• aerkain

Nenajde se nekdo, kdo by mi doporučil nové trekingove kolo do 15000,–?

Nejake, tak říkajíc s dobrym poměrem cena/výkon. Může byt i levnější aby se mi vešla do rozpočtu i helma + zakladni vybava.

(měřím 183cm)

Jsem ze Zlína/Znojma, ale bych vzal i nejake pres internet.

Předem díky za investovaný čas :)

0 0
    • Hodo65  

Ahoj, řeším teď podobnej problém, jen v trochu vyšší cenový kategorii. Ale pro základní orientaci v tebou požadovaný cenový hladině ti určitě poslouží aktuální thread tady

0 0
      • aerkain  

No ten člověk váží 115kg. Coz zase není moje váhová kategorie. Já mám tak kolem 85kg (měřím 183cm).

Kolo bych chtel spíse na silnici. Takže aby jelo co nejrychleji (čím užší pneumatiky tím líp). Je tak?

0 0
        • scalar  

..třeba tak? Rychlejší pláště nejsou problém.

0 0
          • aerkain  

Díky. Co je to za kolo?

Na jaké parametry se mám zaměřit v této cenové kategorii?

0 0
            • scalar  

projeď si ten odkazovaný thread :-)

hlavní paramatery: rám – vidlice – kliky a středové složení – kola (náboje)

0 0
              • aerkain  

ten thread jsem si projel a to kolo ti nekdo skladal na zakazku?

0 0
                • scalar  

Já je skládám na zakázku :-)

0 0
                  • scalar  

Bohužel nemáš v profilu vyplněný e-mail, tak jestli budeš chtít něco vymyslet, ozvi se na můj.

0 0
    • aerkain  

Co toto?

http://www.sport-lyze-kola.cz/…l-disc-2010/

Máte nekdo nejake zkusennosti s timto obchodem. Na heurece jsem četl vesměs negativní..

0 0
      • z0diaC  

najdeš spoustu negativních názorů na shop a pak sem hodíš odkaz na MTB ? … brrrr ; mj. poslechni Scalara … nedávno mi poskládal výborného crossa „na míru“ – ví o čem mluví !

0 0
        • aerkain  

aha :). Jsem ten odkaz vzal z jinyho vlakna.. Ani jsem si nevsiml ze to je horske. :/

problem je v tom ze kdyz nekdo pise recenzi tak jen negativni.. takovy jsou lidi. Takze neverim vsemu co je, kde napsany.

0 0
    • aerkain  

Nenajde se nekdo s tipem na dobry cross,

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.