfaltu a nepotřebuješ se dítěte zbavit, tak raději ne.

      A pokud bys tam chtěl vzít méně zdatnou manželku, tak tady je varování: :-)

      http://cestovani.idnes.cz/igsvet.asp…

      0 0
      • Smazaný účet  

        Pekne. Dufam, ze sa autor neurazi, ze som dal link na tu reportaz z naseho popisu zazitkov.

        0 0
      • fantik  

        no právě tohle jsem před pár dny četl… zavzpomínal jsem a slza ukápla. mimochodem, moje žena (rozhodně ne žádná bikerka) to se mnou tenkrát dala taky… jo… holt takové jsou začátky randění ;-)

        0 0
      • xshreck  

        Mazec. Musel jsem si to celé přečíst :))

        0 0
    • biker007  

      Kdyz tremalzo na kole s vozikem, tak urcite NE klasicka cesta tunelama a smerem passo guil, bestana, rochetta… videl bych to na vyjezd z Rivy po Ponale a cykloztezce k Ledru, Passo Ampolla, nahoru po asfaltu. hned od Rifugio Garda se ale das dolu po sotoline smerem Valle San Michelle a dal po asfaltu do Vesia a do Limone. Z Limone do Rivy doporucuju lod, s vozikem pres tunely by to nebylo nic moc. Sotolinovy sjezd na tuhle stranu je pekne pevny a utazeny (my to tudy vetsinou jezdime nahoru),s vozikem by tam nemel byt problem.

      0 0
      • matra  

        Tak, tak.

        Jinak Jirko, sme se tuhle vratili s Vinschgau. Masakr.

        0 0
        • biker007  

          Ja uz si taky rikam, ze nastal cas se do Vinschgau zase podivat:) loni ani letos to nevyslo..kdyz si promitam zpetne trasu pres Eisjochl, tak je to pro me asi nejlepsi vec co sem kdy jel. krasna krajina, jetelna cesta (vetsinou:), malo lidi..

          0 0
    • VanVren  

      Kdysi jsem to jel od Gardy s kámošem na silničních kolech na galuskách – 42/23 a kamarád dokonce 42/21 Na pár místech jsme přetlačily skalní výchozy ale dalo se :-)) Když jsme tam jel loni na biku, tak bych tomu nevěřil, kdybych to sám nezažil…

      0 0
    • heretik  

      Loni jsme to jeli s ročním děckem v Chariotu. Neumím srovnat standardní odpružení Chariota se všemi udělátky na Croozera, zvládli jsme to (od Ledra po asfaltu nahoru, dolů pak přes Paso Guil), ale zpětně si říkám, že možná nejlepší nápad nebyl. Sjezd jsem si neužil, dítě rozhodně taky ne, a zbytek výpravy byli sváteční jezdci, kterým to taky moc neříkalo, takže to bylo spíš o výhledech.

      Na druhou stranu, ujet se to dá, a nebezpečný to není, když člověk neblázní.

      0 0
    • mr.antik  

      cestou dolů byla „uhlazená“ jen jedna nebo dvě stopy, ostatní bylo volné kamení. Asi bych volil taky asfalt. I tak to bude krutý.

      0 0
    • ememem  

      skvely napad, co ta k tomu vedie vliect tam vo voziku potomka? pre teba otrava, pre manzelku asi tiez a pre potomka dtto nehovoriac co na to jeho chrbtica. nic v zlom ale k comu je to dobre?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.